Istakoz diyip geçmeyin. Istakozun hidrodinamik görseli o sualtında iş görür. Ama sudan çıktığında tek önemli olan şey aerodinamik görselidir. Bu da böyle bir bilgi.
Yararlı olabilecek bilgiler paylaşır mısınız vol.2 ?
Bir yılanın zehirli olup olmadığı gözler, kuyruk ve başının yapısından anlaşılabilir. Eğer başı keskin bir yapıya sahipse, kuyruğunu sallar ya da titretirse ve göz yapıları dikeyse zehirlidir. En korktuğum hayvan olduğu için bir ara baya araştırmıştım.
Hücrelerimizin bir son kullanma tarihi olup o zaman rastgele herhangi bir organın iflasıyla yaşamımızın dünyanın karbon döngüsüne karışmasının tabi olduğunu öğrendim. Ölümsüzlük denilen şey yararımıza değil zararımızaymış ve evrimsel olarak da amacımız soyumuzu devam ettirmek için üreyip ölmekmiş bu kadar basit ve saçma bomboş. Bir film vardı harleyli jokerin oynadığı neydi adı ölümlü tek insan kalmıştı adam herkes ölümsüzdü abi filmlerde izleyince nası güzel geliyor varya halbukisi bir hayalden ibaretmiş. Heyhat nasıl bir yaşamak bu cinsellikle bulaşan baş belası ölümcül bir hastalık.
Kanki sabahtan akşama kadar internette her gün yaklaşık on bin tane püf nokta okuyorum ama 5 dakika geçince unutuyorum sanırım bir tanesi şöyleydi eğer ellerini yıkarken çorap giymezsen su tasarrufu yapıyormuşsun gibi bir şeydi bilmiyorum ya hatırlamıyorums jhshjshjd
Kanki biri benim iq seviyemin üstüne yanlışlıkla ayağıyla bastı o yüzden bu soruları sormaya başladım kimse yürürken önüne bakmıyor ki herkes telefonda ben de bakıyorum ara sıra ama her zaman değil mesela bunları yazarken karşıdan karşıya geçiyo-------