Dün arkadaşlarla Dabbe Bir Cin Vakasını izledik..biz son sahnelere karşı baya bir gerildik..şuan bir korku yok ama herkes diyor sonradan çok korktum falan siz nasıl buldunuz hala korkuyor musunuz?
Cevabın nedir?
Cin carpasi bir tik daha iyi konusunu tam hatirlayamadiysam da hic korkmadigimi hatirliyorum.yabancilar daki gibi otdan boktan zombiden korkmaz bizim milletimiz. Musallat tan sonra kaliteli filmler yapilmaya baslandi. Lakin konu bakimindan yetersiz anadolu incelenecek olursa yuzlerce filme konu olacak malzeme cikacaktir. Yonetmen olan barsa babaannemi gonderebilirim :-)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKorkmak için seyretmiştim ama korkunun zerresini alamamıştım. Senaryo, oyunculuk, dekarosyon, efektler herşeyiyle berbat film, tek hatırladığım gürültüden kulak zarım patlayacaktı az kalsın.
11 Yorumla- +1 yıl
bnce farklı filmler ya
hasan karacadag birgun carpılıcak demedi demeyin filmi çekerken kendileri bile korkuyorlarmıs :D ama iyiydi hoca subhanallah bismillah dedikce tuylerım diken diken oluyodu adrenalım salgılıyordum anında biri dokunsa o an bana ısık hızında kosucakmısım gibi hissediyordum :D korku filmi cok seviyorsan tavsiye verebilirim...
117 Yorumla- +1 yıl
evt severim hoş olabilir tavsiye :D
evt HAsan süpper :D - +1 yıl
hımm :) bunlara bakacağım :)
puanları nasıl? :) - +1 yıl
evtt :D
- +1 yıl
oralara pek aldırma filme puan çok az verilıyor...filin ufacık bir yerini begenmeyen dusuk oy verdigi oluyo ya da filmde oynuyan kız ya da erkek oyuncunun hayranıysa dandik olsada basıyor yuksek puanı...sinemalar.com a girip bu filmlere bak orda çok çok iyi yorum ve acıklamar oluyor filmler hakkında sana en iyi bilgiyi vericek yer orası emin ol :)
- +1 yıl
evt bakmıştım dabbe cin vakası için 4,5 diodu amma film güzeldi yani
- +1 yıl
tamam :)) korkunç bir filmi izledinmi?
- +1 yıl
onu derken ordada korkku filmlerini karıştırmışlardı ya ondan dedim :) evt sende iyi ingilizce takılıyon ha
- +1 yıl
3 e kadr çıktı diye bliyorum :))
- +1 yıl
benim için sorun yoktu saolsın yorumlar için :)
- +1 yıl
tamam eyvAllah
o kadar korkutucu bir film değil
158 Yorumla- +1 yıl
yok ya sonu iyiydi :)
- +1 yıl
sizde onun çakması olduğunu düşünenlerdensiniz sanırım :)
- +1 yıl
hımm :) cin çarpması hakkındaki görüşünüz?
- +1 yıl
film :)
- +1 yıl
simdi telefondan giriyorum gec cevap veriyorum kusura bakma oncelikle o olaya gelirsek pek yorum yapma taraftari degilim ama filmlerde carpma olati insanlarin kolu bacagi ters falan donuyor ben pek inandirici bulmuyorum acaba gercek hayatta gormuslermi acaba carpma goruntulerini. varmi yok mu bilmiyorum ama pek ugrasmamak lazim bu konularda onun icinde bu konu hakkinda konusma taraftari degilim
- +1 yıl
hım anladım..gerçek hayatta çarpma var ama öyle mi bilmiyorum..zaten hasan karadağa birgün kötü şeyler olacak gerçek cinlerle çalıştım diyormuş
- +1 yıl
bu arada rica edrm önmli değil
- +1 yıl
evt sonuçta gerçek varlıklar :)
ya biz yanlışlıkla ilk elcine bakmışız (arkadaş yanlış yere tıklamış bilmiyoz tabi izliyoz filmi :) )
yarım saat izledik ondan sonra fark ettik ama bn başını acayip sıkıcı ve komik buldum korkunç değildi..:) hele böceklerin şeytan ya da cin oluşturma kısmı acayip komikti pc yapımı olduğu belliydi..çocuk oyuncağı gibiydi :) hd izliyoduk birde..:)) - +1 yıl
yinede sen bilirsin :) musallatta güzel aslında :) bazı olaylar etkiliyor :) izle :)
- +1 yıl
orjnal sesle izlediysen komik olur onların sesleri falan :)
ya çin ya da japonların yaptığı bir film vardı okulda geçiyordu ismi aklımda değil çok korkunca benziyordu izlemedim ama..
https://www.youtube.com/watch?v=Cc3qUQ8h8gs - +1 yıl
oraya bakın baya etkilendim vizyona girmeden yasaklanmış bu filmler
- +1 yıl
ve sanırım filmler cidden korkunç yarısına kadr izleye bilmiş çoğu kişi.)
- +1 yıl
hyr daha yeni duydum sizden :) nasıl güzel mi?
evt iğrenç :)
evt galiba oydu :)
ya birde korku değilde gerilim filmi vardı adam mezarın içinde kalıyordu falan :) onu getirdiniz aklıma.) - +1 yıl
mezarın içinden cıkanı bilmiyorumda :) ama 28 hafta sonra yı izlemelisin sahsen benim en beğendiğim film yani :)
bide o mezrına tükereceğim var bir grup adam bir kadına tecevüz ediyor sonrada kadının öldüğü sanıp gidiyor lar falan kadın geri dönüyor bunlara iskence ederek öldürüyor falan :) - +1 yıl
evt biliyorum o filmi izledim :) hoş bir film keşke her kadın okadr cesur olsa.)
biliyorum 28 haftayı :) - +1 yıl
yani o duyguyu oluşturmak bir manada amaç :) ama güzel çekilmiş film :) etkiliyor bakın sizde etkilemiş.)
- +1 yıl
:) khan sanki duydum bakıyım bir fragmana :)
duygusal olmak iyi ya..taş gibi olmaktansa - +1 yıl
hımm duymadım ya :) hint filmimi? .)
- +1 yıl
aynen hint filmi :) ama hint diyede izlememezlik yapma bea güzel bir film www.fullhdfilmsaati.net/...turkce-dublaj-izle.html burdan izleyebilirsin ya da göz atabilirsin fragmanına :)
- +1 yıl
hyr hint filmlerini sevrim :)
gerçek sesle izlemeyi seviyorum daha çok :) - +1 yıl
bnde öyle yazdım zaten :) gerçek sesleriyle izlemek daha iyi diye.) dubla sevmiyom.)
- +1 yıl
önmli değil :)
evt bütün filmleri öyle izliyorum :) - +1 yıl
hyr bilmiyorum :) sen baya hint seviyorsun anlaşılan :)
- +1 yıl
aa bak 3 idotsı bnde izledim harika bir film :) (adamın adını bilmiyorum kusura bakam.))
- +1 yıl
bn pinin hayatınıda beğenmiştim :)
- +1 yıl
rica edrim :)
- +1 yıl
bnce izlemelisin bir leoparla su poyunun üstünde kalıyor ve o anları anlatıyor süpe bir yapım :)
- +1 yıl
memlun oldum :)
- +1 yıl
ne bileyim böle meydan yerde :) Fazilet bnde :)
- +1 yıl
bnde :)
- +1 yıl
merhab :)
- +1 yıl
evt bir şey mi oldu?
- +1 yıl
hyr rahatsız etmediniz :))
- +1 yıl
: )
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
43Cevap
2 ay etkisini yasadim ozellikle geceleri yalnizken saat 5 e dogru hele altima kaciriyordum her an arkamda birimi var diye sirtimi duvara yaslayip evde amerikan polisi gibi geziyordum. Birde biz koye gittik ve koy evi o filmdeki eve benziyordu ve ev uzun zamandir bostu ilk gece tuvalete gitmeden uyudum ki uyumadan once 2 tane bira icmistim karnim patlicak sanmistim kimseyide uyandiramadim.=))
111 Yorumla- +1 yıl
sende onda büyü falan vardı işin içinde onu düşünseydin :) ne bu kadr korkmuşsun :D
- +1 yıl
aynen bak orası hayal kırıklığı.)
asiye teyze annem nerde diyo ya orasıda fenaydı :) - +1 yıl
şimdi yine uyayamassınız :D
- +1 yıl
evt ya :D insan korkunca yorgana sarılır :D ondan yorgan üsütnden gidiyor :D korkunç yeri o :D
- +1 yıl
aynen ya insan piskolojisi işte onun altı güzenli gibi :D
- +1 yıl
:))
+1 yılBen çok iyi buldum filmi 3 harflileri konu aldığından geriyo tabi bir arkadaşım eve girememişti tek başına bir ara ben fala korkmam ama iyi film :)
11 Yorumla- +1 yıl
evt iyi bir film başarılı :D
Yanlis hatirlamiyorsam bir cin vakasi dandikti yani cin carpmasi daha iyiydi. İzlemedigi korku filmi kalmamis biri olarak karistiriyorum artik filmleri :)
15 Yorumla- +1 yıl
hımmm ne hoş :) bnde izlicem izledimde çoğunu :)
- +1 yıl
çok izlemişse olur ya :)
+1 yılBöyle Fimler İzleyerek BilibçAltınızı Meşgul Etmeyin, Güzel Şeyler İzleyin, Korkucak Birşeyde Yok,
Allahu Alem11 Yorumla- +1 yıl
bilinç altımı meşgul etmiyom paralel yapı kardeş..
canım o biteli kaç sene oldu ya :) dabbe cin carpması üstüne zehri cin çıkıcak :) komikti ama hasan karacadağ filmleri mühtiş. ona birşey diyemeyiz!
17 Yorumla- +1 yıl
evt hasan KAradağ mutiş yapıyor yalan yok :D
- +1 yıl
hım evt ozamn onuda sinemada izleriz artık :D filmler bağlantılı değil demi?
- +1 yıl
evt doğru :)
- +1 yıl
evt :)
filmlerden anladığımı düşünen bir insanım. Dabbe bir cin vakasını o iki çocuğun çarşaf altındaki sahnesini gördükten sonra filmi kapattım. Paranormal Activity nin tamamiyle çakması bence zaman kaybı bir film
11 Yorumla- +1 yıl
evt bnada öyle geldi ilk yanı çakması gibi
+1 yılBen hiç sevmedim hiçte korkmadim. Ki baya korkak biriyimdir yani
21 Yorumla- +1 yıl
neden öyle oldu ya?
+1 yılÇok begenmistim ilk sinemada izledim Evdede heralde bir 5 6 kere izlemişimdir dabbenin en iyi serisiydi bence :)
15 Yorumla- +1 yıl
hımm bnde beğendim :) güzeldi :)
- +1 yıl
Bu sene hasan karacadag yani dabbenin yapimcisinin cikaracagi iki film olucak onlari izlemeni tavsiye ederim :) tabi korkmayacaksan :D ben korkuyorum kapatiyorm filmi tekrar aciyorum psikolojim bozuk sanirim :D
- +1 yıl
merakettim :) sölesene :)
- +1 yıl
El nazar ve 18temmuzda dabbe5 cikacak sanirim canim :)
- +1 yıl
evt zehir cin mi ne öyle bişi :) el nazarı duymadım merak ettim :)
ama tek olmaz arkadşları toplamak lazım artık yaza kalıyo ya.)
+1 yılNormal geliyor hiç korkutmuyor gece karanlıkta 4'e doğru bittiğinde film bittiğinde rahatça uyumuştum.
18 Yorumla- +1 yıl
bnde rahatça uyudum :) zaten kafamı koyayım bn hemn uyurum :)
- +1 yıl
Bende senin gibi kafamı koyduğumda uyusam çok iyi olur 2 saat yatakla savaşıyorum.Düşüncelere dalıyorum.Varsa sırrın paylaşıver sevaba gir. :D
- +1 yıl
yok ya düşünme ve birde sure oku hemn uyuyon ya :D
- +1 yıl
yani başla işte şeytan da geliyo uyutuyo seni :D yarım kalıyo :D
- +1 yıl
Koyun bile saydım zor oluyor. :D
- +1 yıl
hımm :) hımm :) bunu denediyseniz çömzüm yok :D
- +1 yıl
Yinede sağol. :D :D
- +1 yıl
rica edrm :) :D
Ben bir film sitesi açsam korku değil komedi kategorisine koyardım. Filmi korku kategorisinde arayıp komedide bulmak filmden daha korkunç olabilirdi.
17 Yorumla- +1 yıl
ovv iyi fikir :)) cidden bu daha iyi olurdu :D
- +1 yıl
evt inanıştan kaynaklanıyor zaten yoksa korkunç değil :)
- +1 yıl
evt ya paranormal activity :))
- +1 yıl
evt oda zamnla olur umarım :)
Sinemada izledim. Sonra da netten izledim. Gayet güzel bir film. Fazla korkunç değil ama gerçekçi olması insanı ürkütüyor.
11 Yorumla- +1 yıl
evet :)
+1 yılCinlerle Çok Yakın Olduğumuz İçin Hiç Korkmadım Ya Birde Arapçası Olan var mı Bana Mesaj Atabilirmi?
135 Yorumla- +1 yıl
yani korkulacak bişi yok ssonradan ama izlerken korkuyor insan
- +1 yıl
Kadınlar Hassastır İzlemeyin Böyle Şeyler Birde Hasan Karacadağ Filmi Gerçek Cinler İle Çektiğini Söylemiş
- +1 yıl
cidden mi :) yok ya
- +1 yıl
Netten Araştırabilirsin Link Veremiyorum Yeni Üyeyim Googledan Araştırabilirsin hasan karacadağ filmde gerçek cin görüntüleri kullandık Yazarsan Direkt Çıkar
- +1 yıl
hımm tamam :) teşekkürler :) sabah bakacağım :) şimdi tekim korkarım
- +1 yıl
Yaaa Korkarsın Tabi Ulan Hiç Sizin Gibi Olamadım :) Korkmana Gerek Yok Video Veya Resim Yok Sadece Dökümanlar Varq
- +1 yıl
hımm tamam ozamn :) bakıla bilir :) yokya o kadrda cesur değilm :) şimdi korkmuyorum ama etkilene bilirim diye
- +1 yıl
Yok Birşey Olmuyor Dur Ben Bir Okuyuim Evde Yanlız Başına Süper
- +1 yıl
Videosuda Varmış Korkmak Güzeldir
- +1 yıl
ahhahah korkunuz yoksa süper :) çeraz niyetine iyi giddr :D
- +1 yıl
Bunun Gibi Olaylar Başımdan Geçti Ya Alıştım Ne Bilim Mesela Amcamla Teyzemin Kılığında Odamın Camının Önünde Birde 3 Harfliler Pencerelerin Yanında Olurlarmış Bikere Babama Şaka Yapmıştım Ben Cinlerle İletişime Geciom Diye Babam Sırtımda Fırça Sapı Kırdım Akşam Sana Şaka Yaptım Dedim Güldük Babam Salonda Uyur Neyse Dedim Salona Girip Isınıyım Dedim Baktım Adam Kapıyı Kitlemiş Yani Öldüm Gülmekten Ama Birde Bu Olayların Şakası Olmaz Yani Hani Komedi Değilki Başka Bir Boyuttan Mikro Dalga Yapısında Bir Varlıkla Karşı Karşıyasın Bunun Şakası Bile Olmuyor Yani
- +1 yıl
İstersen Atayım Akşama Bitane Anne Adını Doğum Tarihini Ver Ama Korkmicaksın
- +1 yıl
ya tek izlemem bn korkarım..yutkundum bile
bu işlerin şakası olmaz ya insan Allah korusun öl bilirde - +1 yıl
Asıl Yanında Birileri Olursa Korkacaksın Bu Dabbe Filmi Anadoluda Yaşanan Esranrengiz Olaylardan Oluşturukmaktadır Hiçbirisi Yalan Değildir Kesinlikle Buna İnana Bilirsiniz Hanımefendi
- +1 yıl
hyr ya tek izleyemem..
hımm gerçek yani..cinler doğru zaten - +1 yıl
Birde Bu Varlıklar Sizinle İletişime Geçtiği Zaman Sizinle Cinsel İlişki Yani seks Yapmak İsterler Tabi Bayansa Bunların İçinde Eşcinsel Olanlarıda Vardır Birde Bir İnsan Oğlu Bir Cin İle Evlenebilir Ama Bu En Çok Erkek Cin Ve Adem Oğlu Bayanlardan Oluşmaktadır Tabi Bu Dünyada %15 %3 Gibi Olasılıkla Yani Korkarsanız Bu Çok Kötü Bir Durum...
- +1 yıl
yaa en korkunç şeylerden bahsediyorsunuz..bni korkutmakmı amacınız?
- +1 yıl
Yoo Bilgi İyi Şeydir Birgün İşe Yarar Mesela Ben şu an 3 İş Biliyorum İstersem Medyum Olurum İstersem Telefoncu İstersem Bilgisayarcı Korkmaya Gerek Yok Yukarıda Allah Var Aç Bitane İbrahim Tatlıses Uzun Hava Bak Korku Kalıyormu İstersen Arabeskte Önerebilirim
- +1 yıl
aman sağolsın :D yok almıyayım
- +1 yıl
Sende Galiba Rapçı Tiplerdensin Neyse Ya :) İstersen bir Uzun Hava Patlatabilirim Keyfin Yerine Geldimi? asd:Asf:a
- +1 yıl
rapçi değilde arabesk dinlemem..rap derken sehabe dinlerim ama
- +1 yıl
Azap HG Falan Dinlemez Misin Çok Güzel O
- +1 yıl
azapın şanışerle düetinde genelde dinledim :)
- +1 yıl
Ben Ole Şanışer Taladro Falan Dinlemem En İyisi Azap HG Benim İçin Tabi Senin Kararlarına Saygı Duyarım Bayan
- +1 yıl
hımm bmde arsız belamş asiymiş sevmem ne onlar öle...ıykk
bn sahabe ve abisi yeis dinliyorum :) ve yabancı takılırım
ve tabi kıraç, duman vs
türk popu asla sevmem - +1 yıl
Sindi Arsız Bela Dinleyicisi Değilim Ama Adam Sivasın Televizyon Kalanında Kendi Programını Acti Ona Ne Diyiceksin :)
- +1 yıl
susarım :D
- +1 yıl
Arsız Görmesin Arkası Kalkar Şimdi Bayan :)( En Azından Susarım Demeseydin
- +1 yıl
ne diyeyim adama küfür mü edeyim..en iyi cevap susmak..arsızda bunu görünce arkası kalkarsa yuh yani..sevmediğini ve benim çevremde sevilmediğini bilsin
- +1 yıl
asdf:asdf:asF
- +1 yıl
:D sesimi duymuştr umarım :))
- +1 yıl
Hıhı Duymuştur Eminim Gece Cinlerden Bahsettik Sabah Baktım Gözümün Önünde Kedi Birden Çıkınca Korktum Dua Ettimde Allahtan Kayboldu Ay Bide Ellerini Yalıyodu Lan
- +1 yıl
ahhahahh :D kedilerden neden korkuyon :) onlar şeytanı cini görüyorlar :)
- +1 yıl
Cinler Hayvan Kılığına Girerler Hem Eve Nasıl Girecek? Ben Uyurken Camı Açık Bırakmam Kapılarıda? Nerden Girdi Bu Kedi Tuvaletten Mi?
- +1 yıl
abart sende cidddimisin?
+1 yılSize tavsiyem Dabbe çin çarpması var onu izle daha etkileyici insan altına miciyor
11 Yorumla- +1 yıl
evt tavsiye ettiler :D
Tuvaletin altından inek kafası çıkan filmmiydi o :D
15 Yorumla- +1 yıl
yok
- +1 yıl
evt öyle diyorlar :D onuda izliyeceğim :D
- +1 yıl
hahhah :D tamam
Kız arkadaşımla sinemada izlemiştik. Sinemada baya korkunç oluyo ve insanı sıkıyo içerde
11 Yorumla- +1 yıl
evt doğru sinamada sıkıyor :D
Tipik türk tarzı korku filmi.Bizimkilerin yek yapabildiği korku filmi senaryolarından..
11 Yorumla- +1 yıl
ne yapsınlar türkler gerçek şeylerden korkar.))
+1 yılBen arkadaşla gece 02'de ışıkları kapatıp izlemiştik. Daha çok kahkaha attık. Komik anlar da vardı.
211 Yorumla- +1 yıl
hangi yer mesela :D
- +1 yıl
Cinci hoca kuyuya düştüğünde abla kardeş birlikte başına taş atarken o an. Öyle atıyordu ki aklıma bir ara çocukluğumda oynadığım amerikan futbolu geldi. Annesini bıçakladığı sahnede komikti. Ekmek bıçağıyla kestiği yer :)
- +1 yıl
bnce farklı filmlerden bahsediyoruz :D seninki başka.) bu benim anlattığım adam kendi el kamerasıyla çekmiş ve gerçeklerden alıntı var :D
- +1 yıl
Tamam işte onu diyorum bende. Sadece gerilim yaratan yerler oda kemrasında aniden sesin çıkmasıydı ki insan zaten buna gerilir. Ben korkmadım şahsen ):
- +1 yıl
ya ama ne ara kuya taş attılar :)
- +1 yıl
Son sahnesinde işte. Hatta bir adam var bir cinle evliymiş. Bir kızla bir erkek arasında film genelde çekiliyor. Erkek olan cinci hoca kız olanda o köyün küçüklüğü sonra büyümüşte doktor olmuş. Sen o filmi demiyor musun yoksa?
- +1 yıl
Benim dediğim din çarpması olabilir miş. Kaç tane cinli filmi var bu dabbenin böyle :)
- +1 yıl
hyr ya aynı filmi demiyoruz :) bnmki evli bir çiftin başına geln evde yaşanan olaylar bütünü :)
- +1 yıl
galiba cin çarpması :) bilmiyorum :D
- +1 yıl
Dabbe cin çarpması benim dediğim o zaman. Senin dediğini izlemedim. Zaten genelde kamerayla çekiniyor gerçeklerle alıntı yapılmış deyip daha bir korku ve gerilim kılmaya çalışıyorlar :)
- +1 yıl
evt bncee öyle :D hımm güzel ozamn bnde izleyeyim onu.)
Türk yapımı biraz basit geldi ama korkunc malum cinlerlerle dalga gecilmez maazallah carpar falan etkisinde kalirsin bikac gece :D
11 Yorumla- +1 yıl
hahha :) evt doğru dalga geç, lmez
+1 yılHayatımda ilk defa bir filmi bitiremedim cunku koskoca salonda 3 kız film izlemistik yani ayaga kalkıp yürüyerek cıkmaktan bile korktuk
13 Yorumla- +1 yıl
ahahh bizde salonda izlemedik çok korkmuyalım diye :D
- +1 yıl
Allahımmmm yazarken bile zorlandım filmi izlemesen nolucak korkutan sey sesler
- +1 yıl
evt sesler süper :D
+1 yıldabbeyi gördüm geldim :) korku filmi hastası olarak çok beğendim hasan karacadağ bu işi biliyor "cin çarpması" da izle derim o daha da korkunç tabi ki karanlık olacak ve mümkünse yalnızken böyle korku severleri görünce çok mutlu oluyorum :)))
113 Yorumla- +1 yıl
saol :)
evt bir arkadş daha bahsetti onuda izliyeceğim inşAllah :D
karanlık herzamn iyidir bu konuda :) - +1 yıl
tabi canım korku filmi bu zifiri karanlık olmalı ha sonrası tuvalete bile gidemiyorsun o ayrı mevzu:)
- +1 yıl
evt doğru :) ama bn bunda öyle bişi yaşamadım :)
- +1 yıl
ben garezi izlediğimde soğuk kış gününde bile yorgan örtememiştim izlediysen bilirsin :) ama cin çarpması korkunçççççç uvvv korkmaya hazır olll :)
- +1 yıl
heyecanlandım bak şimdi :D
GArez sanki eski bir film :) - +1 yıl
ne varsa eskilerde var :) garez 3 seriden oluşuyor bu gece izle yarın bana yorum yap eminim sende yorgan örtemiceksin gerçi havalar ısındı artık :)
- +1 yıl
off off bakalım kim daha çok korkacak :D ya cazibe bnce yapma sen :D dokanır
- +1 yıl
tamam bakalım :D dokansın :D
Dabbe cin çarpması 1000 basar cin vakasını sen onu izle :D
135 Yorumla- +1 yıl
Dabbe cin çarpmasıda mı var?
- +1 yıl
evt var :D ama bu daha korkunç dediler :D
- +1 yıl
hımmm :D izleyelim ozamn :D
- +1 yıl
izlenmelik ozamn :) onuda izleyeceğim :) teşekkürler
- +1 yıl
cin çarpmasını izlerken korkuyorsun yani ben o kadar korkmadım ama bir cin vakasından korkunç olduğu kesin. ama bir cin vakası sonradan psikoloji bozuyor
- +1 yıl
hım :) oda gerçeklerden alıntımı?
hım sonrası var bde yani :D - +1 yıl
bnda öyle gelmedi izlensin diye sanki alınmış denmiş gbi :D
- +1 yıl
hımm..havas kitapları nedir? yani onlar okunursa kötü şeyler mi oluyor?
- +1 yıl
hımm keşke ozman tamamını okumasalr çünkü dalgaya alıp okumak bile yanlış
- +1 yıl
doğru...para..
- +1 yıl
siz nerden biliyorsunuz havas ilmini?
- +1 yıl
meraklısınız bu konulara ozman? :)
- +1 yıl
evt bnde araştımak istemiştim aslın :) ozamn bir soru sormak isterim
ya evde ayna olması sizce yanlış mı? - +1 yıl
gerçekten mi?
ama ayna evi ferah ve aydınlık tutuyor :)
ve insanın ne olduğunu gösteriyor yani olduğu gibi..
şu peki filmde olan ve anadoludaki tüm evlerde olan el ve nazar boncuğu? - +1 yıl
hımm evt doğru..nazar boncuğu hurafe
aslında ne çok bilinmeyen şey var.. - +1 yıl
evt :) Allah korur inşAllah
- +1 yıl
evt doğru :D evdee biblo insan figürü bulundurmak peki :)
- +1 yıl
evt bnde böle düşünmüştüm :D teşekkürler
- +1 yıl
:))
+1 yılHasan Karacadağ'ın başından çıkıyo hep cin filmleri. Çarpılmasa iyidir. Son sahnesi dışında çok etkilemedi beni :Dd
13 Yorumla- +1 yıl
evt son sahne şahane :)) evt cidden çarpmasa iyi :)
- +1 yıl
Son sahne dışında çok işe yaramaz :Dd
- +1 yıl
evt aslında bir bakıma öle.)
+1 yılTürkler korku filmi yapmasın :/ Lise müsamelesi gibi o ne öyle :/
123 Yorumla- +1 yıl
hahahhah :) bu komikti bakın :) neden beğenmediniz :)
- +1 yıl
bir kere efektler hard fail :/ Kurgu desen çok çabuk gelişen bir kurgusu var. Olaylar hemen gelişiyor. Ve Türklerin yaptığı her filmde ille bir aşk meşk mevzusu olacak :/ Literatürün dışına çıkıyolar. Sonuçta gerçek olabilir ona lafım yok fakat ben izlerken gülesim geliyor. Dabbe'ye değil fakat filmi çekenler bildiğin dalga geçer gibi çekmişler. Ve her korku filminin başında illede bir yaşanmışlık koyuyolar. Neymiş burada burada yaşanmış onu konu alıyormuş. Neymiş şunun başına gelmiş ordan konu almış. Sırf o baştaki yazıda veya açıklama tırstırdıkları için o film sana korkunç geliyor.
- +1 yıl
evt ve cinlerin varlığına inandığın için ya gelirlerdse diğe korkuyor insan..farklı bakış açısı beğendim bunu :)
ve tabi baştaki gerçekten alıntıdır ibareleri korkutuyor insanı :) - +1 yıl
Mesela şey vardı hatırlarsın "Kara dedeler Olayı" İsminde bir tırsınçlık var. Peki filmi izledinm? Filmdeki en korkunç dedikleri sahne bir deli ile konuşan adamın arkasını dönüp tekrar önüne döndüğünde delinin orada olmaması. Hayır bunu ben cep telefonumla bile yapabilirim bumu yani korku :/ Sana tavsiyem önereceğim birkaç filmi izle. Eğer gerçekçilik yapına önem veriyorsan sadece 1 film önereyim sana inan Türk fimllerine daha bakmazsın bile. Şu kadar diyeyim, filmin esinlenildiği gerçek görüntüleri tarih ve saati ile ekranın diğer yanında görüyorsun. Sağ tarafta canlandırması sol tarafta gerçeği. Ve bu film yırt dışındaki çoğu ülkede yasaklandı. 51. bölge bu filmden sonra araştırılmaya başlandı.
- +1 yıl
hımm merak ettim doğrusu bakcağım bu filme.)
özentisiz baştan sağma yapılıyor genelde türk filmleri.. - +1 yıl
Kesinlikle :) Takipledim bu arada
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
Tür belirtirsen karşında film hastası duruyor onlarca film önerebilirim. Türünü söylemen yeterli
- +1 yıl
hımm piskolojik tahlillerin yapıldığı filmler :D
- +1 yıl
:) O nasıl bir tür canını ısırdığım o nasıl bir tür :))) güldürdün
- +1 yıl
evt mesela 127 saat çok güzeldi..tür olarak değil içerik olarak dedim..anlamıyorsan sorun yok..bnde film tutkunuyumdur bayada izlerim
- +1 yıl
Yanlış anladın dalga geçmek amaçlı söylemedim. Hani ne bileyim korku, komedi, dram, aksiyon, gerilim , SCF-i falan dersin diye düşündüm. 127 saat gibi ımm düşüneyim bakalım
- +1 yıl
izledinmi o film mi?
- +1 yıl
Evet izledim. Kaldıki o gerçek bir film. Gayet güzel ama ilerleyen dakikalarda biraz sıkıcı oluyor.
- +1 yıl
evt gerçek bir film :)
yok ya bn hiç sıkılmadım..hayatla mücadele eden insanlara bayılırım buda onun gibi birşeydi..
mesela dağa karlı zamanlarda dağa çıkıyorlar ve odağdaki yaşananları anlatıor film otarzlarıda seviyorum :)
zombili filmler hastasıyım :) dizilerim dahi var otarzda :D - +1 yıl
Şimdi benim dilimden konuştun.
30 gün gece
28 hafta sonra
Walking Dead
Karantina 1-2
The Craziest - +1 yıl
hepsini izledim :) walking dead sezon bitti yeni sezon bekliyorum :)
- +1 yıl
Biz seninle iyi anlaşıcaz desene :) WD'yi bende seviyorumda biraz burunları havaya kalktı 90 yılda bir bölüm çekiyolar :/ 4.tür bunu izlememişsindir.
- +1 yıl
hımm evt bilmiyorum :)
evt çok izleyeni olunca sürekli bir tatil havasındalar :) - +1 yıl
:) Güzel sohbetin için teşekkür edeirm ben işime koyulayım. Mesaj olarak ulaşabilirsin kendine çok iyi bak :)
- +1 yıl
tm :) rica edrm ne demek :) yine bekleriz :)
- +1 yıl
:) Aynı şekilde bizde efenim :)
- +1 yıl
tabiki.)
ilk dabbe filmini kuzenle izlemiştim gece. lavaboya biile gdemez olmuştum :)
19 Yorumla- +1 yıl
ilkini izlediğimde küçüktüm köşeden çıkar diye korkmuştum :D
- +1 yıl
evt 4 yıl yaklaşık :D
- +1 yıl
ooo baya olmuş :D
- +1 yıl
yok ya bn izlediğiömde 4 yıl önceydi :D
- +1 yıl
evt sanırsam öyle :D
izleyemediğim tek tür.
fragmanına bile denk gelsem uyuyamyorum.110 Yorumla- +1 yıl
oooo :D seninki baya korkunç bizim arkadşta uyudu ki izlememk için :)
- +1 yıl
yav gel seni de alıştırayım benim adım romantik ama ruhum korkunçççç :)))
- +1 yıl
ahhahahh :D bnde tebrik ettm zaten :D ama uyumasına rağmen gece korkudan uyuyammaış :D
- +1 yıl
garezi izlemişsin madem tamam işte sende bizdensin hiç uğraşma artık :)
- +1 yıl
hahha :D senin aynından varmış demek :D
kim sizden :D - +1 yıl
hadi bakalım :)
çok oldu 1 daha iyiydi, musallattan daha çok korkmuştum
11 Yorumla- +1 yıl
hımmm :) musallalta daha siyah objeler var belki ondandır
+1 yılBen korku filimleri izlemiyorum bana aksiyon bilim kurgu ile gelin pls :)
11 Yorumla- +1 yıl
:D olur
Ona korku filmi denirse gerçek korku filmlerine ne denir?
15 Yorumla- +1 yıl
:) hahah siz bulun
- +1 yıl
o kadr sıkıcı yani :)
- +1 yıl
hımm :) onu izliyeceğim herkes tavsiye etti.)
izlemedim gerçi gerilimden ziyade komedi tercihimdendir hayat zaten yeterince geriyor
235 Yorumla- +1 yıl
bunu izledikten sonra annem bana aynı cümleyi kurdu
"Zaten hayat üzücü ve gerilimli neden izlediniz ki " :D - +1 yıl
hahah :D sağolasınız :)
- +1 yıl
evt anneler yanılmaz :D
- +1 yıl
anneniz nerede?
- +1 yıl
hımm..okul falan :) Allah kavuştursun
- +1 yıl
hımm anladım :)
- +1 yıl
doğru başta o geliyor :) işiniz nedr? merak ettim
- +1 yıl
hımm :)
- +1 yıl
evt öğrenciyim
- +1 yıl
lise son
- +1 yıl
sayısalcıyım :) inşAllah İstanbul'da sağlık bölümlerinden biri :) TIP olsa ne hoş olur :)
- +1 yıl
o konuyu açmayalım :D
- +1 yıl
zorda benim salaklığım işte ygsye çok vakit ayırdım lysye az ayırdım..
ve sınavdada sosyal yapmaya çalıştım - +1 yıl
inşAllah iyi geçer :)
- +1 yıl
evt biyolojim şükür iyi.D
- +1 yıl
kimyayıda sevrim ama fizikle aram yok :)
- +1 yıl
yok ya kimya süperde fizik sıkıcı :) ama mantıklı :)
- +1 yıl
inşAllah :) hayırlısı olur :) hayırlısıda gönlümdeki olu :)
Diziler & Filmler konusunda 1,9b cevap paylaştı. izledim ama hatırlamıom.
