Kültür & Sanat Legolas çizimim benziyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Selamlar,Yüzüklerin Efendisi serisinin efsane karakteri sarıların Legolas'ı çiziyordum ve bittiğinde bir aksilik fark ettim.Aniden Hain Kostok'u kılıçtan geçirecekmiş gibi hissettim..Sizce benziyor mu? Legolas çizimim benziyor mu? Cevapla Yüzük Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aimPediatrician Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Ya sen ne yapıyorsun Allah aşkına 😂 resmen Altarın oğlu Tarkan olmuş bu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yeşilçam değerlerimizi yabancı figürlere uyarladığım birbirinden alakasız absürt bir çizim serisi oluşturuyorum :D Yorumla aimPediatrician +1 yıl İtiraf etmeliyim çok başarılısın o zaman bu konuda 😇😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ^^ Yorumla
ironikyobaz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Affola ama Legolastan çok Altar’ın oğlu Tarkan’a benzemiş. 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 419 cevap paylaştı. Kartal Tibet olmuş bu daha başarılı 2 0 Yorumla
aynutep Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bilinçaltındaki Tarkan biraz olaya karışmış. :D 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı. evet tarkan a benziyor :D 1 0 Yorumla
LacivertGandalf Takip Et Master Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Beni de yap. Böyle Sarumanı yenerken😂 0 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 433 cevap paylaştı. Altarin oğlu Tarkan 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar