#Uyumsuzüye 😉

Borek yapıp kaBa koyup getiren kız candır su böreği yapmışsa obaaaaaa :d atarız kendimizi cimenlere deviririz semaveri atletle takilirim akşama kadar atlet esofman ve plastik topla voleybol tam benim konsept yemin ediyorum
sanat sorularında bugun :> :> :> ahh bana bir seranat yapan olsa ahh :D
Bana bir yenge bul😂
=) hahahaha nasıl bir şey olsun
Esmer olsun 😂 güzel yemek yapsin birde sesi güzel olsun😂 gerisi seni ilgilendirir.😉
agaaa be :D toplama istyorsun sen :D
Banane ben istiyorum kriterlerimde bir yenge bul😂
yardımcı alsama yanıam olurmu =)
=) teşekkürler
Ricalar🤗
Seranat yapan daha heycan verici
Cevap
9Cevap
Bana mantı yapan gadası
Bizede seslen manti yiyek😂
Açıkçası sanattan anlayan kız sıfır o yüzden ben her ikisini yaptım sonuç sıfır
#Hükümdar
Sanattan anlayanin ruhundan anlamakta önemli demi.
😂kim ne yaptı sana , bu denli ümitsiz olmuşsun.
Herşeyi en başından anlatayım o zaman 6 yıllık ilişkim oldu herşey mükemmel yolunda giden bir ilişki en azından ben öyle sanmışım en büyük fiziksel temas el ele tutuşma ve sarılma olan bir gün aldatıldıgımı öğrendim abisini ve kardeşini komalık ettim kızın ağlamaklı ses ile dediği şey hataydı bundan 3 yıl 9 sonra kendi düğün davetiyesini yolladı eski güzel günlerin hatrına katılman dileğiyle diye onun seviyesine düşmedim ve gitmedim düğüne daha sonra duydum ki doğan erkek çocuğun adına benim adımı vermiş
Ne desem bilemedim, aska sevmeye inanmam ben. Insanin umutsuzca kaderini hayatini baska bir insana baglamasi mantiksiz sacma geliyor bana. Olan olmuş akillanmissindir artik kimseyi daha cok sevip kendini üzme, baskasi için degil kendin için nefes al🤗bu hayata kendini yasamak için geldin, hayat güzel yaşa.
Ismini merak ettim neydi 😂
sevgiyle şeytan niyetine taşlasa bile beni ben o taşlara kafa atarım zatışahanem sağ olsun
Eş adayımı bulsam serenat yapcam da kız yok ortalıkta çıkmıyor bir türlü karşıma
Dolma yapan sevgili olsun 😂
Çok fakir düşünceler 😂
Dolma dediysek sadece dolmayla bitmiyor mantı yapan baklava börek açanda olmalı 😂
Auuuffff kaldimi o modelden😂😂😂 en iyi selfi çeken takipcisi cok olanlar var heryerde 😂manti karin doyurmuyor takipci kasmiyor bir vazgecin dolmadan sarmadan😂
Vardır illaki kıyıda köşede bir kaç tane. Hem mantı karın doyurmazsa kurufasulye pilav yapsın. Mis gibi doyar 😂
Egggggg iğrenç 😂
Neresi iğrenç sen ağzının tadını bilmiyorsun 😒
😜sicak yemekleri sevmem ben😉
Soğuk yemek mi yenir 😏
Sanane ben yemegimi iceceklerimi soguk seviyorum😂 ozellikle soguturum buz dolabina koyduklarimda oluyor kime ne😂
Banana de. Zevksizsin bunu belirtiyim 😂
😂hicte bile zevksiz degil sıradışıyım ben 😎
Kendini böyle mi kandırıyorsun 😂
Yaaaah kandirmiyorum öyleyim 😜
Tabi tabi bende yedim 😂
Afiyet olsun limonlu soguk su ic iyi olur😂
Bu havada soğuk su. Hiç iyi fikir değil
Ic birsey olmaz gollik iyi gelir😂
Yok ben almayım 😂
Korkma ölmezsin😂
Yooo bir gün öleceğim ondan şüpem yok 😀
Valla iyi hoştu da ritim değişmedi işte.
Şiir olabilir birde yemek yapan 😀
Bir kutu baklavayla gelen
Serenat yapan sevgili 😘
Nude atan sevgili akajsjja
Alakasiz görüşten sikayet edecem😂
Hayaller pariss yasamlar somali😂
Serenat yapan sevgili
Güzel yemek yapan
Yemekle karin doymuyor sjsjsjsj
Mum esliginde yemek nedir yaaa😂insanlarin hayalleri bile fakir. Yakin şu şehrin ışıklarını😂
çay var içersen ben var seversen
Cemal süreya.
Valla cay var icersen doldurayim ama icemeyecegin için ziyan olmasin en iyisi içme 😂
Yok değildi canik şiiri carpitmislar😂
Sekerde atayim mi beyim paşam 😂
Cok şey istiyorsun babanin usagimi var banane😂
Siir
Şiir✏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar