Kültür & Sanat Ingilizce disinda hangi dili seviyorsunuz? bowie321 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben Ispanyolcayi 🇪🇸 Güncellemeler+1 yıl Ee denedim niye olmadi Ingilizce disinda hangi dili seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YaKıŞıKLı_RoMaNTiK Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Dil konusunda ingilizceyi anlıyor ama konuşamıyor seviyesindeyim o yüzden tercihim türkçeden yana😂😂 0 1 Yorumla bowie321 +1 yıl Sadece sevdigini sordum bilmen veya konusamaman sorun degil 😅 Yorumla
FenrirAmonAmarth Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir kaç Japonca ve Maori dilinde kelime biliyorum. Ama işimi görmez 😐 0 0 Yorumla
SanalBenlik Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl rusça çok karizma bir dil fırasızca çok romantik bir dil arapça çok felsefik bir dil 0 0 Yorumla
sananesanane12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Hiç biri... ingilizceyi de öğrenemedim gitti. Sevmiyom. Türkçe yeter 😅😁 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anadilin okan kürtçe😊 0 12 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klavyenin azizliğine uğradım malesef😏😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica etsem yorumumu kaldırırmısın sorunun sahibi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldırılıyor ama rica ettık dımı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadı ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benım yazdığım görüşün orda sağ üst köşede 3 nokta var oraya bas görürsün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu görmek istemiyorum cıkacak ordan kaldır görüşü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bak ben senın yorumunu burdan sile bilirim iyi izle en son yazdıgını silecegım ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak kaldırdım gördün mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadı amaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burda kötü yazılar yazıp görüşümü bende kaldırttırabilirim ama xper kaybetmek istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cabuk bana mesaj at sonra bemı engellersın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip at ben sana yqzarım Yorumla
yargıdağıtmayageldim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Cince 0 1 Yorumla bowie321 +1 yıl Pp harika fkdgsjdhs Yorumla
rakıı-balık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Rusça 0 1 Yorumla bowie321 +1 yıl Arkadasimin kanalina abone okur musun rusca ogrenmek istiyorsan? Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Rusça 0 2 Yorumla bowie321 +1 yıl Ruscaya merakin varsa arkadasimin kanalina abone olur musun? Yorumla hazretiPRENS +1 yıl şu an ingilizceyi sökmeye çalışıyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Dil konusunda ingilizceyi anlıyor ama konuşamıyor seviyesindeyim o yüzden tercihim türkçeden yana😂😂
Sadece sevdigini sordum bilmen veya konusamaman sorun degil 😅
Bir kaç Japonca ve Maori dilinde kelime biliyorum. Ama işimi görmez 😐
rusça çok karizma bir dil
fırasızca çok romantik bir dil
arapça çok felsefik bir dil
Hiç biri... ingilizceyi de öğrenemedim gitti. Sevmiyom. Türkçe yeter 😅😁
Fransızca da güzel bir dil. Öğrenmek isterdim.
Fransızca kulağıma çok hoş gelir.
Türkçe başka yok hadi bakimm
Anadilin okan kürtçe😊
Klavyenin azizliğine uğradım malesef😏😏
Rica etsem yorumumu kaldırırmısın sorunun sahibi?
Kaldırılıyor ama rica ettık dımı?
Hadı ama
Benım yazdığım görüşün orda sağ üst köşede 3 nokta var oraya bas görürsün
Bunu görmek istemiyorum cıkacak ordan kaldır görüşü
Ya bak ben senın yorumunu burdan sile bilirim iyi izle en son yazdıgını silecegım ben
Bak kaldırdım gördün mü
Hadı amaa
Burda kötü yazılar yazıp görüşümü bende kaldırttırabilirim ama xper kaybetmek istemiyorum
Cabuk bana mesaj at sonra bemı engellersın
Takip at ben sana yqzarım
Cince
Pp harika fkdgsjdhs
Rusça
Arkadasimin kanalina abone okur musun rusca ogrenmek istiyorsan?
Rusça
Ruscaya merakin varsa arkadasimin kanalina abone olur musun?
şu an ingilizceyi sökmeye çalışıyorum.
Aynısının tıpkısı
Korece
fransızca
Hiçbir dili
Almanca ve lehçe
İtalyanca favorim.
Como se yama