Gittim yetişkinler için olan boyama kitabını aldım şu an bir sayfa boyadım ve 2 saat harcadım sonra dedim ki kendi kendime bunun bir faydası var mı düşünüp durdum harbiden var mı bunun bir yararı? Beyin hücrelerim yoruldu ya 😅😅
Henüz bağımlı olamadım, kolay bir modelden başladım ama diğer modelleri gördükçe gözüm korktu açıkçası :D Yarıda bırakmam umarım. Geceleri, hafif müzik eşliğinde harika oluyor, uykuya hazırlık :)
ben yapınca gıcık oluyorum çok detaylı bir türlü bitmiyor dün bir kızın bin tane saç telini boyadım resmen :D Bitiricem diye 3 de uyudum gözlerim artık kan çanağı olmuştu.
valla ben faber castellin kuru kalemlerini kullanıyorum [ve beğeniyorum] zaten yks kitepları çok pahalı olduğu için bunu aşırı kaliteli almana gerek yok. Boyama kitabımıda 15 tl civarında aldım.
Keçeli kalemle arka sayfaya iz bırakıyor ve ellerin ful boya oluyor o yüzden kuru boya bence daha mantıklı ayrıca ben teşekkür ederim soruma görüş paylaştığın için sınav sürecinde de başarılar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Insan stres atıyor terapi gibi turk dizilerini izlemekten daha yaratıcı tebrik edeyrum seni
Teşekkürler
Rica ederim
Mandala yani en azından bir uğraşla meşgul oluyorsun ne güzel.
Evet gittim işsiz gibi yaptım ama sinirlerimi aldırmış gibiyim
Ne güzel benimde var, tamamen yoğunlaşınca ona kafan meşgul olur:)
Evet gerçekten öyle teşekkürler görüş paylaştığın için
Kafanı boşaltmanı sağlar.
Bir şey düşünmez, sadece boyarsın. Sudan ucuz meditasyon :D
Ben de başladım, güzel bir hobi :)
Bağımlılık yapıyor de mi :D
Henüz bağımlı olamadım, kolay bir modelden başladım ama diğer modelleri gördükçe gözüm korktu açıkçası :D Yarıda bırakmam umarım.
Geceleri, hafif müzik eşliğinde harika oluyor, uykuya hazırlık :)
ben yapınca gıcık oluyorum çok detaylı bir türlü bitmiyor dün bir kızın bin tane saç telini boyadım resmen :D Bitiricem diye 3 de uyudum gözlerim artık kan çanağı olmuştu.
İşte zevkine yapacaksın :D küçük küçük boyayacaksın, bitireyim diye acele etmeden :)
Ustam çok haklısınız :D
Mangala mi diyorlar ne ondan mi aldin ya bende istiyorum ama yksye hazirlanirlen boyasam zaman kaybi mi olur benim icin
Boş zamanlarında yapsan olmaz ya ders molalarında yap bence
Bunun icin her hangi önerdigin bir kalem var mi.
valla ben faber castellin kuru kalemlerini kullanıyorum [ve beğeniyorum] zaten yks kitepları çok pahalı olduğu için bunu aşırı kaliteli almana gerek yok. Boyama kitabımıda 15 tl civarında aldım.
Aa kuru boyayla olur mu. Ben keceli gibi bir seyle boyanıyor sanmistim. Bir bakayim o zaman. Tesekkur ederim😊😊
Keçeli kalemle arka sayfaya iz bırakıyor ve ellerin ful boya oluyor o yüzden kuru boya bence daha mantıklı ayrıca ben teşekkür ederim soruma görüş paylaştığın için sınav sürecinde de başarılar.
Rica ederim 😊 tekrardan teşekkürler💕
bende rica ederim :D
Vakit geçirip eğlendi isen bu bence fazlası ile yararlı.
Stres atmıyorsanız ve 9 yaşından büyükseniz yok.
Hmmm yapmıyım mı yani
Mandala muhabbeti mi o?
Evet ya öldüm resmen
Pardon yanlış kişiye yazmışım 😂
Evet mandala muhabbeti 😂
Bana psikiyatr tavsiye etmişti, meditasyon niyetine dinginleştirir demişti, aldım bir iki sayfacık boyadım ablam çok eğlenceli bulunca el koydu :D
Beni çok rahatlatmıştı ama ya :)
Gel bende çok sayfa var zaten birazını sana vereyim 😂
Galiba benim ablamda şu an el koydu 😅
:D geçmiş olsun :D iyi eğlenceler!
Teşekkürlerr
Boyama yapmanın yararı var.
Ne gibi mesela
Stres atıyorsun
Haha ne güzel işte stres atmışsındır
Stres mi o ne demek yav 😂
Yazamamışm ya sitres kdjd
Stres değil mi doğrusu 🙄🙄