Çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler... Bu sene ki şarkım bu oldu. 23 Nisanı coşkuyla kutlayamayan her çocuk için üzgünüm. Bizim zamanımızda ise söylediğimiz şarkı bu idi ; Sanki her tarafta var bir düğün çünkü en şerefli en mutlu gün , bugün 23 Nisan hep neşe ile doluyor insan :) Çok daha güzel günlere olan inancım var:)
Bugun bayram erken kalkın çocuklar giyelim en güzel giysileri elimizde taze kır çiçekleri üzmeyelim bugün annemizi... 🎵🎵🎊🎊🎊 Benim küçüklük şarkım bu olmuştu ve ne kadar büyüsemde içimdeki çocuk hala kendini gösteriyor. Bıkmadan söyliyeceğim bu güzel şarkıyı.🤗 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun🇹🇷🇹🇷
Ah Barış Manço.. Ne güzel insandı. Kara sevda, kol düğmeleri, anlıyorsun degil mi... Hepsi ben doğmadan önce çıkan şarkılardı ama bunları dinleyerek büyüdüm.
arkadaşım eşşek sanki her tarafta var bir düğün bir dünya bırakın biz çocuklara mazi kalbimde bir yaradır müsadenizle çocuklar barış mançodan ayı şarkısı bu ne dünya kardeşim daha çok var aklıma gelenler bunlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İbo'nun Allah yalanı sevmez şarkısı Allah Allah albümünde 3. Sırada yer alan parça idi.