Nadir dinlediğim Türk şarkıcılardan. Fazla tercüman ediyor duygularımı. Şu anda son ses dinlerken, hangi şarkısı gelirse sizlerden onu dinleyeceğim. Yollayın bir şarkısını bakalım
Ben Nalan'la tanıdım. Hatta oğlum ilk bu şarkı listelere girdiğinde dinletmişti, bana "Selvi Boylum Al Yazmalım" duygusu verdiğini söylemiştim. O da "o ne ya anne!" demişti.. sdfsdfsdfsdf .
Emir Can'ın yeri benim için çok başkadır. Her şarkısını ezbere bildiğim nadir sanatçılardan. Bu soruyu soralı 1 buçuk yıl olmuştur; pandemide Instagram'dan konser vermişti onu kaydetmiştim, onu dinledim dün gece 1 saat. Canlı dinlemenin hazzı daha başka oluyor.
En sevdiğim şarkısı şu keskinliğinde bulunamam. Fakat en sevdiğim sözler sanırım aşağıdaki dize; bu nasıl bir metafordur, nasıl bir teşbihtir, nasıl bir tecahül-i ariftir, nasıl bir tenasüp nasıl bir tevriyedir 😁 Bir gönül davası anlatsam ağlarsın Şişelere deniz koy gemiler batsın, boğazımıza.
Kültür değil. Bunu bilmek çok normal bir şey. Ama bilmemek, hiç duymamak harbi saf cehalettir. Bana inancınız yoksa bir fenomen olarak bir anket yapıp çok önemsediğiniz bu sitede bu sanatçıyı hiç duymamanın bir cehalet olup olmadığını sorun. Sonuç ne gelecek bir bakalım. Kazanırsan özrüm baki. Kaybederseniz, sadece susma hakkınızı kullanın.