Nasılsınız takip listemin mütüşmel üyeleri?

Ve işte geri kalanları sdfs şinanay da yavrum şinanay ay Şinasi kelimesini önerince klavye bir zamanlar ona aşık olduğumu hatırladım ilkerin adamıydı onu aldatmanın acısı hala yüreğimde ama napim edebiyat hocası birsürü kitap okutuyordu neydi o kitabın adı hikayesi şöyle bir adam babası çok geri kafalı olan bir kızı seviyor sonram evden dışarı salmadığı için kadın kılığına girip ona ders veriyor güya öyle aşk yaşıyorlar sonram babası bunu biriyle evlendiriyo bu adam intihar ediyor sanırım kızda intihar ediyor evlendiği adam da evlendiği kişinin öz kızı olduğunu öğreniyor sanırım oda intihar ediyor böyle saçma birşey herkes ölüyor ne diyorduk işte aldattım araba sevdasına Zehraya ama bir kitap vardı oda mütüşmel ya olayları hatırlıyorum kitap ismi çıkmıyor ağzımdan hani şey vardı bir çocuk çok hastaydı sürekli hastaneye gidiyordu ayağından dolayı sonra akrabalarının kızına aşık oluyordu okula gidip gelen küçük bir çocuk kız ondan büyüktü sanırım balıkların hafızası benden kuvvetlidir küçükken abimin kitaplığı çok aşırı ilgimi çekerdi o liseli ben orta okul bebesi ya gizlice aşırıp onun kitaplarına kendimi kaptırmak öyle zevkli gelir ki bana anlatamam misal çalıkuşu kitabını ilk abimden aşırıp okudum çok etkilendim bilmem ben seviyorum böyle kızları kitaplar pozitif şeyler katmalı bizlere bu kitap da bana ayaklarım üzerinde durmam gerektiğini bağırıyordu feride kaçıp gitmişti Kamurandan örtmen sonuçta isteğini yapar size mi muhtaç küpekler ama sonunda yine birlikte oluyorlardı sanırımsı öyle işte ilk okuduğum roman alice harikalar diyarında ama bunu da okuldan aşırdım buda aramızda kalsın temam mı hiçte kötü hissetmiyorum ayrıca çünküm bizim okul hapishane gibim nerede manyak bizim burda kitaplar tertemiz kimse okumuyor bare ben alam matematik dersinde kötü olmamın daha çarpım tablosu bile bilmememin sebebi sanırım okuma aşkım her ders sıranın sonuna geçip dersi dinlemeyen okuyan maloz bendeniz hocalar sözel herşeyimi severdi ama gerisi tırt ağlamıyorum gözüme anılar kaçtı.