Kültür & Sanat En çok hangi tür/hangi dil şarkılar dinliyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En çok hangi tür hangi dil şarkılar dinliyorsunuz?Ben reggaeton, latin trap ve latin pop dinliyorum. İspanyolca. Siz? En çok hangi tür/hangi dil şarkılar dinliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
1gitaristkız Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İspanyolca olarak ne dinliyorsun Yorumla 1gitaristkız +1 yıl Siempre ne quedara, Historia de un amor, corazon espinado... Yorumla Soran +1 yıl Reggaeton dinliyor musun ta da latin trap falan Yorumla 1gitaristkız +1 yıl Hayır dinlemiyorum Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. İngilizce, Almanca, İspanyolca 0 13 Yorumla Soran +1 yıl İspanyolca olarak ne dinliyorsun Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl open.spotify.com/.../2DEZmgHKAvm41k4J3R2E9Yopen.spotify.com/.../3gD4J3RUHy4OUuZ3qAiaiGopen.spotify.com/.../047WmwIeerHyIUstFAEz5Aopen.spotify.com/.../2w8SKQCnT2YQK1qCqKl2uWopen.spotify.com/.../00WOE7dJxohM2JdCamVOZ5 Yorumla Soran +1 yıl Sen adamsın Yorumla Soran +1 yıl Hepsini de biliyorum hehee Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl open.spotify.com/.../07pbdbcuuYrQ6NFK4ufDkaopen.spotify.com/.../5OYC9esJZ3b7iBYjAUI8mXopen.spotify.com/.../4s45VgkknMFkdiGoUcjxQUopen.spotify.com/.../4VgYtXCVJ7IbWAZ5ryfvEQ Yorumla Soran +1 yıl Ouuu 😍 😍 Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl ;) :P Yorumla Soran +1 yıl İspanyolca biliyor musun Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl No lo sé Yorumla Soran +1 yıl Por qué? Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl No lo sé porque no me interesa tanto. Solo las letras de las canciones sabenBu kadar daha çıkmaz benden :D Yorumla Soran +1 yıl Creo que miras en translator jaja Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Sadece benim bildiklerim daha çıkmaz dediğim gibi :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca
İspanyolca olarak ne dinliyorsun
Siempre ne quedara, Historia de un amor, corazon espinado...
Reggaeton dinliyor musun ta da latin trap falan
Hayır dinlemiyorum
İngilizce, Almanca, İspanyolca
İspanyolca olarak ne dinliyorsun
open.spotify.com/.../2DEZmgHKAvm41k4J3R2E9Y
open.spotify.com/.../3gD4J3RUHy4OUuZ3qAiaiG
open.spotify.com/.../047WmwIeerHyIUstFAEz5A
open.spotify.com/.../2w8SKQCnT2YQK1qCqKl2uW
open.spotify.com/.../00WOE7dJxohM2JdCamVOZ5
Sen adamsın
Hepsini de biliyorum hehee
open.spotify.com/.../07pbdbcuuYrQ6NFK4ufDka