Arkadaşlar kitap yazmaya hevesim var kaç senedir ama bir türlü adam akıllı nasip olmadı, hadi kitabı yazdım diyelim kitap basmak ücretli mi matbaalarda?
Kitap başı 5-6 liraya matbaalarla anlaşabilirsin. Ama en az 500 adet olacak ki adamlar kar etsin. Yayınevleri ile de anlaşabilirsin. Bir kitabı 4-5 bin liraya basıp dağıtımını ve dijital satışlarını, imza günlerini gerçekleştiriyorlar. Kitabın tutarsa (ki reklamsız çok zor) şanslısın çünkü ikinci kitabını bedava basıyorlar
Hmm sen bilgilisin bu konularda sanırım, kitap yazmışsın, nasıl ve nereye yazdın worde mi, yayınevine nasıl götürdün emaille mi attın bana anlatır mısın
Okuduğum kitaba göre değişir, çok fazla aksiyon okursam aksiyon kitabı yazarım ama insanlığı anlatmayı isterdimde bilgi lazım bunun için o yüzden kitap okumam lazım 😂
Buldum 💡, bir hikaye yazıcam ama insanların kişisel gelişimi için yetişkinlere hitap edecek şekilde insanların gidişatı ve kafasındaki sorular hakkında umarım çok karamsar yazmam 😂
Wattpadin kitaplarının tümünün özetini geçeyim istersen, kötü yakışıklı bir erkek ve o şehire yeni taşınan bir kızın Stockholm sendromu ile beraber aşık olması, wattpadi tercih etmem blogta tercih etmem para kazanmam lazım ne kadar geliri var onuda bilmiyorum ama linke bakıcam teşekkür ederim
Yok sayfa sayısı eğer sen parayla basacaksan verirsin, birde kitabi piyasaya sürme reklamı falan var, onları d onlar karşılıyor, iyi bir yayın eviyle anlaş, 120 sayfalık bir kitabi, reklam dahil 2 bin adedini 16 bine bastı
En İyi Cevaplar