Ben varımm. 21 savage ve Travis hayranı olmakla birlikte Young Thug, Gunna, Asap Rocky, Migos, DaBaby, Lil baby, Roddy rich, Big sean, Pop Smoke, Lil durk, Polo g.. ooooo kısaca dinlerim de dinlerim yani
Ya rap diyince akla gelen adamı yazmamışsın. Eminem dinleyemeyen de bileyim yani. Diskografisinde herkese ait bir parça vardır Eminemin ve böyle bir diskografi olacak nadir sanatçılardandır.
@AçarakŞah mis gibi diyip metal önermen zuhahah ulan bari pet shop boys ya da black felan önersen anlarım da gidiyorsun en leşleri öneriyorsun bir de kulağınıza yazık diyorsun gdsgjskld
@AçarakŞah rapi eleştiren tipe bak ulan konserlerde keçi sakallı leş gibi tipinizle ter koka koka ordan oraya o yağlı uzun saçlarınızı sallandırıp gelmiş drake felan mok atıyor zuahhahahfdsgjpwekfsşdfks
@AçarakŞah kulağım kanadı zuahahha mis gibiymiş aynen bir de bunları dinlerken keçi sakallı ve yağlı uzun saçlı tipler beliriyor bir anda ne kötü be ,. d
@popsmoke amaç kulağının kanaması zaten. Da neyse sen ve dejenere müzik anlayışın uzakta durabilir. Git gerçek rap dinle bari. 2Pac veya Bone Thugs N Harmony falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ortaokulda Eminem, Tupac, Wutang Clan falan dinlerdim şimdikiler bir halta yaramıyii
Nas - hate me now dinla xd
Ben varım🤘
bunu rap dinlemeyen tipler de sever ya :d güzel parca ama
money in the grave dinle dicem drake ama sevmezsin muhtemelen :d
Her parçasını severim.
Ayo teo
Gucci mane
Riri
Medoson
Jack jack
Doja cat
Ariana grande
Roddy rich
Arizona zervas... ve niceleri🎶🎶
rap müziğe hiç ısınamadım usta. nedir bu tantana? bana sevdirecek rapi var mı önerin?
sevmediysen zorlama :d
yok usta öner bir şeyler bir bakayım.
drake- money in the grave
asap rocky - praise the lord
sheck wes - mo bamba
kendrick lamar - maad city
sağol usta bakacam bunlara
Ben varımm. 21 savage ve Travis hayranı olmakla birlikte Young Thug, Gunna, Asap Rocky, Migos, DaBaby, Lil baby, Roddy rich, Big sean, Pop Smoke, Lil durk, Polo g.. ooooo kısaca dinlerim de dinlerim yani
Ya rap diyince akla gelen adamı yazmamışsın. Eminem dinleyemeyen de bileyim yani. Diskografisinde herkese ait bir parça vardır Eminemin ve böyle bir diskografi olacak nadir sanatçılardandır.
yazdığım tarzdaki isimlerle eminemin alakası yok zaten eminemi rap dinlemeyen kesimler de dinliyor baya yani ben benim tarzımdaki insanları arıyorum
Tupac: all eyez on me
dediklerinin hepsini dinliyorum
asap rocky'yi çok seviyorum
xxxtentacion bi de ♥
Eminem ve Gangsta Paradise dinlerdim Beautiful Ve My Darling
Space Bound çok güzeldi
Dinlerim.
rap dinlemeyin n'olur. miss gibi WASP var, Megadeth var, Black Sabbath var. Kulaklarınıza yazık.
Alnından öpmeye geliyorum adres ver
@AçarakŞah mis gibi diyip metal önermen zuhahah ulan bari pet shop boys ya da black felan önersen anlarım da gidiyorsun en leşleri öneriyorsun bir de kulağınıza yazık diyorsun gdsgjskld
@popsmoke rap diye Drake dinleyen birinden, rock/metal müzik tavsiyesi alacak değilim.
@AçarakŞah rapi eleştiren tipe bak ulan konserlerde keçi sakallı leş gibi tipinizle ter koka koka ordan oraya o yağlı uzun saçlarınızı sallandırıp gelmiş drake felan mok atıyor zuahhahahfdsgjpwekfsşdfks
@AçarakŞah ahaha bir de black yaz diyor. Black'ten anladığın umarım petshop boys değildir :D
@popsmoke saydıklarının hepsi para ve fahişeler diye rap yaptığından o rezil şeyi dinlemem gider adam akıll Ice Cube, Twista, Warren G falan dinlerim.
pet shop boys -its a sin xd baya iyi bence
https://youtu.be/pWB5JZRGl0U
@AçarakŞah kulağım kanadı zuahahha mis gibiymiş aynen bir de bunları dinlerken keçi sakallı ve yağlı uzun saçlı tipler beliriyor bir anda ne kötü be ,. d
@popsmoke amaç kulağının kanaması zaten. Da neyse sen ve dejenere müzik anlayışın uzakta durabilir. Git gerçek rap dinle bari. 2Pac veya Bone Thugs N Harmony falan
@AçarakŞah WASP- Cries In The Nıght bir dinle bence :)
@meliissind WASP'ı ilkndefa duydum dinleyeceğim
@AçarakŞah biggie'ciyiz biz bra iki rapci dısı bildiğin yok konusuyor :d
rapi savunman ayrı komik ya sanata müziğe hakaret
hard metalden bin kat iyidir :ddd dinleyen kesim zaten emo bildiğin :dddd
senin çevren sorunlu o zaman :)
Z kuşağı var işte
15 yaşında onlar :dd
Tabiki vardır
Yokk