Kültür & Sanat "Bir yalansa kefaletim ödeyeli çok oldu." Ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor maNga'nın solisti Ferman Akgül'ün parçası 'İstemem Söz Sevmeni' deki "Bir yalansa kefaletim ödeyeli çok oldu." ne anlama geliyor? Kendinizce yorumlar mısınız "Bir yalansa kefaletim ödeyeli çok oldu." Ne demek? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BlastMyDesire Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Bence bu kardesimiz burda sevmiş sevmiş cok sevmiş ama kiza yazik olmasin diye sevmiyorum demiş o soylemiş olduğu yalan bir suç kizin ondan uzaklaşmasi ise suçun kefaleti olmuş 😁😁 ne aptalca bir sey oldu ya 2 0 Yorumla
Matrix55 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Bir yalan söyleyen bu kişi sorumluluğu yetirene getirmemiş yani sözünü tutmamış ve bunun karşılığında diyor ki;bunları halledeli çok oldu. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sözünü tutmamasını halledeli mi? Yorumla Matrix55 +1 yıl Söz evet yani cezasını çekmiş yani. Mesela günahın bedeli vardır huzursuz olursun o da huzursuzluğu dipte yükselmeye yüz tutarak ödemiş. Yorumla
Comalakkoo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Yani cezam bir yalan yüzünden olduysa, ben zaten onu çoktan ödedim. Cezamı çektim 4 0 Yorumla
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 661 cevap paylaştı. Trip bence. 0 0 Yorumla