Merhaba unuttukların var sanırım;

Osmanlı macuncusu 
Sokak turşusu 
Meybuz 
Kız kaçıran 
futbolcu kartları 
boncuklu silah 
sanal bebekler 
Renkli kolonyalar 
Ve niceleri! Heleki ALF 'i hiç mi hiç unutmam!
#Just11 Yorumla- +1 yıl
Hepsini ben paylaşırsam sormanın manası kalmazdı hem bu şekilde herkes kendi beğendiğini, hatırladığını dile getirmiş oldu. Senin paylaştıklarında güzel anılar hele renkli kolanya okul önlerindr satılırdı hep
En İyi Cevaplar
+1 yılAtari salonları geliyor aklıma.
O jetonlar ne kadar değerliydi o zaman, dayımla beraber giderdik akşamları, Adapazarı akşamları o zaman çok güzel oluyordu.
Show TV' nin jeneriği korkunçtu ya. Dub dubu dup dup dupss...
Su böreği gelir aklıma, babam işten gelirken sürekli bana su böreği alırdı.
Sabah erkenden akşama kadar arkadaşlarımla bisikletlerimize biner, daha uzak yerlere gitmeye çalışırdık. O pet şişe olayını bizde çok yapardık.
Kasalı bisikletimiz vardı.
Bizim mahallenin büyüklerinden birisi geçerdi bisiklete, bizde arka kasaya binerdik arkadaşlarla, sürerdi yol boyu, çok eğlenceli oluyordu o da :)
Bir de şey ya, şu fasulyeden isimli misimli şeyler yapardık 1. sınıfta onlar hala var mı? Bir de ali ata bak lı fişler : ) ?
cut.10 Yorumla
- Kültür & Sanat konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBizimkiler
Yalan Ruzgari
A Takimi
Pazar gunu oynanan kovboy filmleri
Cumartesi gunleri oynanan cocuk filmleri
Sadettin Teksoy
O gunlerde cikan kendine oz reklamlar Fruko gazoz 1 milyon baloncuk, Mc Donalds Elmalu Tatlu, onden dugmeli Lee Coper kot reklami...
Siyah okul kiyafeti
Zenginler de game boy fakirler de tetris
Atari ve atati salonlari, halk konserleri, gazoz kapaklari, mese/misket..
Yasadigimiz unutulmaz cocuklugumuz, yasanan yillar, geriye kalan hatiralar, fotograflar..12 Yorumla- +1 yıl
Ben sadettin teksoy sokarimmmm
- +1 yıl
:))
+1 yılÇok güzel bir paylaşım, teşekkürler.
90ların yeri benim için çok ayrıdır. Türk Müziğinin nirvanası, masumiyetin son kuşakları.
Cino, yumyum, sulugoz çok severdim.
Casper ve şira çizgi filmlerine bayılırdım.
Kızlı, erkekli amerikan futbolu oynardık.
Sweet Halley School ve Bizim ev (küçük evde olabilir) en sevdiğim dizilerdi.
Geceleride babamı ikna edip x-files ve elm sokagı kabusunu izlerdik.
Pazar gecesi sineması ise kesinlikle olmazsa olmazdı.
Çok şey yazabilirim bütün detaylarıyla 90'lar ama halsiz ve yorgunum.. iyi geceler.11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Bak bende bir bmx vardı
Ön teker kalın dişli , kırmızı
Arka teker aynı mavi
El tutma yerleri kırmızı üstünr beyaz yıldızlı
Kadro kırmısı mavili.
Allahım ferrari gibiydi gören bidaha bakıyodu. Amerika bayragı gibiydi ama biz ufagız amerikamı biliyoz. Sarı bmxi görünce çok kötü oldum ya. Aybı bmximden bulsam herşeyimi verir alırım. 90 lwr benim cocumlugum knka11 Yorumla- +1 yıl
Bende resimdekinin aynısı vardı Babam Alamanyadan getirmişti bir kere bile binemeden Babam bir başka çocuğa verdi “Oğlum onların durumu iyi değil ben sana 18 vitesli alacam” dedi, aldıda ama ben her gün o çocuğun bu bisikletini sürüşünü izledim sonradan püskül takmıştı tutacaklara, fosforlar, boncuklar pırıl pırıl parlıyordu. Babama çok kızmıştım o zamanlar ama şimdi onu çok iyi anlıyorum ve iyiki bunu yapmış ve benide bu şekilde yetiştirmiş paylaşmayı bilmek, paylaşmaktan zevk almak çok güzel ihtiyacı olana yardım etmek.
- Kültür & Sanat konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılBiz çok şanslı bir nesildik. Çocukluğumuz akşama kadar sokaklarda oyun oynamakla eğlenmekle, acıkırsak komşu teyzelerin bizlere hazırlayıp verdiği ekmek arası salçayla geçti. Paylaşmayı, saf çocukluğu bilirdik. Taa o zaman öğrenmiştik arkadaşlığın, dostluğun sağlam temellere dayanması gerektiğini.
Ulan Çok şanslıydık be kardeşim.40 Yorumla - 12 Yorumla
+1 yılBir daha geri getiremeyeceğim çocukluğum geliyor. Dünyayı saf ve temiz bir yer olarak algılayan, tek derdi eğlence olan bir varlıktım birçoğunuz gibi. 90'lar Türkçe popunu da unutmamak lazım, Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı, Emel Müftoğlu - Hovarda, Mustafa Sandal...
10 Yorumla

Bunlar geliyor :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes 90'lar diyor ama bence ara dönem olan 2000'lerde çocuk olmak daha güzeldi. Hem 90'ların analog dünyası hem de 2010'ların dijital dünyasını yaşadık. Sokakta top da oyandık playstaion'da pes ve fifa da oynadık. Bakkalda satılan abur cuburlardan da yedik hamburgerde yedik. Televizyon da izledik internette de gezdik. Bugünün çocuklarının dünyasınıda 90'ların çocuklarının dünyasınıda yaşadık. İki neslin yaptıklarını da yaptık bizim zamanımız daha renkliydi bence.
20 Yorumla
+1 yılTaso bulmak için cipsleri mıncıklardık, sanal bebek,çizgi filmler, sokakta rahatça oynamak, nüfus sayımı olduğunda evde kalırdık, çılgın bediş, şeker kız candy, full house, jetgiller, leblebi tozu yiyip evde konuşur annemi deli ederdim. Ahhh ahhh ne güzel zamanlardı.
10 YorumlaPrenses Diana'nın ölümü, nasıl ağlamıştım. Ha bir de Müslüm Gündüz Fadime Şahin olayı var ki aman aman, skandaaall. Ne biçim çocukluk anılarım var ay.
13 Yorumla- +1 yıl
Bu müslüm gündüz tarikat liderimiydi üfürükcümüydü neydi? Fadime sahine üflemisti arena gizli kamera ile yakalamisti öyle hatirliyorum ben
- +1 yıl
Hey maşallah 🧿 o zamanlar rütük away from pc her şey tüm çıplaklığı ile halka servis ediliyordu. Şimdi youtube’da izledim 🤦🏻♂️😊
+1 yılAnnem ile babamın beni yapmasının bir hata olması 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Degisik bir yaklasim 😂👌
- +1 yıl
Bende tam olarak onu diyorum işte keşke hiç yaklaşmasaydık dünyaya 😂😂
Sokak bakkalı, mahalle maçları, yaz geceleri saklambaç oyunu, senin de bahsettiğin yiyecek ve içecekler...
Anlatılacak o kadar çok şey var ki. Her günü hafızamda güzel anılarla dolu seneler. O zamanlara dönmeyi herşeyden çok istiyorum.10 Yorumla
+1 yıl90'li yıllar güzeldi.
Teknoloji henüz gelişmemişti ve tüm güzellikler seninle birlikte idi.
Örneğin yaramazlık yapma katsayın da sinir yoktu.
Bide koruyucu bir deden varsa dayak Yemen imkansız ötesi olurdu 😂10 YorumlaO zmnlar hayat güzeldi (2002 liyim bu arada 😅😂😂)
12 Yorumla- +1 yıl
ucundan azcik faydalanmissin :)
+1 yılşu an derin bir maziye girdim.
Bez ayakkabılarınla sokakta ip atlamalarim, gece 11 e kadar sokaklarda oynamalarim, babamla haftada bir ateri salonuna gitmem, ilk cikan kasetleri alıp dinlemek varda var işte
Hee bir de meybuzz💕😀10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 587 cevap paylaştı. 20 Yorumlayumiyum halley etipuf taso hugo powe rangers teletapi temel reis
11 Yorumla- +1 yıl
valla simdi halley ya da etipuf a yok demezdim go go power rangers olsada izlesek fülüt calinca dinazorlu robot mi geliyor du?
+1 yıl90lar şarkıları☺kalabalık ramazan ve bayram sofraları, sokakta özgürce saklambaç ve yakar top oynamak, 10 krşluk meybuz yemek ah ne günlerdi.🙄
16 Yorumla- +1 yıl
sen nerden bileceksin 90 ları :D 27 yaşındayım ben bilmiyorum kafanız sürekli güzel sanırım
- +1 yıl
@KuşlarKadarOzgur Yasadım ve biliyorum kumsenin yaşamı seni ilgilendirmez
- +1 yıl
21 yaşındaki bir insan 99 lu olmuyor mu? kaç ay yaşadın
- +1 yıl
@KuşlarKadarOzgur Evet benim ailem 90lar kültürünü hala yasayan ve yasatan insanlar aldınmı cevabını...
- +1 yıl
ay gtüm
- +1 yıl
@KuşlarKadarOzgur oy bokm
+1 yıl90'lar anlata anlata bitmeyecek aktivitelerle doluydu, anısı, eğlencesi, sosyalliği, samimiyeti, paylaşımı v. s. çok olan belkide son dönemdi.
10 YorumlaHepsi cok güzeldi cocuklar korkmazdı o zamanlar bmx bisikletim benim ya😊😊
20 Yorumla
+1 yıltürkçe popun altın çağı tarkan ve, ve çocukların korkmadan sokakta oynayabildiği son yıllar
20 Yorumlaİkinci Bahar, Bir Demet Tiyatro gibi kaliteli eserler vardı çocukluğumda.
Her şeyi geçtim de, komşu komşuya gider, insanlar bugünkü kadar tedirgin olmazdı, şimdi her yer tehlike, ahlaki yapısı bambaşka toplumun şu an.00 Yorumla
+1 yılo değilde takvimin doğum günümü göstermesi :D 24 ocak 1993
11 Yorumla- +1 yıl
Şansa bak 😂👌 tam senlik bir hediye kutusu
+1 yılİlk görselde bittim🤦🏻♀️90 lardan sonra doğdum ama çocuklugumda olan şeylerdi
10 YorumlaTofita
Patlayan şeker
Doğan ve şahin arabalar10 Yorumla
+1 yılTaso, futbolcu kartları,
Atari salonu, leblebi tozu,
sakalsız erkekler.10 Yorumla
+1 yılsulugöz 😔 göz yaşım pıt 🥺 keşke gene olsaydı o kadar sevinirdim ki
19 Yorumla- +1 yıl
Var genee gel bayramda kutusu ile vercemm
- +1 yıl
yemin et nerden buldun
- +1 yıl
Kolay iniş yahub
- +1 yıl
Al ona benzeri ekşi yüz
- +1 yıl
@TantuniSultanSülüman yok illa sulugöz olacak abi😒
- +1 yıl
Sende hep olmayanı istiyon beaaa
- +1 yıl
@TantuniSultanSülüman huyum galiba benim bu 😂
- +1 yıl
Bilemem artık :)
+1 yılYumiyum ve cino😍
Bir de o zamanlar kömür sobası kullanırdık o sobanın üstünde kızarmış ekmek kokusu...11 Yorumla- +1 yıl
Bir de kaset çalarla ses kaydı yaptığımız anılar canlanıyor gözümde...
Akşam ezan sesini duyana kadar özgürce sokakta kalışımız.
Okulda ilk tenefüsün diğerlerinden daha uzun sürüp beslenme çantasında taşıdığımız kahvaltılar.
90 lar çok güzeldi be!
+1 yılÇatapat kızkaçıran ve torpil favorimdi bunları sadece o yılların küçük ppiçleri bilir 😂😂
10 Yorumla
+1 yılLeblebi tozu geliyor aklıma, amcamın müzik sisteminden yabancı pop şarkılar dinlediğimi anımsıyorum çok güzeldi çok...
