🎶 "Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete Amanieyynn..."
🎶
"oğul, eskiden hak deyince akan sular dururdu şimdi dünya değişti gücü yeten yetene savaş demişler buna..." #CemKaraca🙏🌹
"Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..." #CemKaraca 8 Şubat 2004 ♾️
🎵 Cem KARACA, Saygıyla 🙏 🌹 (5 Nisan 1945 - 8 Şubat 2004) "Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu. Anadolu rock türünün kurucularındandır. Birçok grupla çalışmış, kurucu ve yöneticisi olmuş, güçlü bir rock kültü yaratılmasında öncülerden olmuştur.""Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete Amanieyynn Yol dediğin yol gibi Ulaşmalı bir yere Biz dön baba dönelim Geliyoz aynı yere Bu döngü kısır döngü Başı var da sonu yok Dönüyom dönemiyom Sonunda bir cıgış yok Amanieyynn Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete Bindik bir alamete gedeyoz gıyamete Amanieyynn..."
Ooo 6-7 yaşlarındaydım ersen ve dadaşları dinlerdim ersen gibi kıyafetler aldırmıştım onları giyer evde divanın üstünde aman tertip can tertip hasrete katlan tertip diye zıplayarak söylerdim hey gidi günler göz yaşım pıt oldu😥 bir dönem çok dinledim barışı cem karacayı erkin korayı edip akbayramıda unutmamak lazım. En iyisini seçemem hepsinde o kadar iyi parçalar varki benim için eni yok ama hatırası olması nedeniyle erkinden şaşkın diyebilirim
Öyle severim ki Cem Karaca’yı.. Her gün mutlaka dinlerim kendisinin parçalarını en sevdiğim parçalarıysa; Tamirci Çırağı, Odam Kireç Tutmuyor ve Adsız’dır. Saygıyla anıyorum her gün kendisini. Ne varsa eskilerde var 🍃
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Sorular > 🎶"Oğul, eskiden hak deyince akan sular dururdu, şimdi dünya değişti gücü yeten yetene."🤘Favori: Anadolu Rock şarkınız hangisi?
En İyi Cevaplar