“Bir şarkı açıyorsun, bir şeyleri düşünmekten dinleyemiyorsun” oluyor mu sizin de böyle zamanlarınız?
Bu bir kitap içinde söz konusu olabilir bir film içinde... çok da takılmayın şarkıya...
Bu bir kitap içinde söz konusu olabilir bir film içinde... çok da takılmayın şarkıya...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir şey düşünüyorsun, şarkıyı duymuyorsun. Şarkıyı duyuyorsun, bir şeyi daha çok düşünüyorsun.
şarkı ya da kitap her ne ise, bıseyler hatırlatıyor ya da yarayı deşiyorsa arkada çalan şarkı sadece eşlık eder düşüncelere..
Bir şarkı açarsın.. senin dile getiremediğin herşeyi o beste özetler.. ve insan derin bir düşünceye dalar.
Film izlerken ya da kitap okurken tam konsantre olurum lakin şarkıyı dinleyemem dalar giderim biryerlere
Özellikle gece şarkı dinleyerek uykuya dalıyorsam düşünceler sarmadan bırakmıyor zihnimi.. düşünürken uyuyakalıyorum aslında.
Kafam doluysa ya da sadece arkada ses olsun diye açtoysam evet ama dinlemek için açarsam genelde kendimi tamamen şarkıya veririm
Evet, sürekli geriye sarıp o düşündüğüm şeye devam ediyorum.🚬
Evet oluyor. Öyle anlar oluyor ki şarkıyı duymuyorum, ne ara kac tane sarkı gectı anlamıyorum.
Yok ben şarkıyı dinliyorum sadece🙂 hülyalara dalacak yaşımı geçtim
Evet bazen geri dönüp dinlediklerime baktığımda ben bunu ne zaman dinledim diyorum
Genellikle dinlediğim şarkılar benim sessiz çığlıklarımdır
O şarkının sözlerini okyanus dalgası gibi düşünüyorum. Ruhumu sandal yapıp o dalgalarda geziyorum.
Vallaaa müzik dinliyorum sen suss ben konusurum diyoo 😒
Tabiki. Çalışırken ya da özlerken..
Bende de çok oluyor. Genelde şarkıyı kapatıyorum
Beyin dolu olduğu içindir o...
Evet bazen düşünmekten bile kafayı yiyorum
Evet oluyor
Oluyor çoğu zaman,
Olurdu eskiden.
Evet ya oluyor
Evet dalıyor insan
Olur