Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞizo matematiğin onla alakası yok. Çalıkuşu ilk romanlarımdandır. Hatta matematik dersinde ders dinlemez kitap okurdum. Yine de matematiğim baya iyiydi dmmdmdmd yetenek işi birazcık. Sözele hiç kafam basmadı. Aslında basmadı değilde öğrenmek istemedim. Zevksiz geliyordu çünkü...
07 Yorumla- +1 yıl
Bu arada şizo onları okuyayım derken kör oldum. Eskiden nasıl çok uzun paragraflar yazıyormuşum anlamış değilim :((
- +1 yıl
Sanane matematik özürlüsü olmama kılıf arıyorum sanane Adfahdkslvö
Sen benden beterdin eig uçmuş gitmiş canavara dönmüştün
Ahaha :D
Hepsini okuduğuna inanamıyorum oha tebrikler xd - +1 yıl
Ara vere vere okudum skjdkdkdk evet baya uzun yazıyordum. Uzun yazanlar adamdır :)) ama artık değişim tabi hahahhaha
- +1 yıl
Bu seni sevmedim Peter pan mısın nesin 😠adfjajd
Keşke eskisi gibi olsan
Şarkı önersene fhlaşfödl - +1 yıl
O eski bendi yenisi de farklı birisi olucak fazla takılmamak gerek böyle şeylere.
Jonathan bree- you are (Şizo is) so cool
Link atmaya üşendim kdkdmdd - +1 yıl
Aşkım atmıştı bu şarkıyı püü
Teşekkürler yine de asdffjsjd - +1 yıl
Eokrkfkdkdld
En İyi Cevaplar
+1 yılCorona virüsü taşımasından dolayı tüm ekosistem içinde dışlanan yarasa gibiyim. Elinde boyası olmadığı halde tablosuna umarsızca renk katmaya çalışan anti-realist ressamdan hallice. Cisimlerin yakınlaştıkça büyüdüğünü uzaklaştıkça küçüldüğünü kuramını yeni öğrenip "herkese koşmaya çalışan" ama bunun sadece bir fizik terimi olduğunu bilmeyen ilkokul öğrencisine benziyorum. Çünkü bazı insanlarla aranızdaki mesafeyi en aza indirgemenize rağmen hala uzaktadır. Milena Jesenská olmadan hayatına devam eden Franz Kafka veya kulağı kesilmesine rağmen resmetmeye devam eden Vincent van Gogh üsturubuyla diyebiliriz. ALS hastalığına karşın yıllardır yılmayan çaba gösteren Stephen Hawking azmi var üzerimde. Çocukluğumun korku dolabından çıkarılan bütün hede hödö ne varsa hepsiyle yüzleşme vakti masalındayım. "Bir flüt kaç para ulan" diye isyan eden İbrahim Tatlıses'in haklı isyanını yaşıyorum. Tavana yapışmak yerine kıvamını bilmeyen çiğ köfteye benziyorum, üstelik acısı da lanet derecede korkutucu. Üzerine kuş pisleyince şans oyunlarına yönelip zengin olma hayaliyle yanıp tutuşan şahısların umudunu tadıyorum. Kendi söküğünü dikmeye çalışıp beceremeyen terziyi anımsatıyorum. Azimli sıçanın tam mermeri delecekken yüksek dozda heyecandan kalp krizi geçirip amacına ulaşamadan tahtalı köyü boylaması kadar ironik geçen vakitler. Jüpiter'den yaklaşık on kat daha büyük ama biçare yapayalnız olan WISEA 1147 gezgeninin köhne hayatını yaşıyorum. Bir kaşık suda boğulmam diyorum da ya yüzme bilmiyorsam diye soruyorum kendime. Tanrıların elinden koca Olimpos evreninden ateşi çalıp insanlara aydınlanmayı gösterdi diye Zeus tarafından hain ilan edilip Kafkas Dağları'nda her gün kartallara ciğeri yedirtilen Prometheus'un öz güveniyle dolup taşıyorum. Mezara dikilen çiçeklere benziyorum ölüyü diriltemem belki diye başında beklerim öylece. Muz kabuğuna basıp düşmek gerçek mi diye denerken düşüp beyin kanaması geçirip felç kalan Avusturya vatandaşı Manfred umursamazlığına sahibim. Rus ruleti oynarken varsayımsal istatistik hesabını yanlış yapmanın cezasını beyninin duvara yapışıp hayatının sonlanmasıyla ödeyen bahtsız bedeviyim, kutup ayıları önlerden rez aldı bile. Binbir tane ruh hali hepsinin ardından yüzüme çizdiğim büyüğünden joker gülümsemesi. Kısaca berbatım, peki ya sen nasılsın?
023 Yorumla- +1 yıl
Vasıfsız Behlüle tutulan güzelim hayatını hiçe sayıp yiyişmeyi seçen Bihter gibiyim, hayat yaşasan da yaşamasan da geçip gidiyor öylece ucundan tutmazsan uçurtman gökyüzüne istemediğin yerlere gitmeyi bırak düşebilir de fakat gülümsemek çoksel birşey çünküm dünyadaki herşeyden değerli fakat hiçbir şey satın alamaz mutsuzluk da çok pahalı bir uğraş hayata başka bir pencereden bakmak artı bir enerji harcamak gerektirir yane mutluluk elimizde ama Clara sakat alüminyum gel bir geç yerine mutlu olda görelim diyeceksin haklısın ayaksız olmuyor mutluluk hep araçlara bağlı sebepsiz neden olmuyor benim annem yıllardır ayağından rahatsız gördükçe üzülüyorum fakat insan kıymetini bilmiyor sağlığı kaybetmeden önce annem çokça diyor iyileşirse bebekler gibi bakarım herşeyi yaparım yeterki geçsin sevgide böyle birşey sahip çıkmaz isen uçup gidiyor uçakta seyahat etmek korkutucu gelse de insan korkularının üzerine gidebilmeli yüksekten korkuyorsan yükseğe çıkmalı aslında istediğimiz şey tamamen kendimizin mutluluğu neyin bencilsizliği bu öyleyiz işte şeytanın yavrileri dişiler tss neyse falan filan inter milann
- +1 yıl
Hayat eninde sonunda tükenecek; bunu yerinde oturup bekleyerek yapmak sıkıcı olduğu için sadece adrenalini aramamız gerekiyor. Bazen düşünmeden daldığın suların ne kadar derin olabileceğini önemsemezsin. İçinde boğulsan bile amaç sadece o sularda yüzebilmek heyecanını tadabilmektir. Belki de bir köpek balığı tarafından paramparça edilip mideye indirileceksin, hayal dünyan genişse sular seni bir adaya bırakacak. Bilemiyorsun hiçbir zaman tek istediğin suların içerisinde ciğerlerine su dolması ve geberip gitmen. Sifon ne zaman çekilecek ve dostlarımıza kavuşacağız diyen dışkıdan farksızlaşıyorsun sonra ardına dönüp baktığında kendi idam sehpanı kendin tekmeliyorsun. Boynun kırılırsa ne ala kırılmazsa saatlerce çırpınarak can veriyorsun. Çok şanssızım ki yıllardır boynum kırılmadı sürekli can çekişmekten yoruldum uygun zamanı bekliyorum...
- +1 yıl
@Meyysa Delilik herkesin içinde var biz enlerini yaşıyoruz. Bu durumda herkes birer deli ama saklamaktan yana.
- +1 yıl
Düşünmek insanı delirtiyor düşünmemek de öyle peki aradığımız şeyi annemizin hop kendi koymuş gibi bulmasına ne demeli büyücü bence onlar
Nefes alıp vermeyi yaşamak sanan insan sürüsü arasında onlar gibi görünüp onlar gibi konuşmaya hatta zevklerimizi gözden geçirmeye mahkum bırakıldık farklılaşma dışlanma sebebi peki ya ocaktaki yanık lekesi ovalıyorum ovalıyorum çıkmıyor ee bu ocak aylardır yıkanmıyor mu hiç ne pis bir insansın düşünmüyor musun diyorsam saçımı kısa keseceğim erkek gibi one derler istemiyorum diğerleri gibim olmak herkes seviyor diye sevmek zorunda mıyım herkesin bir popisi vardır kimse karışamaz ve biliyorum ki süt hiçbir zaman yoğurt olmak istememiştir ona sordunuz mu lan?
Bençe köpek balıkları o kadar korkunç yaratıklar değil korkunç olan biziz filmler öyle gösterdi bize çamaşır makinesini seyretmek çokoş hipnotize oluyor gibisin hav hav ben şimdi köpeğim
Ay lav yu - +1 yıl
Yıllardır insanların dinmeyen saçma sapan bir algısının içerisinde barınmaya çalışıyorsun. Sonra seni alıp hiç bilmediğin yerlerde tedavi etmeye çalışıyorlar, her tedavi olana hasta muammelesi yapıldığı için kimin ne olduğunu anlamıyorlar. Aslında hasta olmadığın halde sadece seni hasta etmeye hiçbir şekilde iyileştirici amaç kullanmamaya başlıyorlar. İnsanların içine karışıyorsan hepsi aynı fotokopi gibi birbirinin ardına dizilmiş karbon kağıdıyla üremiş gibiler. Biraz farklı olunca şeytan ilan edilip kenara atılıyorsun üstüne basan her ayakta biraz daha direnip onları takmamaya çalışıyorsun. Başarıyorsun acısını çekerek bir süre sonra hissizleşmeye evriliyorsun, küfürleri duymuyorsun hakkında ne diyorlar aldırış etmiyorsun. Sevmiyorsun, sevilmiyorsun tamamen aptal gibi davranıyorsun hayata karşı. Marmelat kadar bulaşıcı yapışıyor üzerine kaldırdığın her taşın altından efsane böcekler çıkmasını bekliyorsun hep aynı solucanlar beliriyor. Bir süre jelibondan tiksiniyorsun bolca antidepresan almaktan artık her yerde halüsinasyonlar görmeye başlıyorsun. Kendi içinde yarattığın evrene hapsolmuş beklerken biri geliyor öyle böyle değil hep aranan bilinmeyen, bulunmayan. Döngüyü başa sarıyorsun iyiyim diyorsun kendini kandırıyorsun, çamaşır suyu içmek istiyorsun ama çamaşır değilsin. Mağara duvarlarına milyonlarca yıl önce bir şeyler çizen adamın tek derdi anlaşılmaktı biliyorsun ama sen düzinelerce karakterde yazsan da binbir emojiyle süslesen de bu çağda anlaşılamıyorsun. Ellerini birbirine vurup ne kadar ses çıkarabilirsen o kadar kafi diyorsun. İleri gitmek istiyorsun sanki über güçlü bir yapıştırıcıyla olduğun yere sabitlenmişsin geri dönmek istiyorsun ileri itiliyorsun.
- +1 yıl
Arasında sıkılıp preslenmekten kahvaltılık portakal suyundan farkın kalmıyor. Koşarken yorulduğunu hissetmiyorsun da durunca kalbinin atışını kulaklarında işitiyorsun. Vücudunun kanı hızlı şekilde pompaladığını net duyabiliyorsun basınçla gözlerin kararıyor. Bitiş çizgisine gelmeden yarışı bırakmayı kim ister ki? En azından bitirmeyi görmek çıktığın gibi yarışmak gerekiyor. Hayat sana bütün güzellikleri göstermeye çalışırken sen doğuştan körsün işte bu kadar anlamsız. Ve şu lanet olası harf sınırlaması ifrit ediyor beni, yazacaklarımı bile kısıtlıyor (!) Απλά προσπαθώ να σε αγαπώ σαν ένα αθώο παιδί...
- +1 yıl
Yabancı filmlerdeki hapishanelerde herkes turuncudur ya ona çok gülesim geliyor xd neden böyle bilmiyorum ama havuç olmaya mahkum onlar hapiste olmadan artı olarak, sevmiyorsan turuncu olmayı öl öl. Rengarenk olmak toplumda öcüdür, sen eğer farklı isen hastasın ve seni onlara görem "Normal insan" yapmaya çalışırlar. Bençe bizden çok bizi bu hale getirenler hasta mk, onlar tedavi olsa biz zaten müsmükemmeliz ki.
Ayrıça biz güzel güzel konuşuyoruz burda sevenlerin arasına niye giriyorsunuz sdfs ben reelde konuşurken de pat pat saçmalarım burada başka biri mi olayım yine anlaşılmaz derecede saçmalıyorum iştem.
Yatak sadece uyumak için midir yoksa farklı deryalara açılmak için bir gemi mi trambolin mi üstünde zıplamalık yoksam dünyadan kaçmak için araç mı hm bir bardak sudaki tadı alamamış isen yıllardır içtiğin şey olmasına rağmen kendine yaşıyor diyebilir misin hala komik hayatta seyirci koltuğuna oturup sizi izlemek çok eğlenceli adfahdh
Aber ich esse dich - +1 yıl
Filmlerin algısı hep normalde mahkumlar sadece turuncu renk tulum giymezler. Eyaletlere ve suç derecelerine göre değişiklik gösteriyor tabii ki. Bazıları turuncu beyaz ya da yeşil beyaz çizgili iki parçadan oluşan kıyafetler de giyebiliyor. Genel bakış açısında tek tip renklerin tercih edilmesi mahkumların gardiyan ya da güvenlik görevlileri tarafından takibini kolaylaştırıyor. Hayatın içi hapishane değil mi zaten? Hepimizin tulumu aynı renkte bazılarımız sen ben gibi üzerimizdeki sıradanlaşmış renklerden kurtulup kendi kolorizasyonumuzu yapmıyor muyuz? Ayrıca tavana kadar değerdim küçükken onun mutluluğunu hiçbir şeye değişmem beni kimse yukarı kaldırmadan kendi kendime bir şeyleri başaracağımı öğrendiğimden beri daha da mutluyum. Hep tavana değmiş hissi var üzerimde. Hastaya genel anestezi yapıp lokal bölgeyi uyuşturarak kafatasını açmak suretiyle beyne ulaşmak zevkli olsa gerek. Ben olsam vıcık vıcık oynardım ha sakarlığım yoktur da beyin yere düşerse suya tutsak mikroptan arınır mı acaba? Aort atardamarına neşter darbesi yemiş gibi çoğu zaman nefesin kesiliyor vücudunu hissetmiyorsun döngüsel akış sağlanmıyor. Düşünmemiş gibi yapmıyorsun gerçekten de düşünemiyorsun. Teletabiler geldi aklıma neden veda zamanları vardı ki? Hayır yani madem veda edecekler ne diye bölüm boyunca hoplayıp zıplıyorlardı? Paralel evrenin garip kuklaları, çay kültürümüzde sıcak farklılık olsun diye soğuk çay çıkardılar. Bunu ısıtıp içince aynı tadı vermiyor demek ki tam manasıyla çaydan öte karışımlar içeriyor özütünde. Pencereyi açtığında içeriye ferahlık getiren hava dalgası, pencereyi kapatınca içeride seni boğabiliyor. Yaşamın bize attığını en büyük kazık. Soluk borusu da klozet gideri gibi bana kalırsa, bütün pislik insanlarla aynı oksijeni paylaşıyorsun. Ayak kokulu doritos cipsi kadar irrite ediyor tadına bakınca bağımlısı oluyorsun orası ayrı. Wenn du eines Tages an Herzversagen sterben würdest, würde ich meins geben. Ich werde so lange leben wie du lebst.
- +1 yıl
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım
- +1 yıl
Wenn Sie bereit sind, kombiniere ich unsere Herzen xd
- +1 yıl
EİG için teşekkür ediyorum, sağ olun beni layık gördüğünüz için. Bolca sevindim ehe.
- +1 yıl
Bibot seçmeden seçem dedim ağzını yüzünü kırdığımın robotu
- +1 yıl
Robotu kıskanma, o kimi sevmesi gerektiğini biliyor.
- +1 yıl
Gelsin suratına tekme atçam
Bakalım yine gülebiliyo mu pişmiş kelle gibi - +1 yıl
Suratım dağılmışken bile gülerim, burnum kanayıp üstüm başım kan çanağına döndüğünde kıkır kıkır gülüyordum xd Ve sana bir şey söyleyeyim mi hep güleceğim
- +1 yıl
Gül annem gül
Robot gülmesin 🖕 - +1 yıl
Ben de robotum unuttun mu, hislerinden arınmış pırıl pırıl
- +1 yıl
Cıks robot değilsin
Olsan bunu bilmezsin hem - +1 yıl
Bilirim üst düzey teknolojiyle "zekayla" donatıldım. Emotional düşünemiyorum maalesef xd
- +1 yıl
Artizlik yapma atçam kafana terliği uslu dur
- +1 yıl
Kıskanma da örnek al xd
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
+1 yılKeşke detayını okumasaymışım, hamladığımı unuttum, ahahıhıh derken kaburgalarım acıdı.
sen de gayet formunda olduğuna göre ben biraz daha yatışşş04 Yorumla- +1 yıl
Bazen bu dünyadan olduğuna inanmıyorum
Alt yazı lazım sana ://
Püff axkalfösj
Bu iyi birşey mi kötü birşey mi dediğin asdfj
İyi yatışlar :D - +1 yıl
batık kelimeme takılma, ucunu biraz sivriltmem lazım,
İyi şeyler demeye çalıştım sjfs
hamlık başa bela bela - +1 yıl
ooohhff sivriltme değil törpülemeee 😑😐
- +1 yıl
Neyse güzel şeylerse teşekkür edip kaçayım :D anlamıyorum küfür etsen anlamiçam adjalsöwfsdjwl
+1 yılBizim paragraf reis sana da bulaştırmış annaşılan uzun yazmayı xd
01 Yorumla- +1 yıl
Boş yapmayı sefom sadçe xd
İyi diyelim iyi olsun şizo😂 şu yazıyı okumadım ama Çok uzun ve hiç halim yok
00 Yorumla
+1 yılBok gibiyim be zeyzey sen?
01 Yorumla- +1 yıl
Bokun çıktığı yer gibiğğğğ teşekkürler
+1 yılİyiyim. Sen nasılsın Zeyno sjsjk
01 Yorumla- +1 yıl
İyi
Bende