Kültür & Sanat YENİ KEŞFETTİĞİNİZ ŞARKILAR VAR MI? Brunz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor menajerimi ara dizisinde bu şarkı çaldı, söyleyenin sesini tanımıştım ama adını çıkaramamıştım neyse dün buldum sdkhflksd alın dinleyin 0:45'teki kısım dizide çaldı 😅 Güncellemeler+1 yıl * * * YENİ KEŞFETTİĞİNİZ ŞARKILAR VAR MI? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Krlnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Oha tam da bu postu görürken Nova Norda dinliyordum. Beteri Yok Uslanmaktan tavsiye ederim harika şarkı. Bayılıyorum bu kadına. 0 3 Yorumla Brunz +1 yıl harbi mi la skhdlsşimdi o dediğin şarkıyı dinledim ama beğenemedim ya bir de dinozorlar diye şarkısı var o da fena değil Yorumla Krlnsn +1 yıl Yemin ederim dhwidi şaşırdım bende Yorumla Brunz +1 yıl fkdhglkfd başka var mı önerebiliceğin şarkı? nova norda dan başka Yorumla
Umudunuz10 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Yok malesef djfkfk 1 2 Yorumla Brunz +1 yıl tüh 😅 Yorumla Umudunuz10 +1 yıl 😅😅 Yorumla