Kültür & Sanat Eğlenelim biraz :D İsmine akrostiş yazmamı isteyen var mı? evlenmelikkiz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor absürt şiirler :D Güncellemeler+1 yıl Troll amaçlıdır, linç etmeyiniz. Sevgiler... Eğlenelim biraz :D İsmine akrostiş yazmamı isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cockatoo Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Eren :) O zamaannnn bende sıraya girip, sıramın gelmesini bekliyorumm :) 1 2 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Edepsiz herif seni seniRahatsiz ederim dedeniEvde besleme kediniNahlet bir adamsın s.. keyim derdinik. bakma kardeş niye boyle gömdüm bilmiyorum Yorumla Cockatoo +1 yıl Ehh eveett, biraz iyi gömmüşsün gerçekten asfasf ama yine uğraşıp yazdığın için teşekkür ederim :) Yorumla
BERRA8 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Berra, yaz bakalım 😹 1 2 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Bekle bekle zengin kocaEvde kalcaz valla billaRuyamda verdim sadakaRahatça gün sayar olduk Artık yapmayın kakara kukara Yorumla BERRA8 +1 yıl Ahahahaah 😹😹😹 kakara kukara Yorumla
Jack_Quin Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yaz Bakalım Urfalı Mustafa, ya bişeyler Reis.. 1 2 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Mantığını kullanır bu adamUrfalıyım der yapar reklamSöyle çiğköfte hadi bakamTadı da çok güzel anamAyy ne bitmez oldu şiirFaydasızdır içme zehirArtıkın pilim bitti oldum şair Yorumla Jack_Quin +1 yıl Şair ben isem Şirim sensin diyon he Eyvallah güzel toplamışsın :) Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yaz bakalım 1 3 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Mervelere gideyim anaEğlencez takılcaz vallaRahat durcaz kızlarlaVicdanın rahat olsunEndişelenme olmaz kaza Yorumla mervesevgi1 +1 yıl Saçma Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl kanka ne bekliyodun😂😂 Yorumla
CrocsGiyenTimsah Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ege :D 1 2 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Ege ege egeGel olayım kardeşine yengeElini tutarım hayatina olurum yörünge Yorumla CrocsGiyenTimsah +1 yıl Hahahahahh harika teşekkür ederim :D Yorumla
Sılasız Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Bana yaaazzzz. Sıla 4 satır yeter hem bak 0 0 Yorumla
mrslilac Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bana yaz Büşra 1 2 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Bankada var çok parası Üzülme ısırır eşek arısı Şurdaki kadın acunun karısı Rüyamda gordum acunu dünAltında yoktu arabası Yorumla mrslilac +1 yıl Vayyy iyiymiş 😃 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 303 cevap paylaştı. Yazma sen istemiyorum 0 0 Yorumla
naylongömlek76 Takip Et Yoda Yaş: 49 +1 yıl Aktorsişit ne ya icat çıkarıp durmayın kardeşim 0 0 Yorumla
Kotusi Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yaz vallaCenk 1 2 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Ciddiye alma guzelimElimden gelen budur üzerim Nahoş nahoş konuşursan eğer Kalbine girerim Yorumla Kotusi +1 yıl Vaoouuwwwww valla iyiydi 😃 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Yaz bakalım KEREM 1 4 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Kaç kaç nereye kadarEdebin yok ki oldun sakarRutbet gibi ayağın kokarEyyyy kerem bey kerem beyMaaşına hep gün sayar Yorumla keremkayar +1 yıl Ayağım kokmuyor ama 😟😟 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl elbet kokar bir gün kokar her ayak bir gun kokacaktir Yorumla keremkayar +1 yıl O günü görmek istemiyorummmm 😁😁😁 Yorumla
yüsraalaa Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 45% +1 yıl Yüsra 1 1 Yorumla evlenmelikkiz +1 yıl Yüzün var mı aşkım demeyeÜzülme kızım denersin seneyeSanki cırcır olmuş getirin sedyeRahat rahat sal anamAlıştık artık cırcır kediye Yorumla
gizliadam99 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olur merak ettim simdi 0 1 Yorumla gizliadam99 +1 yıl * netten bulma ha😂 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 861 cevap paylaştı. Bana yaz 😜 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1b cevap paylaştı. Ooo yaz bakalım. dd 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 595 cevap paylaştı. Yaz... ahmet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Eren :) O zamaannnn bende sıraya girip, sıramın gelmesini bekliyorumm :)
Edepsiz herif seni seni
Rahatsiz ederim dedeni
Evde besleme kedini
Nahlet bir adamsın s.. keyim derdini
k. bakma kardeş niye boyle gömdüm bilmiyorum
Ehh eveett, biraz iyi gömmüşsün gerçekten asfasf ama yine uğraşıp yazdığın için teşekkür ederim :)
Berra, yaz bakalım 😹
Bekle bekle zengin koca
Evde kalcaz valla billa
Ruyamda verdim sadaka
Rahatça gün sayar olduk
Artık yapmayın kakara kukara
Ahahahaah 😹😹😹 kakara kukara
Yaz Bakalım Urfalı Mustafa, ya bişeyler Reis..
Mantığını kullanır bu adam
Urfalıyım der yapar reklam
Söyle çiğköfte hadi bakam
Tadı da çok güzel anam
Ayy ne bitmez oldu şiir
Faydasızdır içme zehir
Artıkın pilim bitti oldum şair
Şair ben isem Şirim sensin diyon he Eyvallah güzel toplamışsın :)
Yaz bakalım
Mervelere gideyim ana
Eğlencez takılcaz valla
Rahat durcaz kızlarla
Vicdanın rahat olsun
Endişelenme olmaz kaza
Saçma
kanka ne bekliyodun😂😂
Ege :D
Ege ege ege
Gel olayım kardeşine yenge
Elini tutarım hayatina olurum yörünge