Kültür & Sanat Geceye bir şarkı sözü bırak? meryybomb Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Üstüme üstüme geliyor hayat, sabrımı sınıyorYaptığı şakalar artık bayat, hep başa sarıyor 🎶 Geceye bir şarkı sözü bırak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Libertad_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şarkıyı bırakayım :Dhttps://www.youtube.com/embed/05yMkVWcCzs 1 0 Yorumla
BuralardanGeçerken Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Olamaz olamaz sensiz yarim kabir azabindan beter halim xd 2 0 Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Bu gözlerin kimsayi görmemesi senden ötürü sevgilim 1 0 Yorumla
GidiceksenGelme Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Olmuyor. Ne yapsam olmuyor bu kaçıncı ayrılık akşamı 😅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kırgınım,Ait değilim bu dünyayaYorgunumFakat duy diye sesim gür halaa 2 0 Yorumla
Ranabulut1 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Ölüyordum sandın ya, hep üzerine alındın yaSenin için mi yandım ah?Sana ne sana ne Düşüyorsun gözlerden, biliyorsun hiç sevmemArtık komik gelmem, Bana ne bana ne 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ateşini yolla banaKor alevler içindeyim bilmesen deDaha daha sokul bana😂😂 0 0 Yorumla
StingerAkali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 370 cevap paylaştı. Bu alem gecmis kendinden ne gelir elden? 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şarkıyı bırakayım :D
https://www.youtube.com/embed/05yMkVWcCzsOlamaz olamaz sensiz yarim kabir azabindan beter halim xd
Bu gözlerin kimsayi görmemesi senden ötürü sevgilim
Olmuyor. Ne yapsam olmuyor bu kaçıncı ayrılık akşamı 😅
Kırgınım,
Ait değilim bu dünyaya
Yorgunum
Fakat duy diye sesim gür halaa
Ölüyordum sandın ya, hep üzerine alındın ya
Senin için mi yandım ah?
Sana ne sana ne
Düşüyorsun gözlerden, biliyorsun hiç sevmem
Artık komik gelmem, Bana ne bana ne
Ateşini yolla bana
Kor alevler içindeyim bilmesen de
Daha daha sokul bana😂😂
Keşke gelmeseydim yalan dünyaya
Bu alem gecmis kendinden ne gelir elden?
bir ihtimal daha vardı felaket oldu
“Olmasan olur mu”yu denedim
Üstüme basıp geçme yar