Bazen kitapların satır aralarında dolaşıp dururken öyle bir cümleye paragrafa denk geliriz ki bizi bir tefekkür dünyasına sokar. Sizin karşılaştığınız böyle durumlar var mı?
Ben muhammed kutubun 20. asrın cahiliyesi isimli eserinde ki şu cümleleri çok beğendim ve uzun bir süre tefekkür ettim
"İşte o ismi Müslüman olanlar tembellik içersinde hayatlarını sürdürürlerken yarın İslam'ın zafer sancağını başka bir milletin taşıdığını gördükleri zaman, kendi hallerinden utanacaklardır."
Ben muhammed kutubun 20. asrın cahiliyesi isimli eserinde ki şu cümleleri çok beğendim ve uzun bir süre tefekkür ettim
"İşte o ismi Müslüman olanlar tembellik içersinde hayatlarını sürdürürlerken yarın İslam'ın zafer sancağını başka bir milletin taşıdığını gördükleri zaman, kendi hallerinden utanacaklardır."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aslında bir çok kitapta oluyor bu. Yani bir yerlere not ederim. Ve ben genelde anlamını doğada gözlemlemeye çalışırım
“Herkes gömleğini kendi kirletir” gibi bir cümle vardı üzerine günlerce düşündüm. Aklıma yatmayan değil de insanın ne kadar sorumluluk almaktan kaçtığını gösteren bir sözdü.
Bir iki kitap garip hissettirmisti
O en fenası göründüğü halde en safıydı
Tabiki var
Evet var