Malum bilen de bilmeyen de kitap yazıp çıkartıyor bu günlerde (hayır bir de bunları okuyanlar var) Peki sen bir kitap yazsaydın ilk cümlesi ne olurdu? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu el yazısı kiminse gayat başarılı 👍
"Sen beni şair ruhlum diye severdin. Aslında kimse anlamamıştı bu yönümü... Kimse bilmezdi ki, benim sadece kelimelerle aram iyiydi.
İşte bu yüzden sen benden öyle bir gittin ki, ben sırf sen ölümsüz ol diye sana kitap yazdım..."
Aslında kitabın arkasına yazılacak merak ettiren yazıyı yazdım ama sırf detayda söylediğin sebepten dolayı kitabı yazmaktan vazgeçtim. Önce daha fazla okumalıyım dedim. Ama o paragrafı atamam fikirlerimi çalıp kitap yazabilirler. 😂
Adımı yazın görürsünüz siz 😂
İstenmediğim hâlde ona daha çok sıkı tutundum o beni itti ben ona koştum bu da benim aptallığımdı
Cevap
3Cevap
Merhaba sevgili dostlarım.
Okumaya başlamadan önce aklınızın yerinde olup olmadığını lütfen önce muayene ettirerek tarafıma posta yolu ile belgeleri göndermeniz rica olunur.
#Kral
Sen hiçbişey yollama sana gerek yok :D
Sana önsöz olmadan veririz uğraşmazsın.
Hiç farketmez benim için.
Hayaller ise başka bir boyutun gerçeğidir. Önemli olan kurduğun hayali kendi boyutuna geçirmektir.
Müslüm babanin dediği olsun ,
(yıllar utansın)
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar