Son bölümünde ağladım resmen çocukluğumdan bu yana tanıdığım karakterlerin ölmesi ağaç evin yok olması BMO’nun bunları herkese anlatması lich marcellin ve cikletin beraber savaşması.. bir çizgi filmden fazlasıydı be son
unu kim yaptıysa 7 ceddine her öğün sövüyorum sonunda gelen “come along with me “ şarkısı cabası..
Adventure Time bitti.. Issız acun kaldı mi!!! Özellikle ilk bölümlerinde çocuk filmi yapmak için bayağı uğraşmışlar ama bakmışlar ki olmuyor yetişkinlere devam.. Küçükken benim yaşımdan büyükler için gelirdi ama izler ve kendimi büyük hissederdim şimdide yaşımdan küçük geliyor ama yine izliyor ve mutlu oluyorum... Bu arada İngilizce izleyin gençler!!!😂
:( niye böyle bitti valla ağladım salya sümük çocukluk boyunca beraber savaştığım o karakterlerin ölmesi çok içime oturdu müziği zaten ayrı bir acı verdi bana ya bundan sonra çizgi film izlemiyorum :’((
Insan ne kadar buyudum dese de boyle seyler aslinda hala cocuk olabilecegini gosteriyor. Daha dun cocuklugumda yayinlanan cizgi filmlere baktim ve o kadar degisik duygular hissettim ki anlatmak mumkun degil 😊
önceden severek izliyordum ama son bölümleri saçma gelmeye başladı. Fin aslında normal bir çocukmuş da önceki bölümlerin hepsi bir rüyaymış gibi yaptılar.
Bitti zaten ya çok kötü bitirdiler adım atıyorsun sırlı bir kapıya ne güzel diyorsun karakterleri sevdiriyorlar sonu yine hüsran tıpkı regular Show gibi :’(
İzleme tavsiye etmem zaten sinirlendim bayağı ve ağladım öldüler dolaylı yoldan anlatmışlar herkes ölüyor sadece BMO ve şey kalıyor domuz ve fil in çocuğu var lich ismi dev bebek o kalıyor diğerleri RIP
En İyi Cevaplar