... aşık olduğumuzda, her şeyi özgün olarak görürüz.
burada benim de gönülden inandığım nokta şudur ki, çoğumuz için özgün olan ulaşılmazdır. bu yüzden bir kopyaya değer vermeli ve takdir etmeliyiz. önemli olan budur.''
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tanıyorum, arkadaşlarım kendisi ile Antalya Film Festivalinde tanışma imkanı buldu. Kiyarüstemi hayatını kaybedeli çok oldu ama. Kendisi İran sinemasının en büyük isimlerinden biridir. Sadece Haneke değil diğer büyük ustalar da onu sinemanın temel taşlarından biri sayar. Kendisinin sinema dili çok özgün ve şiirseldir. Çok izledim filmlerini...
Senin gibi sinemasever, sanatsever bir insanla karşılaşmak güzel gerçekten. ;)
Ölmeden evvel dinlemek istediği parçaya dair videoyu daha önce izlemiştim. O vakitler adına da aşina idim. İlk fırsatta izlerim demek yerine şimdi izleyecek bir film ya da dizi yokken fırsat bu fırsat hemen bakayım. Film bitince yazarım.
Son sahnesine kadar her şey normal ilerledi. Adamın son dileğini yerine getirmek içi çırpınışı ve bu uğurda birini arayışı güzeldi. Fakat, uzun uzun konuşan o yaşlı adamla arasında geçen diyalog sonrası filmin sonu çok boş geldi bana.
Final sahnesinde bir eksiklik vardı.
Cevap
1Cevap
kopuga yaptığım yorumda kirazın tadı onemli dedim bikac saat sonra bu soruyu sordun hmmm
birbirimizin olmalıyız ❤️
true love ❤️
Rüzgar bizi sürükleyecek 'ten tanırız.
Çok seviyorum. Filminde Türklerle ilgili şu anlattığını ben hiç ülkemizde duymamıştım^^ :
"bir türk, doktoru görmeye gider. ve ona der ki: "doktor bey, vücuduma parmağımla dokunduğumda acıyor, başıma dokunsam acıyor, bacaklarıma dokunsam acıyor, karnıma, elime dokunsam acıyor". doktor onu muayene eder ve sonra ona der ki: "vücudun sağlam, ama parmağın kırık!"
Yaşanılanlar sonucu hayata kötü diyoruz, yoksa çok iyi frekansin tuttuğu bir dost meclisinde kim nihai sıkıntı olan ölümü düşünür ki. Sanırım kiyarustemicim bunu anlatmaya çalışıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?