Kültür & Sanat Kitap okumayı sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor kitap okumayı sever misiniz? takip ettiğiniz kitap blogları var mı? Ne tarz okursunuz? Kitap okumayı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
geceninöfkesideli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Ben bir ara okuyodum sevdiğim kızın kitabını sonra benden gitti başkasına şu an okutturuyo kitabini 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aga bee Yorumla geceninöfkesideli +1 yıl Öyle be Yorumla geceninöfkesideli +1 yıl Senin oldumu oyle Yorumla
İsimsizinbirimidirne Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 92% +1 yıl Tarihi kitaplar çok ilgimi çeker, onlara ek YouTube’dan tarihi belgeselleri izlemek te ayrıca hoşuma gider. 0 0 Yorumla
Shadow_Chaser_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çok severim. Çoğu zaman terapi gibi geliyor. Her telden okurum. Parapsikoloji, araştırma, tarih polisiye romanları 0 0 Yorumla
_Capella_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl severim kişisel gelişim ve gerilim kitapalrı okurum genelde 0 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Evet çok severim eski dünya yani tarih mistik bilinmeyen ruhlar gece için romanlar öyle 0 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yepp severim. Şu sıralar Japon mitolojisine sardım. 0 0 Yorumla
Geceaşkı-24 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl kitap okumak boş zamanını iyice boşlamandır.. daha faydalı şeyler yap 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Boş zamanımda kitap okumam, kitap okumak için zaman yaratıyorum. Yorumla Geceaşkı-24 +1 yıl o daha kötü Yorumla TichaLaska +1 yıl Kitap okumak boş değildir Yorumla
Tinglatur1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sait Faik'in Abasıyanık kitabı.. şiddetle tavsiye ederim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Wpdkepxopwps Yorumla
Zamqk Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sevmezdim sonra bir başladm tiriyakisi oldum felsefe baya güzel aşk maşk görünce kusasım gelio 0 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 587 cevap paylaştı. Sadece klasik roman okurum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben bir ara okuyodum sevdiğim kızın kitabını sonra benden gitti başkasına şu an okutturuyo kitabini
Aga bee
Öyle be
Senin oldumu oyle
Tarihi kitaplar çok ilgimi çeker, onlara ek YouTube’dan tarihi belgeselleri izlemek te ayrıca hoşuma gider.
Çok severim. Çoğu zaman terapi gibi geliyor. Her telden okurum. Parapsikoloji, araştırma, tarih polisiye romanları
severim kişisel gelişim ve gerilim kitapalrı okurum genelde
Evet çok severim eski dünya yani tarih mistik bilinmeyen ruhlar gece için romanlar öyle
Yepp severim. Şu sıralar Japon mitolojisine sardım.
kitap okumak boş zamanını iyice boşlamandır.. daha faydalı şeyler yap
Boş zamanımda kitap okumam, kitap okumak için zaman yaratıyorum.
o daha kötü
Kitap okumak boş değildir
Sait Faik'in Abasıyanık kitabı.. şiddetle tavsiye ederim
Wpdkepxopwps
Sevmezdim sonra bir başladm tiriyakisi oldum felsefe baya güzel aşk maşk görünce kusasım gelio
Sadece klasik roman okurum.
Kitap ezberlemeyi severim
İdeolojik içerikli kitaplara bayılırım😋
Tabiki
Psikoloji