Kültür & Sanat Bu lanet şarkıdan kurtulamıyorum, ne yapıcam? RujSürerim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çişimi yapıyorum aklımda yine bu şarkı, kahve içiyorum yine bu şarkı, yürüyorum yine bu şarkı.. Aklım fikrim nazlı yarda yar yar edalıda modalı yar yar 🥵Dağlar meşeli yar yar 😢https://youtu.be/LGmH1YtcrYk Bu lanet şarkıdan kurtulamıyorum, ne yapıcam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kyuubis Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 1 1 Yorumla RujSürerim +1 yıl Düşün de gel yavru ceylan Yorumla
mutlukaan Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Bence de hoş bir parça ritim olarak bir çekiciliği var hak veriyorum sana 🙃 1 2 Yorumla RujSürerim +1 yıl 😛😂😂 Yorumla mutlukaan +1 yıl Al bende takıldım kaldım sayende 🤣🤣 neyse iyi geceler Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl aşkımmm benim ismim var bundaa aklında mıyım yhaa. s. s. s 1 3 Yorumla RujSürerim +1 yıl Aha sebebi de belli oldu 🐰🐰🐰 Yorumla αtҽιst +1 yıl cinsellik sorusu değil ya yazan olmamış :(( pislikler Yorumla RujSürerim +1 yıl He valla yaaa Yorumla
bimdekikncikapı Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl https://youtu.be/r1BtpIGdL4EO zaman bir tanede benden 😂😂 1 0 Yorumla
ISwearSheWas18 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kısa süreliğine moralini bozacak birşey yap. 1 1 Yorumla RujSürerim +1 yıl Mantıklı Yorumla
Ramazan67763443 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Beyin yarım kalmış seyleri tamamlamaya meyillidir şarkıyı baştan sonuna kadar dinle bir kez. 0 0 Yorumla
unnamed_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Tiktok'un zararları 1 1 Yorumla RujSürerim +1 yıl Doru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Düşün de gel yavru ceylan
Bence de hoş bir parça ritim olarak bir çekiciliği var hak veriyorum sana 🙃
😛😂😂
Al bende takıldım kaldım sayende 🤣🤣 neyse iyi geceler
aşkımmm benim ismim var bundaa aklında mıyım yhaa. s. s. s
Aha sebebi de belli oldu 🐰🐰🐰
cinsellik sorusu değil ya yazan olmamış :(( pislikler
He valla yaaa
O zaman bir tanede benden 😂😂
Kısa süreliğine moralini bozacak birşey yap.
Mantıklı
Beyin yarım kalmış seyleri tamamlamaya meyillidir şarkıyı baştan sonuna kadar dinle bir kez.
Tiktok'un zararları
Doru
gecmıs olsun
Çok iyi gaza getiriyor
Hahahaha iyi güldük
Çok fazla dinlersen geçer
Kusmuk gibi