Tabii ki çok yaptıkları bir şeyde yok yani iki şarkı türkü tiyatro ve insanlar seni dinleyip izliyor diye o kadar paralar kazanmaları çok saçma Bazı insanların canı bir şeyler çekip de alamaması ve bunların basit şeylerle para kazanmaları insana dokunuyor
emek verip kendi isinde basarili ve bu basarisi icin titizlik ile calisan ve talep bulan kimsenin kazandigi parayi cok gormem cok para tabiri ulkeyi devlet askeriye belediye ihaleleriyle soyan yonetici ve firmalar icin kullanilabilir.
Dizi, medya vb. özellikle "magazinsel" tavırlarda gördüğüm "bazı" kişilerden ötürü yerli dinlemiyorum, izlemiyorum. Ömrüm okuyup çalışmakla geçti, bir arada görmediğim parayı hitap şeklini bile bilmeyen kişilere kazandırarak destek olamam.. Konser bilet fiyatları için birşey diyemem değişiyor, ama düşünmeden aldığım bilet, METALLICA, RAMMSTEIN 🤘
Herkes bir Sezen Aksu, Tarkan, Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş olamadığına göre onların hakkı bu para diye düşünüyorum, şarkıcı var sanatçı var ayırmak lazım.
Kazanmiyorum diyen sanatçı yalan söyler düşünün o programlarda illa alkış sesi tezahürat sesi duymusuzdur onlar için bile 3.4 saatligine 50 lira veriyorlar sanatçı ne kadar alıyodur bilemem
En İyi Cevaplar