Kültür & Sanat "İsmail YK" denilince aklına ilk hangi şarkısı geliyor :) ? shango Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Zamanında çoğumuz dinlemiştiriz. İlk çıktığı zamanlar gençlerin gözdesiydi.Peki "İsmail YK" denilince aklına ilk hangi şarkısı geliyor :) ? "İsmail YK" denilince aklına ilk hangi şarkısı geliyor :) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kkjxf Takip Et Xper 3 Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Eskiler tabi ki... Şimdi ki nesil bilmem bas gaza, bomba bomba şarkılarını.. Hey gidi hey... İyi ki o zamanları gördüm.. 1 0 Yorumla
mrspeanutbutter35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Şappur şuppur adam biçok enstrümanı çalıyormuş enteresan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Allah uzun ömür versin 😄 1 7 Yorumla shango +1 yıl Amin :D Cevap sahibi +1 yıl Belanı kelimesini çeviriyor site 😄 shango +1 yıl Ben de bu görüşleri görünce ne oluyor dedim :D Cevap sahibi +1 yıl Allah b. elanı versin şarkısı yani 🤭 shango +1 yıl Sansür yemeden devam :) Adam resmen bir nesile bela okutturdu :D Cevap sahibi +1 yıl Ama hak edenler var 🤭 shango +1 yıl Hak edenlere sözüm yok beter olsunlar :)
Çiçekçakar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Allah uzun ömür versin 2 3 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Amin 😂 Yorumla Çiçekçakar +1 yıl @hasanhceylan kardeş başka bişey yazmıştım sistem hakaret olarak anlamış değiştirmiş çok saçma😂😂😂😂😂 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Hee tabi öyledir 😋😂😂 güleceğim yoktu güldürdün teşekkür ederim 😄 Yorumla
ağlayankızferide Takip Et Master Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Facebook klibini hafızamdan silemiyorum 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,1b cevap paylaştı. 90 60 90 sjsjs 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskiler tabi ki... Şimdi ki nesil bilmem bas gaza, bomba bomba şarkılarını.. Hey gidi hey... İyi ki o zamanları gördüm..
Şappur şuppur adam biçok enstrümanı çalıyormuş enteresan
Allah uzun ömür versin 😄
Amin :D
Belanı kelimesini çeviriyor site 😄
Ben de bu görüşleri görünce ne oluyor dedim :D
Allah b. elanı versin şarkısı yani 🤭
Sansür yemeden devam :) Adam resmen bir nesile bela okutturdu :D
Ama hak edenler var 🤭
Hak edenlere sözüm yok beter olsunlar :)
Allah uzun ömür versin
Allah uzun ömür versin
Amin 😂
@hasanhceylan kardeş başka bişey yazmıştım sistem hakaret olarak anlamış değiştirmiş çok saçma😂😂😂😂😂
Hee tabi öyledir 😋😂😂 güleceğim yoktu güldürdün teşekkür ederim 😄
Facebook klibini hafızamdan silemiyorum
Facebook klibi 🌺
cikolata gibi tatlısın
Bombabomba. com🙂
Bas gaza ve 90 60 90
90 60 90
90 60 90 sjsjs
Kanka ve Bombabomba
80 80 160