16 Yorumla- +1 yıl
hımm :)
- +1 yıl
yani çok dabbe çıktı :) ona benzeyen çokta film :D
- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltıma s*çtım :D filme yorum yapmak gerekirse.Turkish Horror Story -,- :D Güzel ama çok korkunç
11 Yorumla- +1 yıl
ahhahah :D evt korkunç güzel bu
valla çok iyi korkutucuda filmin gerçek olmadığını bilince bir anlamı kalmıyor paranormal activity tercih ederim
11 Yorumla- +1 yıl
evt doğru :)
paranormal aktivity güzel evt.)
cok korku filmi izledim, ama hiçbiri o kadar etkilemedi katılıyorum sana :)
11 Yorumla- +1 yıl
:) evt etkileyici :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben genel olarak öyle filmlere karsıyım izlemiyorum saten
13 Yorumla- +1 yıl
neden karşısınız?
Cevap sahibi+1 yılkorkuyorum izlerken
- +1 yıl
anladım:))
+1 yılCinlerde olmasa korku filmi yapcak konumuz yok anasını satim.
03 Yorumla- +1 yıl
aynen de sen hep böle sinirlenince birşey mi satarsın :))
- +1 yıl
Ağız alışkanlığı canımss :D
- +1 yıl
anladım canıms :D
+1 yılpek korkmadım
etkı felan yapmadı..11 Yorumla- +1 yıl
evt çok yapmıyor anlık :9
gülerek izlediğim korku filimlerin den :)
15 Yorumla- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
hım senin düşüncen :)
- +1 yıl
evt saygı duyarım bnde zaten :)
+1 yılçok korkmuştum fena bir ay aklıma geldi yani
13 Yorumla- +1 yıl
gerçekten mi? sonrada nneden korktun?
- +1 yıl
sonradan değil ya o dk dan itibaren korkmaya başladım zaten
aklıma geldi işte daha sonra gece yatıyordm mesela kalkıp odayı kontrol ediyordum korkudan ya arkamda bişi varsa falan gibi - +1 yıl
:D o hep oluya ya :D aslında büyüyle cin gelmişti keşke onu düşünseydin :))
+1 yılben annemsiz bir ay duşa giremedim *
13 Yorumla- +1 yıl
baya korkmuşun :)
- +1 yıl
:))))
+1 yılEvde tek başına izlenmesine nasıl bakıyorsun
15 Yorumla- +1 yıl
yok ya tek izlenmez :) arkadaşlar tek koltuktaydı bn yalnız koltuğa oturdum film sonu baktım onların yanındayım :D
- +1 yıl
O kadar diyorsun :))
- +1 yıl
yani sonu öyle :) bn yalnız izlemeyide sevmem açıkçası :D
- +1 yıl
Canim sana mesaj atamiyorum beni eklermisin filmi izledim bisi sorucam
- +1 yıl
tabi canım ekledim :))
+1 yılGüzel bir komedi filmi.
11 Yorumla- +1 yıl
vayy :) sonu korkunçtu ya
Bir sahnede korkmuştum sadece..
11 Yorumla- +1 yıl
aynen sonlar :=)
+1 yılkorkmadım hiç bayan F.
16 Yorumla- +1 yıl
hımm..neden?
- +1 yıl
bilmiyorum ki daha kötüleri de gördüm ondan sanırım. bu arada takipten çıkmışsın hadi taki et
- +1 yıl
bunu pek istemiyorum
- +1 yıl
bekliyorum
- +1 yıl
hımm ..
- +1 yıl
...
+1 yılEvde yanlızım izleyemem ama meraktan ölüyorum :D
11 Yorumla- +1 yıl
yok arkadşlarla izle sen :D
Komedi türü bir film eğlenceliydi.
11 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş ozamn :))
+1 yıl2 gün tuvalete gidemedim öyle diyim :)
21 Yorumla- +1 yıl
korkmuşsunuz baya :)
+1 yılKaradedeler olayını izle :)
13 Yorumla- +1 yıl
hımm güzel mİ?
- +1 yıl
İzle sen karar ver
- +1 yıl
tamam :D listeme aldım bu filmi :D
Sonunda korku filmine gittim diyebildim.
115 Yorumla- +1 yıl
:) güzeldi yani
- +1 yıl
ooo :D etkilenmişsiniz.)
- +1 yıl
evt hep ön yargı var aslında türk filmine bizde bir yabancı merakı var sanırsam
- +1 yıl
evt para mevzusu avatar çok hoştu parada hoştu :)
- +1 yıl
herşey para olmadımı artık
- +1 yıl
neymiş o tek şey?
aslında istense hiçtir para - +1 yıl
soluduğumuz hava birde sanırım
doğru namusuyla mutlu mesut yaşamak artık zor olmuş.. - +1 yıl
aynen..
film gayet gerçekçi ;)
131 Yorumla- +1 yıl
evt :)
- +1 yıl
evt ama sonda
- +1 yıl
evt bncede :D çarpası flnda varmış onuda izlicem :D
- +1 yıl
yok ya izlemek lazım :D korku iyi oluyo :D bn bunlardan pek etkilenmiyom hem :D
- +1 yıl
hımm :D ne gibi şeyleri
- +1 yıl
evt varmış
- +1 yıl
oha cidden mi?
- +1 yıl
:D hımm ozamn normal korkmanız valla
- +1 yıl
:D ne kadr tabi diyonuz öyle :D
- +1 yıl
yorumlara bakın hep tabi var :D
- +1 yıl
:D hhaha
- +1 yıl
evt bncede ağız alışkanlığı :)
- +1 yıl
aynen bndede var :D
- +1 yıl
hahahahh :D
- +1 yıl
:) )
+1 yılcin filmlerini severim
11 Yorumla- +1 yıl
her türlü :)
O tarz filmleri izleyemıyorum korkuyorum :(
11 Yorumla- +1 yıl
korku filmi adı üzere :))
Yurtta 2 3 gün uyuyamamıştım korkudan :))
11 Yorumla- +1 yıl
yurt ortamı farklı ya :)
Güzel korkunç fakat etkisi 1 saat için de kayboldu
132 Yorumla- +1 yıl
evt aynen :)
- +1 yıl
hımm duymuştum.) bakıcam :) bu filme
- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
iyi günler sizede :)
- +1 yıl
teşekkürler : )
- +1 yıl
hahahah :)
- +1 yıl
yay arkadşım :)
- +1 yıl
bn daha çok koçum :)
siz ney burcusunuz :) - +1 yıl
yükselenim koç :)
- +1 yıl
hımm :) geçmöiş doğum gününz :)
- +1 yıl
olsun :) 100 de olsa kutlamak insanı mutlu ediyor..değerli hissettiriyor :)
- +1 yıl
benim bir arkadşımında doğum günü aynı gün :)
- +1 yıl
yok okadr da değil :)
- +1 yıl
incin :)
- +1 yıl
ne dalgası :) bak isimler bile bnziyor :))
- +1 yıl
hımm başarılar ozamn :)
- +1 yıl
ricaedrm
+1 yıltuvalete bile 3 kişi gidiyoruz :)
127 Yorumla- +1 yıl
ahahah :D cidden okadr etkiledimi :D
- +1 yıl
evet.. evde karanlık ortamda izlersen olacağı o
- +1 yıl
bizde karanlıkta izledik :D tek koltuktaydım film sonu arkadşların yanında buldum kendimi :D
- +1 yıl
hahah emin ol seni çok iyi anlıyorum :D manyaklık bizde 5+1 ses sistemi ile izlşerzen olacığı bu
- +1 yıl
bizde öyle yaptık :) basta dolap titriyodu ayağımda dolaba dayalı her titrediğibnde ödüm koptu yani :D
- +1 yıl
hahahah :D bir tek biz değilmişiz onu anladım ben :))9
- +1 yıl
bnde fark ettim :)
- +1 yıl
hahahah artık komedi izliyorum :D
- +1 yıl
hımm :) kore dizilerine başlıcam yazın bnde :D onlar çok eğlenceli.D
- +1 yıl
hint filmlerine sardım ben bu ara çok güzeller
- +1 yıl
evt ya onlarda güel :) aşk trenini izlediniz mi=?
- +1 yıl
evet çok eğekecnelliiii hahahahha sende beni, m kafadısıın
- +1 yıl
laptoptanmı yazıyorsunuz :D
- +1 yıl
aynen klavye sıkıntı :) sen nerden yazıyorsun
- +1 yıl
notebokk :D galiba dokunmatik fare kısmı (adı ingilizce ve unuttum touclı bişiydi :D ) arda yazarken eliniz çarpıyor ve imleç oraya kayıyor :D bndede oluyorda :D
- +1 yıl
yahu boğa burcuyum de tam olsun
- +1 yıl
yok yayım :) yükselen koç küçük baş büyük başa yaklaştım sayılır :D
- +1 yıl
haha ruh ikizimsisin sen yahu :D
- +1 yıl
:D bunu nerden anladın :)
- +1 yıl
Malum oldu :) baksana herşey aynı :D
- +1 yıl
hahah :D gözlemlerim buna malum yaptı :D
- +1 yıl
ahahahah aynen :) napalım evlenek mi :D
- +1 yıl
yok ya saol :)
- +1 yıl
şaka :)) tabiki :))) korku filmden glinen noktay bak hahaha
- +1 yıl
aynenn ya :)
- +1 yıl
neyse başka bir konuda görüşme dileğiyle :)))
- +1 yıl
tamam görüşürüz :)
+1 yılYılın en iyi türk filmi.
11 Yorumla- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılGulmekten yarilmistim
112 Yorumla- +1 yıl
abart
Cevap sahibi+1 yılNiye abartayim olmayan seyi izlerken sadece zevk alabilirim.
- +1 yıl
cinler yok mu yani sence?
Cevap sahibi+1 yılSence var yani :D
- +1 yıl
tabikide var..
Cevap sahibi+1 yılCocukken cok korkutmuslar demekki normaldir.Icin rahat olsun cin falan yok.
- +1 yıl
ahhahahhahahh bn buna güler geçerim canımcım.) sen Kuran okumadın sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılKuran okudugum icin ateistim rahat ol :D kurani da vay be allah ne yazmis diye okuma vay be ne yazmis muhammed diye oku ;) hadi kactim ben :)
- +1 yıl
tamam sana saygım var ama Kuranıma ve Peygamberime laf ettirmem..
Cevap sahibi+1 yılLaf ettirmesen ne olcak ettim.
- +1 yıl
o senin bileceğin iş..ama benim sorumda yapmassanız mutlu olurum..
Cevap sahibi+1 yılHadi gittim gittim gule gule :) fazla kuran okuma kafa yapiyo :/
+1 yılhiç bulmadım
13 Yorumla- +1 yıl
oof espirimi? bunu kim yapar diyodum ahada çıktı meydana
- +1 yıl
güzel ve gerçekci bir yanı yok , dabbe kuranda gecıyor ama daha şiddetli ve korkulu olacagını anlatıyor ama bunlar dabbeden kacanlar felan gsterıyor , ınsan dabbeyı gordugunde korkudan tas gıbı olur kıpırdıyamaz resmen dalga gecmısler o yuzden hıc de gercegı gıbı bulmadım
- +1 yıl
bnde hiç bulmadım drken dalga sandım :))
, hımm doğru olabilir
yenisi mi çekildi
13 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum bu kaçıncı ama cin çarması galiba bundan yeni :)
- +1 yıl
yok ya daha korkunç oluyor git gide :D
berbat bir filmdi.
13 Yorumla- +1 yıl
neden?
- +1 yıl
oyunculuklar berbat ötesi. senaryo fena değil ama korku ögelerini beğenmedim. desibel rekorları kıracak gürültü ve insanın kusmasına neden olabilecek sallantılı kamera çekimlerinden başka hiçbir korku öğesi yok. bol bağırış çağırış, bol flu görüntü. bitmek tükenmek bilmeyen diyaloglar ve çok fazla uzamış sahneler de cabası.
- +1 yıl
hımm iyi bir analiz :D
- Diziler & Filmler konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılordaki cin benim <3
11 Yorumla- +1 yıl
hahah :) çok gülerim
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Dabbe Bir Cin Vakası filmi yorumları neler? Nasıl buldunuz filmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler