The originals izlemedim güzel mi?
Ağa beni en çok etkileyen şu an elena ile damon un manita olması.. Şerefsiz it diyip duruyorum lan insan kardeşinin manitasına göz koyar mı =) Üstüne bide sabah akşam atlar mı çok ayıp..
Kardeşide godoş çıktı zaten canım abim buyur gel sen manitama atla ben aradan çıkarım diyor heheh =)
Supernatural in en sevdiğim kısmı bir bölümünde bunların gerçek dünyaya gelip kendilerinin ünlü bir dizi olduğu ve Castielin sıçtığını bile tweet atması (bu arada cidden o bölümde kendi kişiliklerini oynadılar.)05 Yorumla- +1 yıl
Bak şimdi hatırladım... Sarışının adı Caroline idi galiba damon bunu yeni ayarlamış kız bunun vampir olduğunun farkında damon "alaca karanlık" kitabını okumakta.. Kız gerçektede vampirler gündüz yürüyebiliyormuş diyor
Damon bizim yüzüğümüz var, Güneşte parlayan vampirler çok saçma diyoır
En İyi Cevaplar
+1 yıl...
https://files-cdn. formspring. me/photos/20130804/n51fe7bb807960. jpg
https://i.imgur.com/OIRki5b.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a. akamaihd. net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/417790_458388510907415_364210308_n. jpg
3.bp.blogspot.com/.../impa%C5%9Fa.jpg10 Yorumla
the originals elijah ilk girdiginde ben elijah beni taniyormusun dedigi sahneleri seviyorum. tvd de elena ve damonun oldugu butun sahnler etkiliyo beni he bied caroline ve klausun oldugu sahneler.
17 Yorumla- +1 yıl
umaraim taylor cok kizdiriyo beni hele son sezonda ne yaptigi belli degil sen kizi birak klausun kucagina gelincede kiz :)) stefide anlamiyorum cok fazla iyi degil mi elena gorunumlu kathrinede cok skti artik bir duzelseydi son sezonun 14. bolumunden sonra cok ustune dusmedim canim skildikca izliyorum :))
- +1 yıl
ya evet taylor saçmaladı ama sonuçta caroline ın taylorın hassas durumunu bildiği halde bunu yapmasına kızdı ama sonra konuşmaya başladılar azcık.. elena bedenine kavuştu ve saçma olan şey stef bir ara elenaya, damonla sen ayrı yapamazsınız falan demesi ay çıldırdım ya son bölümlerden biriydi of saçmalığa bak git aşık olduğun kıza aşk tavsiyesinde bulun var mı ya böyle... :(
Son of a bitch! izleyen bilir :D
16 Yorumla- +1 yıl
Eye of the tiger, carry on my wawerd son unutulmaz bunlar. Ben crowley e oluyorum ya :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kültür & Sanat konusunda 869 cevap paylaştı. Tek izlediğim dizi Supernatural :)
https://www.youtube.com/watch?v=2X_2IdybTV0
Her sezon finalinde şu müziğin çalması ayrı bir cezbedici :D02 Yorumlaaklimda kalan damon'in ölümü. ee yuhh artik dedirtti bana yani
15 Yorumla- +1 yıl
aynen öldü ama geri gelir diyoruz resmen ya istisnasız :) ben katherine de gelir diyordum ama işler farklı yöne gidince son görsel ikiz gezginler falan derken geri gelmedi :) vicki, kol, enzo falan bile geldi yani :) geri gittiler ama gösterdiler kendilerini bu yönden güzel :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDizilere dalıp dünyayı uyutmaya calışıyorlar ya. işte basarıyorlar. Herkesin aklı fikri dizi. yıllardır böyle. Hani zamanında yalan rüzgarı vardı sonra dizi üstüne dizi...
supernatural kac sene oldu? 7? 9 ?
Yazık ya.. millet hayatını kaybeder bizmkiler dizielrde.
tabi yapacak birşey yok. hayata döndügünüzde hayat size hiç de tat vermeyecek emin olun.
Lostta kaybettigim zaman igrenc05 Yorumla- +1 yıl
diziler de gerek gerginliği stresi alıyor işte kafa dağıtıyor haber de oku dizi de izle kim ne karışır insanların hobisine boş vaktinde yaptıklarına. roman da okumayalım o zaman aşk romanı edebi roman okumayalım o zaman sadece gerçek tarih siyaset mi okunsun? dizi - film iyidir insandan insana değişir siz sevmeyin izlemeyin, benim için sıkıntı değil :)
Cevap sahibi+1 yılHiç de almıyor bence. cok gereksiz ya. tamam 1-2 tane izle de abartmayın yani
ben yaptım siz yapmayın 15 tane dizi izledim hayata dönünce culture shock...
