Rakıyla hangi şarkılar gider?

Şimdi bir aksilik olmazsa cuma günü afili bir rakı balık gecesi düzenliyorum dostlara. evdeki geniş diyebileceğim türk sanat müziği ve türk halk müziği arşivindeki eserler biraz fazlaca klasik ve de alışkın olmayan kulaklara rahatsız edici gelebilecek cinsten.

Sizlerin 'rakıyla iyi gider' diyeceğiniz albümler veya isimler var mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada şu anda münasip bulduğum isimler arasında Gönül Akkor, Ayşegül Durukan, abartmamak kaydıyla Orhan Gencebay (Klasikler) ve tabii ki Zeki Müren bulunmakta.

Bir ek bilgi daha, ekiptekilerin hepsi rakıyı alaturka müzikle içse de sağlam rocker, bir adet de opera eğitimi almış arkadaş mevcut. Füzyon şahane, evet:D
Güncellemeler
+1 yıl
peki arkadaşlar aralarda şöyle bizim janti kulaklara feleğini şaşırtacak kadar ekstrem arabesk örnekleri var mı bildiğiniz? kendime eğlenti arıyorum çok fena:D
Güncellemeler
+1 yıl
müzeyyen abla herkesi sildi süpürdü valla:) listedeki payını artırayım bari, bende hepi topu 20-25 tane şarkısı vardı...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada meze listesine de katkı isteyeyim: şu anda şakşuka, peynir. kavun, közlenmiş biber, köpoğlu, haydari ve acılı ezme kesinleşmiş olanlar, üşenmez isem listeye mercimek köfte ve yaprak sarma da eklenebilir:)

var mıdır sizin aklınıza gelen başka güzel mezeler? kırk yılın başı buluşuyoruz zati, abartayım diyorum biraz:D
Rakıyla hangi şarkılar gider?