Kültür & Sanat Rahmetli xxxtentaction dinler miydiniz? mrozdal Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor xxxtentaction takma adlı Jahseh Dwayne Onfroy dinler miydiniz?bence rahmetli iyi şarkı yapıyordu bütün şarkılarınıda seviyorum Rahmetli xxxtentaction dinler miydiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ÇiLeӄKıʐ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Evet bir şarkısına instagram da rastladım sonra sözlerine bakmak istedim sonra yorumlarda öldürüldüğünü gördüm ve suıkastı gördüm çok üzüldüm keşke ölmeseymiş çok genç ve çok ama çok güzel şarkıları var en güzeli de xxxtentacion -changes 1 4 Yorumla mrozdal +1 yıl bende jocelyn flores seviyorum Yorumla ÇiLeӄKıʐ +1 yıl Onu da dinlerim şimdi açıp yine dinleyeyesim geldi son zamanlarda hep dinliyorum onu Yorumla mrozdal +1 yıl bende Yorumla ÇiLeӄKıʐ +1 yıl Teşekkür ederim Eig için ☺️ Yorumla
Dior-Eluchíl Takip Et FenomenYoda Yaş: 28 +1 yıl Bir şarkısı çok hoşuma gitmişti de unuttum adını. B*k yoluna gitti garibim, yazık oldu... 1 0 Yorumla
Førelsket Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 41% +1 yıl Şarkılarının hepsi güzel gerçekten, ben de severim 1 0 Yorumla
IIIGökbörüIII Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl <3https://www.youtube.com/watch?v=GX8Hg6kWQYI 1 0 Yorumla
HeOdediginden Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl hiç dinlemişliğim yok. link vereydin bari. taa yutuba gidip arayacak kadar mecalim yok valla. en beğendiğin şarkısını ateşle gelsin 1 0 Yorumla
ƘayıpƘromozoɱ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl Dinlerdim, etkileyici bir sesi vardı.Bir "Changes" bir daha gelmez... 1 0 Yorumla
Adam34gs Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Gebersin gitsin ya 😄 50 centin yerinimi alacak 0 4 Yorumla mrozdal +1 yıl dislike attım 😤 Yorumla Adam34gs +1 yıl Çüş be birader 😂 Yorumla mrozdal +1 yıl kdkdosow 3 dislike :D Yorumla Adam34gs +1 yıl Atanı bulurum ben ak Yorumla
En İyi Cevaplar