Kültür & Sanat Kitaplardan alıntılar yapalım mı? melisisss Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kitaplarda en çok hoşunuza giden cümleleri yazar mısınız?Ben başlıyorum".. güzellik için sevilmez, sevdiğin güzeldir!!!"Tolstoy savaş ve barış Kitaplardan alıntılar yapalım mı? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Neyimbenmayki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl "Beni hemen anlamalısın, çünkü ben kitap değilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, yaşarken anlaşılmaya mecburum, ben Van gogh'un resmi değilim, öldükten sonra resimlerimi müzeye koyamazsınız." 0 0 Yorumla
BeatlesQueen Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 14 yaşımdayken karnımı doyurmak için bir parça ekmek çaldığımda beni zindana attılar ve orada tam 6 ay bedava ekmek verdiler. Hayatın adaleti budur. 0 1 Yorumla melisisss +1 yıl Sefiler Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Dünyanın kötülerle dolu olduğunu düşünüp küsme, herkesin iyi olduğunu düşünüp hayal kırıklığına uğrama. Kendini koru, insanlara karşı kendini koru.. 0 0 Yorumla
xKimMiyimx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yağmurlu bir günden..https://imgyukle.com/i/IMN45y 0 0 Yorumla
Plasebo-Etkisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl İstanbul vefasız bir sevgiliye benzer. Sana hep ihanet eder ama sen yine de onu sevmeye devam edersin.Serenad 0 0 Yorumla
Dai-Sensei Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Acaba kafamı bir çalı süpürgesiyle temizlemek mümkün müdür? 0 0 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Hayatın bu kadar anlamsız, bu derece çirkin olması imkânsızdı. Tolstoy 0 0 Yorumla
Okiiokii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Alaçatıda bir lahmacunun 50 liraya satılmasına değilde alınmasına küfür edelim S. Demirtaş Seher kitabından 0 0 Yorumla
Adınıgönlümeyazdim Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Bismillah, her hayrın başıdır. Biz dahi onunla başlarım. 0 0 Yorumla
xanie Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bıkmadınız üzüngün görünmeye demi 0 2 Yorumla _insanbilim +1 yıl Bıkmadın böyle yazmaktan değil mi. Yorumla xanie +1 yıl @_insanbilim ya niye böylesinin abi siz ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
"Beni hemen anlamalısın, çünkü ben kitap değilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, yaşarken anlaşılmaya mecburum, ben Van gogh'un resmi değilim, öldükten sonra resimlerimi müzeye koyamazsınız."
14 yaşımdayken karnımı doyurmak için bir parça ekmek çaldığımda beni zindana attılar ve orada tam 6 ay bedava ekmek verdiler. Hayatın adaleti budur.
Sefiler
Dünyanın kötülerle dolu olduğunu düşünüp küsme, herkesin iyi olduğunu düşünüp hayal kırıklığına uğrama.
Kendini koru, insanlara karşı kendini koru..
safasfs
Yağmurlu bir günden..
https://imgyukle.com/i/IMN45y
İstanbul vefasız bir sevgiliye benzer. Sana hep ihanet eder ama sen yine de onu sevmeye devam edersin.
Serenad
Acaba kafamı bir çalı süpürgesiyle temizlemek mümkün müdür?
Hayatın bu kadar anlamsız, bu derece çirkin olması imkânsızdı. Tolstoy
Alaçatıda bir lahmacunun 50 liraya satılmasına değilde alınmasına küfür edelim S. Demirtaş Seher kitabından
Bismillah, her hayrın başıdır. Biz dahi onunla başlarım.
bıkmadınız üzüngün görünmeye demi
Bıkmadın böyle yazmaktan değil mi.
@_insanbilim ya niye böylesinin abi siz ya
Gapak fotoğrafım
Peki
Bitiyoruz albayım