1 saat sesli 100 sayfada normal okumayı düşünüyorum. Tabi akışına kapılırsa bitirebilirim de okurum diye çok biriken kitaplarım var içlerinde 5 tane Necip Fazıl olması gerek
Teşekkür ediyorum. Tabi ki şu bir gerçek okulda sağlayamadığım gelişimi kitaplardan sağlamışımdır. Belki tanıyorsunuzdur Dale Carnegie kitapları güzeldir.
Şaşırtıcı 15 gün sonra değişikliği fark edebileceğimizi söylüyorlar. Tabi ki mesele sadece sesli okumak değil. Virgül nokta ünlem gibi işaretlere dikkat etmek imiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Virgül de nefes almalı noktada mutlaka durmalıyız. Akıcı bir okuma için
Bu gün ilk defa denediğim için dikkat etmemiştim. Kurallara uymadığımız sürece pek faydasını göremez miyiz?
Görürsün illaki de böylesi daha akıcı ve okuduğunu anlamana yardımcı olur
Anlıyorum peki bunu ne kadar sıklıkla yaparsam gözle görülür bir faydası olabilir
Her gün en az 20 sayfa okumalısın ve okuduğunu anlamalısın. Sürekli kitap bitirmelisin. Kitap seviyeni git gide yükseltmelisin
1 saat sesli 100 sayfada normal okumayı düşünüyorum. Tabi akışına kapılırsa bitirebilirim de okurum diye çok biriken kitaplarım var içlerinde 5 tane Necip Fazıl olması gerek
Çok iyi ama eğer kitap okumaya yeni başlıyorsan NecipFazıl ağır gelebilir
Kitaplarla aram iyidir ama tembellikten olsa gerek fazla bağ kurabilmiş değilim.
Bu gördüğüm en iyi bağ
Teşekkür ediyorum. Tabi ki şu bir gerçek okulda sağlayamadığım gelişimi kitaplardan sağlamışımdır.
Belki tanıyorsunuzdur Dale Carnegie kitapları güzeldir.
Çok iyi kişisel gelişim kitapları var duymuştum
Anladığım kadarıyla kitaplarla aranız hayli iyi güzel bir şey..
İncelemeyi ve okumayı severim
Kitabın insana kattığı değeri bir sözle açıklayacak olsaydınız bu söz ne olurdu?
Akıcı okumak için yazım, imla kurallarına uygun hareket etmek gerekir.
Söylediğiniz gibi yapınca kitabı gerçekten okuduğumu fark ettim.
Hiç denemedim sesli kitabı
Diksiyon gelişimine katkısı olacağını söylüyorlar. Sizin diksiyonunuz nasıl
Berbat derece kötü
Şaşırtıcı 15 gün sonra değişikliği fark edebileceğimizi söylüyorlar. Tabi ki mesele sadece sesli okumak değil. Virgül nokta ünlem gibi işaretlere dikkat etmek imiş
Vurgulara. Çok güzel kitap okurum. Spikerler gibi.
Alışmam için öneriniz var mı
Sürekli oku.
1 saat sesli 100 sayfada normal kitap okumayı düşünüyorum. Malum vakit bol karantina
https://voca.ro/5Hm4gvKQvfM
Teşekkür ediyorum yardımınız için
Rica ederim.
Konuştuğun gibi okumaya dikkat edeceksin.