Kültür & Sanat En çok sevdiğiniz özlü söz nedir? xbella_blossom_x Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor İnsanın sevdiği kalbiymiş meğer ve ben Kalbimi çok özledim... 💫Geri dönse keşke 😔 En çok sevdiğiniz özlü söz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ulanozgur Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl ne zaman tamamıyla sana odaklansam sırtımdaki sızıyla uyanıyorum.anlayacağın hala sırtımdan vuruyorlar, iyi ki göğsümde bir yerlerdesin. 1 0 Yorumla
volkankimki Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl "Yıldızları hedef al. Yetişemesen de göğe yükselirsin" 1 0 Yorumla
EmirTA Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Gittiğin her şehirde unutulmuş bi' yer varİçin burulmuyorsa, yaşamıyorsun asla 1 0 Yorumla
__Aquila__ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hayvanlar açken tehlikeli olur. İnsanlar tokkende tehlikeli oluyor 1 0 Yorumla
FıratErsin1 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Vakti gelince gitmenin adıdır Gün Batımı Ömür'den Gönül'den Gün'den... 1 0 Yorumla
Pusher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıktan sonra :D 1 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Ss ss en sevdiğim hayat felsefem 😂😂😂 1 3 Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl 😂 Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl 😂😂😂 anladıysan sorun yok Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl anladım Yorumla
Metin39 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Ne insanlar gördüm üstlerinde elbise yokNe elbiseler gördüm içlerinde insan yok 2 0 Yorumla
chzrizma-boy Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bu hayatta en pahalı kelime keşkedir ve bedeli zamanla ödenir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Katranı kaynatsan olur mu şekerCinsini sktigim yine cinsine çeker 1 0 Yorumla
new-anka Takip Et Master Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,3b cevap paylaştı. Dünya bir gündüro da bugündür 1 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Profilimde yazan... 1 4 Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl Fırsatlar da bulutlar gibi çabucak geçer gider... Şans yoktur, fırsatlar vardır…Biz şanssızlığımızdan yakınırız, kaçıp giden fırsatlar körlüğümüzden... Yorumla Zevahir06 +1 yıl Evet beğendinizmi... Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl çok hemde... Yorumla Zevahir06 +1 yıl Teşekkürler.. Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Noldu kız 1 10 Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl O kadar şey oldu ki... Yorumla Geralgine +1 yıl Anlatsana Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl 1- sevdiğim çocuk beni aldattı ve üstüne nişanlandı 2- 5 yıldır benimle olna maviş kedim dün öldü 3- Annem ve Babamın ölüm yıl dönümüne 3 gün kaldı Bıktım bıktım bezdim artık ruhum öldü Yorumla Geralgine +1 yıl Bütün kötü şeyler seni bulmuş, annen baban vedat mı etti :( Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl 4 yıl oldu 4 yıldır acı içindeyim Yorumla Geralgine +1 yıl Kıyamam sana sen neredesin yurt dışında mı Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl Evet şuanlık ama Türkiye ye geri döncem Corona bi gitsin de Yorumla Geralgine +1 yıl Burda nerede kalıcanki Yorumla xbella_blossom_x +1 yıl Evimde kalcam veya kardeşimin yanında bilmiyorum Yorumla Geralgine +1 yıl oyyy istek atsana bana bi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
ne zaman tamamıyla sana odaklansam sırtımdaki sızıyla uyanıyorum.
anlayacağın hala sırtımdan vuruyorlar, iyi ki göğsümde bir yerlerdesin.
"Yıldızları hedef al. Yetişemesen de göğe yükselirsin"
Gittiğin her şehirde unutulmuş bi' yer var
İçin burulmuyorsa, yaşamıyorsun asla
Hayvanlar açken tehlikeli olur. İnsanlar tokkende tehlikeli oluyor
Vakti gelince gitmenin adıdır Gün Batımı Ömür'den Gönül'den Gün'den...
ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıktan sonra :D
Ss ss en sevdiğim hayat felsefem 😂😂😂
😂
😂😂😂 anladıysan sorun yok
anladım
Ne insanlar gördüm üstlerinde elbise yok
Ne elbiseler gördüm içlerinde insan yok
Bu hayatta en pahalı kelime keşkedir ve bedeli zamanla ödenir
Katranı kaynatsan olur mu şeker
Cinsini sktigim yine cinsine çeker
Dünya bir gündür
o da bugündür
Vicdan tanrının içimizdeki elidir.
Profilimde yazan...
Fırsatlar da bulutlar gibi çabucak geçer gider... Şans yoktur, fırsatlar vardır…Biz şanssızlığımızdan yakınırız, kaçıp giden fırsatlar körlüğümüzden...
Evet beğendinizmi...
çok hemde...
Teşekkürler..
Noldu kız
O kadar şey oldu ki...
Anlatsana
1- sevdiğim çocuk beni aldattı ve üstüne nişanlandı
2- 5 yıldır benimle olna maviş kedim dün öldü
3- Annem ve Babamın ölüm yıl dönümüne 3 gün kaldı
Bıktım bıktım bezdim artık ruhum öldü
Bütün kötü şeyler seni bulmuş, annen baban vedat mı etti :(
4 yıl oldu 4 yıldır acı içindeyim