Kültür & Sanat Hasan Ali Yücel klasiklerinden öneri sunacak arkadaşlar aranıyor? Antalyaşk Takip Et Xper 4 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu aralar iş bankası klasiklerine merak saldım... Hasan Ali Yücel klasiklerinden olmazsa olmaz dediğiniz eserler hangileri arkadaşlar? Hasan Ali Yücel klasiklerinden öneri sunacak arkadaşlar aranıyor? Cevapla Banka Soruları İş Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
leydigodiva Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 31% +1 yıl Çook iyi. Daha yeni aldım bir sürü hepsi de çok güzeller. Karamazov Kardeşler, savaş ve Barış, sefiller, Oblomov, Madam Bovary, Bir İdam Mahkumunun Son Günü, Diriliş... bunlar efsane 0 0 Yorumla
DonkişotunDesi Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Bence platon devlet Shoupunhour aforizmalar Babalar ve oğulları Suç ve ceza Savaş ve barış Soneler liste uzar ya 1 0 Yorumla
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl tüm seti al rahatla bence ben öyle yapmıcam 1 0 Yorumla
Habits Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Valla hepsi iyi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar