"Benim ayinim düşünüp yapmaktır. Benim dinim insan gibi yaşamaktır."⏳İstediğiniz hayatla, yaşadığınız hayat arasındaki "fark" ne?

"Karakterli ve hareketli kal! Güzel düşün, iyi hisset, yanılma, aldanma. Ne varsa doğrudadır, doğruluk şaşar sanma." Tevfik Fikret

📝 Tevfik Fikret, Saygıyla 🙏 🌹 ( 24 Aralık 1867 - 19 Ağustos 1915 ) "Türk şair, öğretmen, yayıncı. Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılma sürecinde yetişti. Servet-i Fünûn topluluğunun lideri olan Tevfik Fikret, devrimci ve idealist fikirleriyle Mustafa Kemal başta olmak üzere dönemin pek çok aydınını etkiledi. Türk edebiyatının Batılılaşmasında büyük pay sahibidir."
Benim ayinim düşünüp yapmaktır. Benim dinim insan gibi yaşamaktır.⏳İstediğiniz hayatla, yaşadığınız hayat arasındaki fark ne?

Benim ayinim düşünüp yapmaktır. Benim dinim insan gibi yaşamaktır.⏳İstediğiniz hayatla, yaşadığınız hayat arasındaki fark ne?
📷 Görseller & bilgiler alıntıdır.!

🍀 #Vildan1903 🏁
Güncellemeler
+1 yıl
"Benim ayinim düşünüp yapmaktır. Benim dinim insan gibi yaşamaktır." -Tevfik FİKRET-
Güncellemeler
+1 yıl
"Dünyada en büyük şey kişisel mutluluğu bilmektir." -Tevfik FİKRET-
"Benim ayinim düşünüp yapmaktır. Benim dinim insan gibi yaşamaktır."⏳İstediğiniz hayatla, yaşadığınız hayat arasındaki "fark" ne?