Cevap sahibi+1 yılişte onu diyorum
biriktirmeden stres daha iyidir
birden bire toplu stres daha öldürücü
samle deanın babalarının seytana ruhunu satması ılgınctı mesela.. sonra eskı rubylı bolumler muhtesemdı sarısın olan ruby:)) bırde cassın ınsan oldugu bolum :DDD nasıl dagıtmıstı oyle cass:))
03 Yorumlasupernatural samin kan içtiği luciferın olduğu bölümler
17 YorumlaSupernatural eye of the Tiger sarkisini soylemesi :))
14 Yorumla
+1 yılTVD daha monotona bağladı sıkıcı olmaya başladı. The Originals bence daha iyi ve sürükleyici hem Klausun Elijahın oyunculukları daha iyiymis
11 YorumlaSupernatural'ın tüm sezon finalleri etkiledi beni. En sevdiğim sahneler Castiel'in isyanı, arayışı, gücü ele geçirişi.
20 YorumlaDamon ve elenanın öpüşmesi ve o sevgileri etkileyici :)
10 YorumlaSupernatural sezon 3 bolum 10 dean ve şeytan dean konuşması özellikle demon dean in sarf ettiği"and this, this is what you're gonna become" cümlesi muthiş:)
10 Yorumla
+1 yılThe originals çok küçük bir mekanda geçiyor ve sıkıcı geldi uzun uzadıya. The Vampire Diaries ise daha iyi bu konuda yalnız son dönemlerde çok saçma konular çıktı. Neyse tatil sonrası umarım düzeltilir
01 Yorumla- +1 yıl
evet ilk 4 sezon iyiydi de son sezonda işler farklı yönde alışılmışın dışında seyretti. ama yine de bu sezon kendi çapında heyecanlıydı da alışılmışın dışında olduğu için pek sarmadı diğer sezonlar gibi. the originals da arada bir iyi oluyor, bir iki bölüm duruluyor falan ama onu da sevdim özellikle hamilelik döneminde hayley in başına gelenler iyiydi güzel yapmışlar
+1 yılTVD en sevdiğim bölüm damon ın fonda anberlin ile Vickie'e dans ettiği sahneydi :D Ian aşktır :D
11 YorumlaThe walking dead ve tepedeki mezarlik bunlarida izle bence :)
02 YorumlaSupernatural 9. sezon Sezon Finali iyiydi ya işin yoksa yeni bölümleri bekle :D
10 YorumlaSeni her koşulda sevdim, ama bu senin umrunda bile değildir.
Vampire.01 YorumlaYurtta lys varken bile izledik super naturali düşün gunde sekiz bolüm bitiyodu:D
03 Yorumladean winchester nasıl bir şeytan olacak merak ediyorum
klaus bebeğini kardeşine verdi. bebeğin annesi olan kurt kadının içine de klausun cadı annesi girdi :D10 YorumlaDean in sürekli ölüp ölüp canlandığı bir bölümü vardı :D
03 Yorumla
+1 yılThe orjinals dışında hepsini izledim, hepsi bozdu. Tünelin sonu bom boh bir yere çıktı.
01 Yorumlathe originalsın 8. bölümünde klausun bütün vampirlere tecavüz etmesi çok iyiydi ya hala arada izlerim o sahneyi :d
02 YorumlaSupernatural sadece digerlerini izlemiyorum sevmiyorum.
00 Yorumlathe vampire diaries a 2 sezon dayanabildim got , vikings gibi diziler varken :)
03 Yorumla
+1 yılBence The Originals TVD'den daha kaliteli ve sağlam bir dizi oldu. TVD gelecek sezon final yapmalı.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla supernatural ıyı gıdıyordu zaman kalmadı devamını ızleyemedım.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTVD - TO seviyorum ama supernatural izlemedim dikkatimi cekmedi
01 Yorumlathe wampire diaries hastasıyım
11 Yorumla
+1 yılEVET DEAN'IN SÜREKLİ ÖLÜP CANLANIYORDU
11 Yorumla
+1 yılsevenler dedin sevdik geldik :D
114 Yorumla- +1 yıl
hoş bulduk :D eee
- +1 yıl
hmm wampir diariesi son sezona kadar izledim sonradan sarmadı klaus falan cıkınca the originals geçtim bende :D
- +1 yıl
supernatureli bir arkadasın tavsiyesi üzerine izledim 2 ayda bitirdim artık nasıl sardıysa beni dizi :D
- +1 yıl
bilmiyorum ki dünyayı kurtardılar lusiferi kafese kapattılar abedon öldü falan filan mükellemya 10. sezonu bekliyorum
- +1 yıl
3. sezondan sonra 4. sezonda melekler cıkıyor castiel falan geliyor 5 te olabilir ama
- +1 yıl
film süper olunca izleniyor ya ama sam cocuk gibi ya :D
sonradan kaslı olmaya falan basşlıyor ;) - +1 yıl
sonraki sezonlarda göğüsü daha cıkık sekilde falan :D
+1 yılTeen wolfda var. Ay valla tam benim kafa
01 Yorumlaİkisini de severim.
Damon ölmeyeydi iyiydi :(03 Yorumlaben fargo'ya başlıcam. izleyen var mı?
01 Yorumlasüper natural sadece (:
09 Yorumla
+1 yılGame of thrones dahil değil mi bunlara :(
05 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle izlemelisin. :)
- +1 yıl
Tamamdır, iyi geceler :)
Stefan ölmeseydi keşke :(
011 Yorumla
+1 yılthe vampire diaries tabisikide
10 YorumlaSupernaturall
20 Yorumla