00 Yorumla
+1 yılo kadar kişi yorum yapmış bir kişide aklımdakini yazmamış vay be
02 Yorumla- +1 yıl
Aklindaki nedir?
- +1 yıl
Citir pitir..
:))
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğan L
Kartal L
Tempra SX
Renault 21 Manager10 YorumlaKültür & Sanat konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hepsini dün gibi hatırliyorum , zaman ne çabuk geçmiş
10 Yorumla
+1 yılAkşam ezanına kadar eve girmeyişim o sokak oyunları.. Ah ah ne güzeldi
00 Yorumla
+1 yılMc donalds ın Looney tunes oyuncakları..90 türkçe yabancı pop.. hayranıyım kölesiyim..
00 Yorumla
+1 yılAlinda 90 li degilim ama cogunu 90li abilerden gorup onlarla birlikte oynadimguzel zamnlardi
00 Yorumla
+1 yılMustafa Sandal ve Şarkıları 😄
Onun arabası var Güzel mi güzelll 🎶38 Yorumla- +1 yıl
Yaşın belli oluyor..
- +1 yıl
Kaçmış yaşım? 🙂
- +1 yıl
Sen de 30 ben diyim 40..😂
- +1 yıl
23 😂 Profilde yazan yaş doğru Mustafa Sandal o şarkıları çıkardığında yoktum bile ama yine de 90 ların şarkılarını seviyorum ve musti hayranıyım 😂
- +1 yıl
Hadi.. cidden mi..
- +1 yıl
Evet 😅
- +1 yıl
Senin gibileri korumak lazım..🙂
- +1 yıl
Teşekkürler 😌🙏
O bisikletteki şişe ne işe yarıyor?🤔
13 Yorumla- +1 yıl
bisikletin motorsiklet gibi ses cikarmasini sagliyorduk :)
- +1 yıl
kreativ ge :) , Kindheit halt :)))
- 00 Yorumla
+1 yılTaso, misket, atari, cino, çılgın bediş, 90’lar Türkçe pop vs
20 Yorumla
+1 yılKilis gazozları mı varmış ya ben oralıyım ve şaşırdım açıkçası
10 Yorumla
+1 yılCino geçenlerde gordum yine ama eski tadi yok ve o gece oyunları:)
10 YorumlaDaha iyi cizgifilm ve diziler... Bilye atari Tetris Mario... Of ☹️☹️
10 Yorumla
+1 yıl2002 liyim ama ilaçlama arabası çok iyiydi arkadasindan koşardık her tarafı bembeyaz yapardı
10 Yorumla
+1 yılSokakta özgürce oynamak
20 Yorumla
+1 yılEti cin, luna, teoman..
10 Yorumla
+1 yılGazoz kapağıyla şarkı söyleyen kadın
10 Yorumladaha samimi insanlar.
10 Yorumla
+1 yılTasolar. sabahları tusubasa 😂
10 YorumlaPop müziğinin yılları,,,
10 Yorumla
+1 yılCola turka reklami vardi bide.
10 YorumlaLaiklik, çok daha az sıkmabaş
10 Yorumla
+1 yılHerşeyi Gerçek Olduğunu Sahte Olmadığını..
10 Yorumla
+1 yılHepsini biliyorum yedi numara Cino harika şeyler
10 Yorumla
+1 yılO muhteşem kıyafetler
10 Yorumla
+1 yılvalla sateçe doğum anamin beni açi içinde doğurmasi
00 Yorumla
+1 yıl90lar deyince 2000lerin başı geliyor aklıma efsanenin yavaş ve acı şekilde yok olması
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle benim aklıma Turbo Sakız Ve Cino Geliyor
00 YorumlaTuşlu telefonlar 😀
11 Yorumla- +1 yıl
Sony ericsonn t20, alcatel, nokia 5110
Yaa göz yaşım pıt.. Ne güzel günlerdi...
20 YorumlaKültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Soba geliyor aklıma
11 Yorumla- +1 yıl
kedi gibi yaninda büzüsüp yatardim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilis gazozunu görünce duygulandım bian
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler