Kültür & Sanat Azra kohen beni gör? armorking113 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Fi çi pi okudum diger kitabını okumadım degerli arkadaşlarım yorumlarınız Azra kohen beni gör? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 385 cevap paylaştı. hiç okumadım konusu ney 0 8 Yorumla armorking113 +1 yıl Türk tarihini konu alan bı eser Azra kohen yorumlamış Kendi fikirleriyle tarihi roman tarzında Yorumla Sinakaplan +1 yıl Güzele benziyor Yorumla armorking113 +1 yıl Azra kohen etkili bir yazar okumanızı tavsiye ederim Yorumla Sinakaplan +1 yıl Tavsiyeniz için teşekkür ederim kesinlikle okuycam :) Yorumla armorking113 +1 yıl İy gunler esenlikle kalın Yorumla armorking113 +1 yıl Ayrica Haluk Tatar bı kitap çıkardı zafer sizlanarak kazanilmaz oda güzel bir kitap profilizi yansıtıyor bence Yorumla Sinakaplan +1 yıl Onada bakıcam teşekkür ederim Yorumla armorking113 +1 yıl Önemli değil iyi akşamlar Yorumla
KarGibiYağğ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yeni alacağım ben de. 0 6 Yorumla armorking113 +1 yıl İnsanla çok met etti ilk 3 seriyi okudum azra hanım beni mest etti bu kitabı öneririm Yorumla KarGibiYağğ +1 yıl Kendisi bu romanı tarihi roman olarak yorumlamıyor yalnız. Yorumla armorking113 +1 yıl Evet ama Kendi tarzından farklı reel tarzda bir eser Yorumla KarGibiYağğ +1 yıl Evet, öyle. Kesinlikle okunmalı diye düşünüyorum. Yorumla armorking113 +1 yıl Keyifli okumalar Yorumla KarGibiYağğ +1 yıl Teşekkür ederim sana da. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
hiç okumadım konusu ney
Türk tarihini konu alan bı eser Azra kohen yorumlamış Kendi fikirleriyle tarihi roman tarzında
Güzele benziyor
Azra kohen etkili bir yazar okumanızı tavsiye ederim
Tavsiyeniz için teşekkür ederim kesinlikle okuycam :)
İy gunler esenlikle kalın
Ayrica Haluk Tatar bı kitap çıkardı zafer sizlanarak kazanilmaz oda güzel bir kitap profilizi yansıtıyor bence
Onada bakıcam teşekkür ederim
Önemli değil iyi akşamlar
Yeni alacağım ben de.
İnsanla çok met etti ilk 3 seriyi okudum azra hanım beni mest etti bu kitabı öneririm
Kendisi bu romanı tarihi roman olarak yorumlamıyor yalnız.
Evet ama Kendi tarzından farklı reel tarzda bir eser
Evet, öyle. Kesinlikle okunmalı diye düşünüyorum.
Keyifli okumalar
Teşekkür ederim sana da.