Ferrarisini satan bilge ✔
Pembe fili düşünme ✔
İyi hissetmek✔
Mümin Sekman imzalı kitap (bu yazarın ismini çok duydum. Kesinlikle okuyacağım)✔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim babam cezaevinde. Babam, sürekli bana ve aileme zulüm yaşattı. Onun yüzünden
annem hastalık sahibi oldu. Ondan nefret ediyorum. Annem ona boşanma davası açtı. babam boşanmak
istemedi, ama boşandılar ve bizi tehdit ediyor. Annemi öldürmekle veya da annemin ailesinden birini
öldürmekle tehdit ediyor. Ben çok korkuyorum.
İntihar etmeyi bile düşündüm, yemin ederim. Ama yapamadım, çünkü eğer bana bir şey olursa annemin ne
kadar üzüleceğini biliyorum. Ve ona bunu yaşatamam. Babam çok boş bir insan, mesleği yok, işi yok, evi
yok. Hiçbir şeyi yok. Tek görevi bizi rahatsız etmek. Allahtan şu an cezaevinde ve bize karışamıyor. Ama
babam oradan çıktığında bize zarar verecek biliyorum. Çok korkuyorum. O yüzden okulumu bitirip hemen
annemi ve kardeşimi güvence altına almam gerek.
Bizim evimiz yok. Annem, kardeşim ve ben anneannemler sığındık. Anneannemlerle yaşıyoruz. Ev oldukça
kalabalık ve kendimi çok kötü hissediyorum. Bizim maddi durumumuz kötü ve ben okula gidemiyorum.
Elim kolum bağlı. Hiçbir şey yapamıyorum. Bana yardımcı olacak birini arıyorum. Ya çevreme baktığım
zaman zengin insanlar veya da onların çocukları, bir gece klübüne gidiyor ve bir gece de ödediği hesap,
neredeyse bizim ev kiramız. Ya bu beni o kadar üzüyor ki. Kahroluyorum resmen. Ben bu durumdayken ve
tek ben değil aslında benim gibi bir çok çocuk... İnsanlar çok duyarsız. Bu sıkıntılarımı anlattığım tek kişi siz
olabilirsiniz sanırım. Çünkü insanlar o kadar duyarsız ki, kimseye anlatamıyorum. Çünkü umursamıyorlar.
Görmezden geliyorlar. Basit görüyorlar. Benim tek hedefim iyi bir yere gelip anneme yardımcı olmak. Size
yalvarıyorum. Mesleğimi elime alınca, bana yardımcı olan kişiye borcumu ödeyeceğim. Benim mezun olup
aileme bakmam gerek. Bunu kendim için değil ailem ve kardeşim için istiyorum. Lütfen bana maddi açıdan
eğitimim için yardımcı olacak birini bulun.
Sana tavsiye edeceğim ama önemli olan yazın kendini odaya kapatarak sadece okumak değil okuduğunda hayata geçirebilmendir.
Ferrasini satan bilge
Kendine iyi davran güzel insan
Başarı ilkeleri
1. Bir psikiyatristin gizli defteri
2. Ustalık gerektiren kafaya takmama sanatı
Bir psikiyatristin gizli defteri diye bir kitap okumuştum toplumsal psikolojik hastalıkları ve hastalarını anonim olarak anlatan bir psikiyatrist yazmis güzel kitapti.
Tam olarak kişisel gelişim sayılmaz ama tanrıyla sohbet gerçekten hayata farklı bakış açısı sağlayan bir kitap serisi
Cevap
11Cevap
Ferrarsini satan Bilge gadası
Dort Anlasma'yi muhakkak okuyun.
Pembe fil ve Ferrari sahiden bos kitaplar.
Bir Psikiyatrist'in Gizli Defteri'nin Turk versiyonu da Madalyonun Ici isimli kitaptir onu da tavsiye ederim.👌
Kişisel gelişim kitaplarına inanmıyorum. Normal, edebi değeri ve bir fikri olan her kitap insanı geliştirir
pembe fili düşünme ikigia Hayallerim Allah'a emanet iyi hissetmek herşey seninle baslar
Üstün DÖKMEN, Küçük Şeyler eskidir ama klasiktir...
Hayatı yenisen kesfedin
Dost kazanma. ve insanlari etkileme sanati
Yang, Freud, Russel kitapları.
Zihin Okuma Teknikeri
Mümin Sekman ve Irvin Yalom imzalı kitaplar.
İyi Hissetmek-David Burns fena değildi.
Kişisel gelişim zırvalıktır.
Hayatınızı 7 günde değiştirin okumanı öneririm
Wulfdorn serisi.
kendi hayatım
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar