Kpop BTS TxT Seventeen vs. tehlikeli mi? Cinsiyetsizleştirmeye yani nötr cinsiyete mi yönlendiriyorlar? LGBT+ renkleri kullanıyorlar genelde kliplerinde felan sizce özel mi seçilmiş?
Bence değil. Bende 2 haftadır felan BTS ve Seventeen dinliyorum bayılıyorum ama hiç aklıma o şekil şeyler gelmedi. Ayrıca eskisine nazaran psikolojm düzeldi. Heyecanlı, mutlu ve pozitifim. Ayrıca LGBT+ renkleri güzel ve göz alıcı renkler bu sebeple seçildiklerini düşünüyorum. Ama babam 4 sene sonra sana göstericem o zaman görürsün dedi. Yol yakınken ilişiğini kes dedi. Ben inanmıyorum bu sebeple hala ARMY'yim. Babam bir yakınımız (neyim olduğunu söylemek istemiyorum) bunları dinleye dinleye izleyerek seyrederek vs. bak onlar gibi oldu dedi. Olabilir tercih meselesi öyle olmayı o seçmiş. Ayrıca o yakınıma göre ben daha bilinçliyim bu sebeple sıkıntı yok. Sizce tehlikeli mi? Bence değil. Ayrıca antilere sesleniyorum gidin BTS Dope, BTS Idol ve BTS DNA dinleyin. Seversiniz bence ama sevmezsenizde olabilir. Kendi fikriniz ama önyargısız dinleyin.
Bence değil. Bende 2 haftadır felan BTS ve Seventeen dinliyorum bayılıyorum ama hiç aklıma o şekil şeyler gelmedi. Ayrıca eskisine nazaran psikolojm düzeldi. Heyecanlı, mutlu ve pozitifim. Ayrıca LGBT+ renkleri güzel ve göz alıcı renkler bu sebeple seçildiklerini düşünüyorum. Ama babam 4 sene sonra sana göstericem o zaman görürsün dedi. Yol yakınken ilişiğini kes dedi. Ben inanmıyorum bu sebeple hala ARMY'yim. Babam bir yakınımız (neyim olduğunu söylemek istemiyorum) bunları dinleye dinleye izleyerek seyrederek vs. bak onlar gibi oldu dedi. Olabilir tercih meselesi öyle olmayı o seçmiş. Ayrıca o yakınıma göre ben daha bilinçliyim bu sebeple sıkıntı yok. Sizce tehlikeli mi? Bence değil. Ayrıca antilere sesleniyorum gidin BTS Dope, BTS Idol ve BTS DNA dinleyin. Seversiniz bence ama sevmezsenizde olabilir. Kendi fikriniz ama önyargısız dinleyin.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç tehlikeli değil . Tehlikeli diyenin ***** (küfür etmiyim) kpop çok güzel bi şey. Gerçekten bunu anlamayanlara gıcık oluyorum ama şimdi haksızlıkta etmiyim kendi kararları sonuçta. Kpop'ı sevin pişman olmicaksınız!! Fighting (abarttım glba neys)
bende. d
Kücük cocuklar için tehlikeli olabilir ama aklı başında biri için tehlike arz etmez
Yakınım çıktığından beri takip diyormuş bunları. Ve dedilerki bana o da onlara benzemiş. Kız ama bu tiple kıyafetle vs. erkek gibi. Kız mı erkek mi belli değil dediler. BTS ilk çıktığında o 17 yaşındaydı. Şu an 24.
Özenmeyle alakalı galiba ya, mesela rapciler keko gibi saç kestirmeye basladı ve herkes o tarz saç kestiriyor
öyle bir etkisi varsa 2 haftada değil yıllar içersinde kendini gösterir
işte babamda yıllar içinde göstermesin diye vaz geçirmeye çalışıyor ama ben hala ARMY'yim
naparsan yap
Şaka mısın sen ya nesi tehlikeli olsun
diyorum ama anlatamıyorum
Hayır tabiki neden tehlikeli olsun
Bence tehlikeli adamların tipleri de müsait
Popun her şekli tatsız
değil