Kaliteli yazan varda ben mi okumuyorum şahsen eskiden haftalık 1 kitap okurdum ama sonradan yazan insan sayımız malesef azalmış bulmak da çok zor malum herkez yazar çizer olmuş. ama yabancı yazarlar dan kaliteli olanlar elbette var onlarıda yılda 10 15 kitap anca sığdırabiliyorum.
Yahu milyonlarca kitap var niye yeni yazarlar yeni kitaplar istiyorsunuz? Bu zamana kadar yazılan her şeyi okudunuz mu da şimdikileri kalitesiz diyorsunuz. Hali hazırda yazmaya devam eden nice usta isimler var sizinki bahane
@mekaninsahibinil kendini tekrar eden kitaplar hangisi bir down brown kadar polisiye yazabilmiş ya da drama da halid husyni olabilmiş evet eskilerden var şimdi ne eksikte yazamıyorlar
Sınava hazırlanmadığım senelerde 20-30 kitap okumuşluğum var ama Ösym sınavlarına hazırlandığım yıllarda bu sayı 10 olsa şükrediyorum. Ders kitaplarımı katmıyorum çünkü.
Aslında şöyle soyleyeyim iyi ve yerinde bor soru. Bu konuda farkındalık arttırılmalı. Kitap sadece okumak için okunmamalı ya da su kadar kitap okudum demek istemedim çinde değil. Asıl amaç öğrenme isteği ve doğru kaynaktan öğrenme dır. Unutmayalımki kitap en iyi arkadaşlardan en iyi alıskanlıklardandır! Ben çok fazla kitap okuyan birisi değilim dır ama zaman ve fırsat oldukça severek yaptığım bir eylemdir. İlk baslarda da sıkıcıgelsede bir sure sonra ne nsanı içine ceker kitaplar...