Ben bitirene kadar tek bir kitaba bağlı kalabilen birisi değilim (en azından toplu taşıma araçlarında) Evde olduğum zamanlarda kişisel gelişim tercih ediyor, bitirene kadar evde başka bir kitaba bakmıyorum. Toplu taşımada ise epik fantezi, kurgu, macera vs tercih ediyor; (okulum 100km uzaklıkta. Arabamla gitmeyip toplu taşıma ile git gel yaparken, toplu taşımada minimum 4 buçuk saat harcıyorum) telefonumdan epub okuduğum için anlık moduma göre herhangi birini açıyor veya yeni bir kitap indiriyor onu okuyorum. Şu aralar okuduğum kitaplar ise şu şekilde: Evde olduğum zamanlar da John C. Parkin - s•ktir et. Toplu taşımada olduğum zamanlar ise günlük moduma, okuma isteğime göre Andrej Sapkowskk - Witcher kader kılıcı, Rick Riordan - Labirent savaşı, Veronica Roth - Uyumsuz (bugün indirdim) olarak değişiyor. Tek bir kitaba bağlı kalmadan, kitaplar arasında dönerek okumak çoğunuza saçma gelebilir. Benim görüşüm; fantastik kitapların keyif almak için okunduğundan, o anki moduna göre en çok hangi kitabı okumaktan keyif alabileceğini düşünüyorsan onu okumak daha mantıklı geliyor bana.
Sun Tzu-Savaş Sanatı. Kitapta çok şaşırdığım bilgiyi paylaşma istiyorum. Cengizhan çin seddine dayandığı sırada çin seddinde 25 bin gözlem kulesi ve 25 bin kale varmış her kule altında 145 asker var. Cengizhan içeriye nasıl girmiş derseniz cevabı rüşvet :) kapıdaki görevliye rüşvet vermiş koca orduyu sokmuş :)