Kültür & Sanat 🤔Yeni Kelime Öğrenme Günü📚En son öğrendiğiniz: "yeni kelime" nedir? Vildan1903 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor 📚 Latince'ye devam👉 "Deus mundi procreator" Dünyanın yaratıcısı Tanrı...Descartes: "Cogito, ergo sum." 👉"Düşünüyorum, öyleyse varım."😍 Felsefe 📚 🏛 🗿🤔📚 Yeni Kelime Öğrenme Günü / Word Nerd Day 🍀 #Vildan1903 🏁 🤔Yeni Kelime Öğrenme Günü📚En son öğrendiğiniz: "yeni kelime" nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl "Cogito, ergo sum" bunu sevdim. Tam olarak okunuşu nasıl?Benim ki de bu ; "Los gatos son inteligents" = Kediler akıllılar.😺 1 3 Yorumla Vildan1903 +1 yıl İtalyanca ya benzetiyorum, c'ler ka gibi, hafif ezgisel tonlama.. Yorumla Vildan1903 +1 yıl Koçito ergooo (!) sam. (uzatma) Yorumla Kara_biberim404 +1 yıl Anladım, latince bir cümle öğreniyorum ilk defa 😊👍 Yorumla
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı. Belki inanmayabilirsin ama dün "avkalamak" kelimesini duyup anlamını yeni öğrendim. 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çakıldak olgunlaşmamış meyve demekmiş 1 3 Yorumla Eziremsem +1 yıl çok teşekkürler Yorumla Vildan1903 +1 yıl Rica ederim 🌸 iyi akşamlar 🙋 Yorumla Eziremsem +1 yıl iyi akşamlar Yorumla
Kiminekimono Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 51% +1 yıl KS da iken yorumöarı ve soruları okudugumda bazen ben ingilteredemıyım yoksa TR'demıyım dıye sormadan edemıyorum. Çogu kelımeyı bılmıyorum, ögrenme geregıde duymuyorum. Bılsemde kullanmama taraftarıyım. Saygılar. 2 0 Yorumla
serHAN4554 Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl "Mutmain "(sakin ve huzurlu olmak) anlamına geliyor Çok değerli devlet büyüğüm Emine Erdoğan'dan öğren Allah razı olsun. Cümle içinde de kullanalım ⤵️Mutmain olmak ya da olmamak,işte bütün mesele bu...😂 1 0 Yorumla
ВедьмакГеральт Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yunanca çalışmalarıma ağırlık verdim bu ara. Gerçi kafam estiğinde ağırlığın miktarını değiştiriyorum da neyse. Yunan edebiyatına sardım. 1 0 Yorumla
Meczupbiryazar Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Fevkaladenin de fevkinde ve fevk-i Muhsin 😊😊uzun zaman önce duymuştum 2 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 539 cevap paylaştı. Epey bir önce "mamafih" kelimesini öğrenmiştim.Hala daha kullanırım. 2 0 Yorumla
reisaga Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Okültizm Gizli öğreti demek. imis 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,4b cevap paylaştı. Felsefik kelimeydi unuttum 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,6b cevap paylaştı. Son zamanlarda yeni bir şey öğrenmedim. 1 0 Yorumla
Milk-chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Sevmek kelimesini yeni öğreniyorum. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar