Kültür & Sanat Rap dinliyormusunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor En sevdiginiz rapci kimSokrat st benim onu dinleyen var mi Rap dinliyormusunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AnkaKuşupınar Takip Et Yoda Yaş: 25 +1 yıl https://www.youtube.com/embed/FvbmEmd6cHU<3 <3 <3 https://www.youtube.com/embed/PdBGBd9rN8k 1 0 Yorumla
Sundaymanali Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Eskiden rap dinlerdim. Arabesk oyun havası falan dinlerdim. Şimdi klasik müzik ve turkce pop dinliyorum 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alleme severim norm severim hidra severim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Krallame severim bende. Yorumla TayyarRA +1 yıl Alleme neyse. 😕 Allame Yorumla Soran +1 yıl Krallame diyoruz ama sen bilirsin Yorumla
sevgilipanda Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Sokrat severim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl En sevdigin parcasi ne Yorumla sevgilipanda +1 yıl Beklenmeyen misafir korkularıma diar Yorumla sevgilipanda +1 yıl Dair 😪 Yorumla Soran +1 yıl Eyyy beklenmeyen misafir kilikli, bende cok severim Yorumla sevgilipanda +1 yıl Diğerinide dinle Yorumla Soran +1 yıl Inancım yok aşka maşka yok la saka 😂😂 Yorumla sevgilipanda +1 yıl çünkü ben özledikçe karakterine hep bok atıcam Yorumla
SiyanürEtkisin Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Genelde dinlerim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kimi dinlersin Yorumla SiyanürEtkisin +1 yıl Değişiyor bu aralar sokrat Yorumla
Aartemiss1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Tabıkı de evettt 0 5 Yorumla Soran +1 yıl En sevdigin rapci kim Yorumla Aartemiss1 +1 yıl En sevdıhım denemez ama ceza sago sanıser velet sokrat norm hemen hemen hepsını dınlerım sozlerı bana cok buyuluyecı gelıyor Yorumla Soran +1 yıl Hangi parcasi sence en guzel Yorumla Aartemiss1 +1 yıl Bende en guzel se dıye bırsey yok ama bazı dızler benı baya etkılıyor Yorumla Aartemiss1 +1 yıl Mesela gazapzmn son sarkılarından olan unutulacak dunker yasılanacak gunler var oyle gunler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
<3 <3 <3
https://www.youtube.com/embed/PdBGBd9rN8kEskiden rap dinlerdim. Arabesk oyun havası falan dinlerdim. Şimdi klasik müzik ve turkce pop dinliyorum
Alleme severim norm severim hidra severim
Krallame severim bende.
Alleme neyse. 😕 Allame
Krallame diyoruz ama sen bilirsin
Dinliyorum en sevdiğim rapçi Şam
Cypress Hill, Super RapStar...10 Numara!!
en sevdigim vio, keişan, kezzo
Sagopa ve gazapizm dinliyorum sadece
Sokrat severim
En sevdigin parcasi ne
Beklenmeyen misafir korkularıma diar
Dair 😪
Eyyy beklenmeyen misafir kilikli, bende cok severim
Diğerinide dinle
Inancım yok aşka maşka yok la saka 😂😂
çünkü ben özledikçe karakterine hep bok atıcam
dinlerim
En sevdigin rapci?
Ezhel
Genelde dinlerim
Kimi dinlersin
Değişiyor bu aralar sokrat
Tabıkı de evettt
En sevdigin rapci kim
En sevdıhım denemez ama ceza sago sanıser velet sokrat norm hemen hemen hepsını dınlerım sozlerı bana cok buyuluyecı gelıyor
Hangi parcasi sence en guzel
Bende en guzel se dıye bırsey yok ama bazı dızler benı baya etkılıyor
Mesela gazapzmn son sarkılarından olan unutulacak dunker yasılanacak gunler var oyle gunler
Hayır dinlemiyorum
Sagopa
dinlemiyorum