Bence komedide küfürle güldürmekte de bir sakınca yok, sonuçta ben küfür edince, sen küfür edince millet gülmüyor ama bu oyuncuların ettiği küfür bile güldürüyorsa, bence bu da başarıdır ancak bunun aksini iddia edenler var. Onlara hak verecek ya da onların açısından bakacak olursak da Engin Günaydın seçilebilir. Küfür ettiği bir işine rastlamadım ancak her işi de bana kahkahalar attırdı. Çok başarılı buluyorum kendisini.
Levent Kırca, Kemal Sunal, Ferhan Şensoy bu adlar gerçek sanatçıydı... Şu andaki vasat yerel ağız şakaları, el şakaları falan filan hepsi iğrenç. Hepsi klişe. Zekice, düşündüren hiçbir işleri yok komedi adına...
Ferhan Şensoy yazmak için girmiştim. Umutsuzca. Çünkü biliyorum ne kadar saçma seçeneklerin olabileceğini. Birinin çıkıp da büyük üstadı yazacağını düşünmemiştim. Teşekkürler!
Şahan gökbakar komik. Olduğunu düşünüyorum.. Fakat keşke komedi filimlerde küfüre dayalı şekilde değilde sadece insanları güldürme amaçlı olsa artık. İnsanlar küfürlü bir sahne olduğunda gulmekteler..
En İyi Cevaplar