Gidip izlememiş olsanız da biliyorsunuzdur drag queen'leri. Abartılı makyajlar, abartılı ve şatafatlı elbiseler giyip sahne şovları yapıyorlar.drag queenDünyada bütün drag queen'lerin annesi sayılan kişi RuPaul tabii. Bizim huysuz virjin vardı ya ona benzer bir şey düşünebilirsiniz. Laf sokmalı, eğlenceli performans sanatı.rupaul grag queen annesihepsi farklı kraliçe gerçi. Örneğin bazısı moda kraliçesi iken bazısı dans, bazısı şarkı bazısı performans ve playback kraliçesi. Ama ortak noktaları iyi taklit, güzel gösteri, laf sokma kabiliyeti ve şatafat. :)
Çok eğlenceli ve vizyoner buluyorum.
Fazla gürültücü ve absürt buluyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Drag queen gösterilerini nasıl buluyorsunuz, eğlenceli mi yoksa absürt mü?
Çok eğlenceli buluyorum. Gösteri dünyasında kendini aşıp, içindeki yırtıklığı zekayla harmanlıyorsun çok seviyorum ben. Birgün Türkiye'de gösterilene de mutlaka gideceğim drag queen'lerin.
Türkiye'de de matmazel coco adıyla ünlü olan bir queen var. :) Gerçi bizdeki en büyük öncüsü huyuz virjindir de, günümüzde genç temsilci kendisi.
Allah rahmet eylesin Huysuz Virjin vardı bu konuda sanatını konuşturan. CAnlı bir gösteri izlemedim. Ancak Birdcage filmini hatırladım bir anda. Oradaki drag queen gösterileri geldi aklıma çok keyifliydi. Eminim seyretmesi güzel olur.