1995 12 ay 6 aralık doğumlu reynmen adlı sanatçının asıl adı Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.
Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesine geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak açıköğretimden liseyi tamamlamıştır. Aktaş, tanınmadan önce babasıyla halde meyve sebze ticareti ve pazarcılık yapmıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı kazanan Aktaş, daha sonra geçiş yaparak günümüzde İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır şuanda
#doğum
#gününe
#özel
#parça
#çıkardı
#6aralık
#reynmen
#yaş25
#oldu
#artık
#melek
#parçasını
#nasıl
#buldunuz
#kızlar
#soruyor
#iyi
#akşamlar
#haftaiçi
#belkide
#bir
#çarşamba
#günü
#kağan
#altınışık
Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesine geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak açıköğretimden liseyi tamamlamıştır. Aktaş, tanınmadan önce babasıyla halde meyve sebze ticareti ve pazarcılık yapmıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı kazanan Aktaş, daha sonra geçiş yaparak günümüzde İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır şuanda
#reynmen
#doğum
#gününe
#özel
#parça
#çıkardı
#6aralık
#reynmen
#yaş25
#oldu
#artık
#melek