Diğer Kendisine de ayrı mı yazılır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Buradaki de ayrı mı yazılır yoksa bitişik mi yazılır? Güncellemeler+1 yıl Bu soruyu yazmamdaki sebep? 😂 Kendisine de ayrı mı yazılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Espenuka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kendisi (n) e buradaki ek yönelme hal eki bu şekildeyken bulunma hal eki getiremezsin kelimeye zaten. Hal eklerini gözden geçirmende fayda var. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyorsun anlamadım nasıl getiremem? Yorumla Espenuka +1 yıl Bulunma hal eki getirdiğinde kendisi (n) de olurdu. Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Diğer konusunda 304 cevap paylaştı. aman abi bitişik kullanan varsa benden uzak dursun. yazım biçimi önemli. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Ayrı yazılır. Dahi anlamında çünkü. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu beğendim :) 👍 Yorumla
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl De yi çıkarınca anlam bozulmuyorsa ayrı yazılır 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Diğer konusunda 419 cevap paylaştı. Ayrı yazılır 0 0 Yorumla
cicibebe06 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Sevenleri ayırma 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? 😅 Yorumla Demi2022 +1 yıl 🤣🤣👏👏👏 Yorumla
SabitFikirliAdam0 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 912 cevap paylaştı. Evet ayrı yazılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendisi (n) e buradaki ek yönelme hal eki bu şekildeyken bulunma hal eki getiremezsin kelimeye zaten. Hal eklerini gözden geçirmende fayda var.
Ne diyorsun anlamadım nasıl getiremem?
Bulunma hal eki getirdiğinde kendisi (n) de olurdu.
aman abi bitişik kullanan varsa benden uzak dursun. yazım biçimi önemli.
Kendisine de. Ayrıymış. TDK bunu beğendi.
Ayrı yazılır. Dahi anlamında çünkü.
Bunu beğendim :) 👍
De yi çıkarınca anlam bozulmuyorsa ayrı yazılır
Ayrı yazılır
Sevenleri ayırma
Ne alaka? 😅
🤣🤣👏👏👏
ayrı
Ayrı yazılır.
Ayrı
Evet
Ayrı