Kargo - Yıldızların Altında, serviste bunu açıyorlardı en çok 😃🙂, genelde hep bu Barış Manço, Barış akarsu, Kargo idi birde Yavuz Bingöl, bunlar ben anaokuluna gitmeden önce çalınırdı ilk okulda müzik dinleyemedim, en çok da ilk okulda gerekliydi, bir dizi vardı Kurşun Yarası oradaki müzikten çok etkilenmiş kendimi efe sanıyordum. Sonra ortaokulda dj, arabesk rap tarzı şarkılar karşıma çıktı. Lisede ise daha ağır şarkılar yani arabesk, özgün, damar tarzı şarkılar dinlerdik, şimdilerde de nerde neyi duyarsam onu dinliyorum. Bir ara arabesk rap alemini çok iyi biliyordum değişen bir şey olmamıştır ama diğer tür gruplarını da incelemek isterdim.
Barış mnçonun arkadaşım eşsek şarkısı Ebru Gündeş'in çingenem şarkısı Küçük emrahım annesi için ağlamalı sahneleri ile dolu filmler Adile Naşit in turşu yüzden kocası ile ayrılıp bir yığın çocukla sefil oldukları film adını unuttum. Ve yan tarafında çarkı olan el ile çalışan harç makinesi (hep harç yapılırken sıva atılırken izlerdim.)
Aqua - Barbie girl Bu şarkıyı söyleyen bir bebeğim vardı ve benden 9 yaş büyük kuzenim, şarkıyı bilmediğim için benimle dalga geçmişti. Etkilenmiş olmalıyım ki hala unutmamışım. 😪