Senfoni koro konserlerini saymazsak acik hava konserlerine hic bilet alıp girmedim ama şansıma hep uzaktanda olsa denk geldi en son alisverise gittiğimde cezanın konserine denk gelmiştim arabadan inip ailecek dinlemistik kuzenimin ailesi izim vermemişti yaşı kucuk diye biz söylediğimizde durumu bilmeden baya bir özenmişti kıyamam ya
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben hiç konsere gitmedim götüren de olmadı. Hem tacize uğramaktan da korktum bide ayakta çok duramam saatlerce. Yazın tatilde otelde konser dinledim ama masada gazino havasında
Genelde Türkiyede konser veren yabancı sanatçıların konserlerine gitmeyi seviyorum, en son 2017-2018 senesiydi galiba, Dua Lipa nın Antalya konserine gitmiştim. Atmosferi falan daha güzel oluyor.
Zülfü Livaneli, Barış Manço, Orhan Hakalmaz, Esat Kabaklı ve daha birçok konsere gittim. Kayahan, Funda Arar ve Şebnem Ferah konserlerine gitmeyi isterdim. Maalesef artık Kayahan mümkün değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ayna, arif sağ, yavuz bingöl, Sebahat akkiraz, arif sağ, Mustafa özaslan, hande yener, alişan, özcan deniz, dilberay, haluk levent, selda bağcan gittiğim hatırladıklarım. yıldız tilbeye gitmek isterdim. bir de riri. 😊 😂 hepsi çok alakasız ama olsun