Kültür & Sanat Popüler kültür mü, tüketim çılgınlığı mı? reisaga Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Kültür olarak gördüğümüz şey aslında kültür değil mi? Yoksa sadece bir tüketim çılgınlığı mı? Popüler kültür mü, tüketim çılgınlığı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
VayHain Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Aptallık kültür youtuber ların yurtdışındaki içerikleri bize yansıtıp kendi kültürümüzü çocuklarımıza yansıtamamızdır 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,6b cevap paylaştı. Popüler kültür değil kültürsüzlük ne yazık ki tüm yaşamı alt üst etti. 1 1 Yorumla mehcab +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
mrozdal Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl O muzu öyle duvara asıp sanat diyenler bir yana alan ve alanlar beyinsizdir. Bunun bir açıklaması yom 1 4 Yorumla reisaga +1 yıl Sadece muz olarak düşünme. Özendi olarak düşün mesela. Türkizlice bir kavram. Ne türkçe ne ingilizce ikisi karışık. Ayranı yok içmeye tahtiraveliye gider... Üç kuruş geliri var, cebinden iphone eksik olmaz. Yorumla mrozdal +1 yıl Biz ortanın bir tık üstü bir maddi durumumuz var ama elimdeki telefon lg g6. Yorumla reisaga +1 yıl Benimki de samsung j7. 3 sene önce almıştım. 900 tl. Halen kullanırım Yorumla mrozdal +1 yıl Bende zamanında 1350tl ye aldım 3 yıllık Yorumla
Xoxo1820 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Üreticiliğim kalmadı ki devamlı tüketiyoruz. Kısır döngüdeyiz 1 0 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 738 cevap paylaştı. Sürü psikolojisi bu. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar