Sokak sanatları hakkında ne düşünüyorsunuz mesela grafiti sever misiniz? Yapabilmek ister miydiniz? 

Bayılıyorum. Ama böyle renkli olanları değil. Daha sakin görünen ama daha etkileyici olanlar o kadsr güzel ki. Resim yeteneğimin olmasını çok isterdim.
Sanat her yerde olmalı diye düşünüyorum, bu yüzden seviyorum...
Duyar yazılarına bayılırım hoşuma gidenlerin resmini çekerim salak çokta orada da feci çocuklar var. Helal olsun dediğim çok olmustur
Harika bir yetenek... Kara kalemde iyiyim ama grafiti başka bir boyut gözümde
Cevap
11Cevap
afroamerikan jean-michel basquiat hayal gücünden öpüyorum sokakları şairane hâle getiren sanatkârlardan birisi🍒
Bayılırım en sevdiğim sanat dallarından biridir ne güzel etrafını rengarenk yapıyorsun beton kentler de sanatsallık oluyor ve evet yapmak isterdim.
Küfür şiddet ihanet ahlaksizlik içermediği surece sanatın her dalına alkışlar
Güzel ve özgürce. Grafiti de hoş ancak heryere de yapılıp kirletilmesi estetiği bozmasi hos degil.
Grafiti severim ama okadar çok sacma sapan şeyler yazan yapanlar varki duvarlari kirletiyorlar ama güzel yapana bisi denmez
böyle bir girişimim oldu fakat kadın polisi arayınca topuklamak zorunda kalmıştım, sanatçıya saygı kalmamış 🤷🏻♀️
cok seviyorum sokaklara renk ve anlat katiyorlar. keske bu kadar yetenekli olabilseydim
Adam gibi yapan olsa keşke tüm duvarlara resim yapsa. Mall mall duvarlara yazı yazılmasından iyi
Bayılırım ama salak saçma sevgililik tarihlerini yazıp sokak sanatı gibi gösterenler de var iyk.
Sanatin her türlüsünü severim.
Çok beğeniyourm ama elimden gelmiyor.
Sanatın her türlüsünü severim
Çok hoş duruyor ve enerjiyi yükseltiyor
Daha yaygın olmalı bu tarz eserler.
Çok estetik buluyorum. 👍
Severim.
Yazı yazabileceğimi düşünüyorum.
90ların popüler gündemiydi graffiti sevilmez mi
Grafitiyi çok beğenirim, severim yapmak isterdim
Severim. Yaratıcı eserler ortaya çıkıyor
bence yaygınlaşması gerek.